کافئین محبوب ترین و پرکاربردترین دارو در جهان است ، محرکی اعتیادآور که آنها روز خود را با خوشحالی شروع می کنند. برخی افراد برای گذراندن صبح به اولین فنجان قهوه متکی هستند ، گاهی اوقات بیش از 3 فنجان در روز برای افزایش انرژی در طول روز می نوشند. از سوی دیگر ، چای خوران مداومی هستند که به محتوای کافئین چای قسم می خورند و ادعا می کنند که احساس کافئین متفاوت است. اما این گفته تا چه حد درست است؟
وقتی صحبت از کافئین می شود ، تفاوت بین چای و قهوه یک جمله واقعی است و واقعاً همینطور است است تفاوت. همچنین معروف به درکافئین موجود در چای از نظر مولکولی با کافئین موجود در قهوه یکسان است. اما تفاوت بین کافئین و تئین در نحوه تأثیر آن بر بدن است ، حتی اگر آنها یک ماده شیمیایی مشابه باشند. اجازه دهید نگاهی دقیق تر به این دو محرک بیندازیم و تفاوت آنها را درک کنیم:
بررسی Theine
توجه داشته باشید: در و تیانین سلام! تئانین یک اسید آمینه است و اثرات کاملاً متفاوتی با تین دارد.
قرن هاست که چای به طور گسترده مصرف می شود ، چه برای آرامش بخش و چه برای محرک. اگرچه همیشه مشخص بوده است که چای می تواند برای تمرکز ذهن مفید باشد ، اما کشف کافئین و تئین به زودی انجام می شود. اما thein دقیقاً چیست؟ به طرز شگفت انگیزی ، همانطور که در بالا ذکر شد ، تئین و کافئین یک ترکیب شیمیایی مشابه هستند. تفاوت در سایر اجزای فعال در برگ چای نهفته است که باعث تحریک متفاوت قهوه می شود.

تئین و پلی فنول ها
برگ های چای حاوی پلی فنول ها هستند که آنتی اکسیدان های طبیعی هستند و مسئول اثرات کاملاً متفاوتی هستند. علاوه بر احتمالاً پیری پوست را کند می کند ، پلی فنول ها جذب کافئین (تئین ، در زبان چای) را کند کرده و آن را به مدت 4-5 ساعت در خون آزاد می کنند. نتیجه یک دوز بیشتر از کافئین در یک دوره زمانی است ، به جای افزایش انرژی که منجر به خرابی احتمالی می شود. این می تواند به شما در تمرکز بهتر روی یک کار بسیار دشوار کمک کند ، اما به اندازه یک فنجان قهوه برای نوشیدن به شما انرژی نمی دهد.
مقدار تین موجود در چای چقدر است؟
حتی بدون پلی فنول ، میزان کافئین چای در مقایسه با قهوه قابل توجه است. زمان خیساندن سطح کافئین را در هر فنجان افزایش می دهد ، اما هنوز به اندازه کافئین موجود در قهوه نیست. یک فنجان چای معمولاً حدود 25-50 میلی گرم کافئین (تئین) در هر فنجان می دهد ، که بیشتر یا کمتر بسته به کیفیت برگ چای و زمان خیساندن آن است. چای با کیفیت بالاتر می تواند منجر به محتوای بیشتر کافئین شود ، اما هنوز هم بسیار کمتر از قهوه خواهد بود. اگر زیاد قهوه می نوشید ، مصرف یک روزه چای می تواند علائم ترک کافئین را ایجاد کند و ممکن است باعث افزایش انرژی عادی شما نشود.
حرفه ای ها
- ساختار مولکولی مشابه کافئین
- کمتر احتمال دارد باعث تب یا خرابی کافئین شود
- مدت زمان تمرکز ذهنی طولانی تر است
در برابر
- به اندازه قهوه قوی نیست
- ممکن است برای دوستداران قهوه م asثر نباشد
مروری بر کافئین
کافئین یک محرک است که در طبیعت و غذاهای مصنوعی بسیار فراوان و محبوب است ، که اغلب یکی از اعتیادآورترین مواد در جهان محسوب می شود. این دستگاه از طریق سیستم عصبی کار می کند و باعث می شود مغز دچار اضافه بار شود و به کاربر حس هوشیاری ، تمرکز و بهره وری می دهد. قهوه یکی از بزرگترین منابع است طبیعی کافئین ، و بعد از آن گیاه کاکائو و گیاهان مختلف چای. نوشابه ، نوشابه های انرژی زا و حتی برخی آب نبات ها حاوی کافئین هستند ، اما از طبیعی بودن آن ها دور هستند و منابع سالم کافئین نیستند.

کافئین و جریان خون
قهوه حاوی حدود 80-95 میلی گرم کافئین در هر فنجان است که بسیار بیشتر از محتوای کافئین (تئین) در چای است. کافئین موجود در قهوه تقریباً بلافاصله وارد جریان خون می شود و در نیم ساعت پس از نوشیدن باعث افزایش انرژی یا هوشیاری می شود. قهوه تقریباً به اندازه پلی فنول ندارد ، بنابراین هیچ چیزی نمی تواند جذب کافئین را در خون کند کند. نتیجه یک نوع “منحنی زنگ” است ، که در آن کاربر یک جهش نسبتاً بزرگ در انرژی دریافت می کند ، اما ساعت ها بعد سقوط می کند.
عوارض جانبی کافئین
اگرچه کافئین تقریباً در همه کشورها بی خطر تلقی می شود ، اما کافئین می تواند عوارض جانبی بسیار جدی داشته باشد. در بسیاری از مواقع افرادی که قهوه می نوشند و یک فنجان بیش از حد بنوشند ، عوارض جانبی را تجربه خواهند کرد. اضطراب ، نگرانی ، بی خوابی ، پارانویا ، تعریق زیاد ، افزایش ضربان قلب ، فشار خون بالا و اعتیاد به کافئین از شایع ترین عوارض جانبی کافئین هستند. اگرچه ممکن است نوشیدن قهوه و کافئین “بی خطر” باشد ، اما به خاطر داشته باشید که این عوارض جانبی می تواند منجر به مشکلات جدی تری برای سلامتی شود.
حرفه ای ها
- عملکرد سریع در مقایسه با تئین
- هجوم قوی تر انرژی
- کافئین بیشتری در قهوه وجود دارد تا در چای
در برابر
- این می تواند ساعت ها بعد باعث تجزیه انرژی شود
- ممکن است عوارض جانبی ناخواسته ایجاد کند
زمان انتخاب تین به جای کافئین
اگرچه ممکن است دلایلی برای انتخاب قهوه به جای چای وجود داشته باشد ، اما بسیاری اوقات یک فنجان چای حاوی تئین گزینه بهتری است. چای دارای کافئین کمتری نسبت به قهوه است (قهوه تقریباً 2 برابر مقدار کافئین دارد) در هر فنجان ، بنابراین جذب کندتر این ماده باعث تمرکز ذهنی بهتر برای مدت زمان طولانی تری می شود. تئین همچنین تجزیه بسیار کمتری نسبت به کافئین دارد ، بنابراین ممکن است بخواهید یک فنجان چای بعد از ظهر را به جای یک فنجان قهوه امتحان کنید.

انواع قهوه حاوی کافئین
دانه های قهوه به طور طبیعی حاوی قهوه هستند ، حتی اگر بدون کافئین باشند ، برای “حذف” کافئین. بر خلاف نام ، قهوه بدون کافئین هنوز حاوی اثری از کافئین است. مقدار کافئین معمولاً به نوع برشته بستگی دارد ، زیرا معمولاً برشته های سبک تر کافئین بیشتری در هر فنجان نسبت به بو داده های تیره دارند. با این حال ، بستگی به میزان آماده سازی قهوه ، میزان نوشیدن و کیفیت دانه های قهوه دارد. اگر به دنبال کافئین کمتری در قهوه خود هستید ، یک کباب متوسط یا تیره را امتحان کنید و آن را کمی سبک تر از حالت معمولی کنید. برای کسانی که نیاز به افزایش زیاد کافئین دارند ، کباب بلوند به سیستم عصبی ضربه بزرگی وارد می کند.
انواع چای هایی که حاوی تین هستند
برخلاف قهوه که همیشه حاوی کافئین است ، همه چای ها یکسان نیستند و برخی از آنها ممکن است حاوی تئین (کافئین) نباشند. چای های گیاهی مانند بابونه ، اسطوخودوس و ریشه قاصدک همه بدون کافئین هستند و می توانند به شما کمک کنند مخالف اثر هنگام جستجوی چای حاوی تین ، به دنبال ترکیباتی باشید که شامل: چای سیاه ، چای سبز ، چای اولانگ و برگ چای سفید است. اینها محبوب ترین چای هایی هستند که حاوی تین هستند ، که به طور گسترده در دسترس هستند و تقریباً در همه جا در دسترس هستند. مانند قهوه ، خرید برگهای چای با کیفیت بالا برای نتایج بهتر و طعم بسیار مهم است.

چه موقع چای را انتخاب کنید (Theine)
- انرژی پایدار برای مدت زمان بیشتری
- شما در طول روز کافئین کمتری می خواهید
- تجزیه کمی یا بدون انرژی از تین
زمان انتخاب قهوه (کافئین)
- شما بلافاصله به افزایش انرژی زیادی نیاز دارید
- شما در هر فنجان کافئین بیشتری می خواهید
- اثر قوی تر ، اما با فروپاشی احتمالی کافئین
نتیجه
تئین و کافئین زمانی دو ماده شیمیایی کاملاً متفاوت تلقی می شدند ، اما حقیقت این است که آنها یک چیز واحد هستند. تفاوت در وجود پلی فنول ها در چای است که سرعت جذب به جریان خون را کند می کند. کافئین و تئین هر دو مزایا و معایب خود را دارند ، بنابراین بستگی به این دارد که هنگام انتخاب بین این دو ماده محرک به چه چیزی نیاز دارید. اگر تازه با کافئین و تئین آشنا شدید ، توصیه می کنیم یک فنجان چای حاوی تین را امتحان کنید و روز بعد یک فنجان قهوه را امتحان کنید تا ببینید کدام را ترجیح می دهید. در نهایت ، توجه به این نکته ضروری است که کافئین و تئین محرک قوی هستند و می توانند اعتیادآور باشند ، بنابراین از آنها با دقت استفاده کنید و سلامت خود را در نظر داشته باشید.
تصویر توصیه شده: Pixabay