Thein در مقابل کافئین: تفاوت چیست؟

تین در مقابل کافئین

کافئین محبوب ترین و پرکاربردترین دارو در جهان است ، محرکی اعتیادآور که آنها روز خود را با خوشحالی شروع می کنند. برخی افراد برای گذراندن صبح به اولین فنجان قهوه متکی هستند ، گاهی اوقات بیش از 3 فنجان در روز برای افزایش انرژی در طول روز می نوشند. از سوی دیگر ، چای خوران مداومی هستند که به محتوای کافئین چای قسم می خورند و ادعا می کنند که احساس کافئین متفاوت است. اما این گفته تا چه حد درست است؟

وقتی صحبت از کافئین می شود ، تفاوت بین چای و قهوه یک جمله واقعی است و واقعاً همینطور است است تفاوت. همچنین معروف به درکافئین موجود در چای از نظر مولکولی با کافئین موجود در قهوه یکسان است. اما تفاوت بین کافئین و تئین در نحوه تأثیر آن بر بدن است ، حتی اگر آنها یک ماده شیمیایی مشابه باشند. اجازه دهید نگاهی دقیق تر به این دو محرک بیندازیم و تفاوت آنها را درک کنیم:

جدا کننده 3

بررسی Theine

توجه داشته باشید: در و تیانین سلام! تئانین یک اسید آمینه است و اثرات کاملاً متفاوتی با تین دارد.

قرن هاست که چای به طور گسترده مصرف می شود ، چه برای آرامش بخش و چه برای محرک. اگرچه همیشه مشخص بوده است که چای می تواند برای تمرکز ذهن مفید باشد ، اما کشف کافئین و تئین به زودی انجام می شود. اما thein دقیقاً چیست؟ به طرز شگفت انگیزی ، همانطور که در بالا ذکر شد ، تئین و کافئین یک ترکیب شیمیایی مشابه هستند. تفاوت در سایر اجزای فعال در برگ چای نهفته است که باعث تحریک متفاوت قهوه می شود.

در
اعتبار تصویر: Pixabay

تئین و پلی فنول ها

برگ های چای حاوی پلی فنول ها هستند که آنتی اکسیدان های طبیعی هستند و مسئول اثرات کاملاً متفاوتی هستند. علاوه بر احتمالاً پیری پوست را کند می کند ، پلی فنول ها جذب کافئین (تئین ، در زبان چای) را کند کرده و آن را به مدت 4-5 ساعت در خون آزاد می کنند. نتیجه یک دوز بیشتر از کافئین در یک دوره زمانی است ، به جای افزایش انرژی که منجر به خرابی احتمالی می شود. این می تواند به شما در تمرکز بهتر روی یک کار بسیار دشوار کمک کند ، اما به اندازه یک فنجان قهوه برای نوشیدن به شما انرژی نمی دهد.

مقدار تین موجود در چای چقدر است؟

حتی بدون پلی فنول ، میزان کافئین چای در مقایسه با قهوه قابل توجه است. زمان خیساندن سطح کافئین را در هر فنجان افزایش می دهد ، اما هنوز به اندازه کافئین موجود در قهوه نیست. یک فنجان چای معمولاً حدود 25-50 میلی گرم کافئین (تئین) در هر فنجان می دهد ، که بیشتر یا کمتر بسته به کیفیت برگ چای و زمان خیساندن آن است. چای با کیفیت بالاتر می تواند منجر به محتوای بیشتر کافئین شود ، اما هنوز هم بسیار کمتر از قهوه خواهد بود. اگر زیاد قهوه می نوشید ، مصرف یک روزه چای می تواند علائم ترک کافئین را ایجاد کند و ممکن است باعث افزایش انرژی عادی شما نشود.

حرفه ای ها

  • ساختار مولکولی مشابه کافئین
  • کمتر احتمال دارد باعث تب یا خرابی کافئین شود
  • مدت زمان تمرکز ذهنی طولانی تر است

در برابر

  • به اندازه قهوه قوی نیست
  • ممکن است برای دوستداران قهوه م asثر نباشد

جدا کننده 6

مروری بر کافئین

کافئین یک محرک است که در طبیعت و غذاهای مصنوعی بسیار فراوان و محبوب است ، که اغلب یکی از اعتیادآورترین مواد در جهان محسوب می شود. این دستگاه از طریق سیستم عصبی کار می کند و باعث می شود مغز دچار اضافه بار شود و به کاربر حس هوشیاری ، تمرکز و بهره وری می دهد. قهوه یکی از بزرگترین منابع است طبیعی کافئین ، و بعد از آن گیاه کاکائو و گیاهان مختلف چای. نوشابه ، نوشابه های انرژی زا و حتی برخی آب نبات ها حاوی کافئین هستند ، اما از طبیعی بودن آن ها دور هستند و منابع سالم کافئین نیستند.

فنجان قهوه
عکس: Raimond Klavins ، Unsplash

کافئین و جریان خون

قهوه حاوی حدود 80-95 میلی گرم کافئین در هر فنجان است که بسیار بیشتر از محتوای کافئین (تئین) در چای است. کافئین موجود در قهوه تقریباً بلافاصله وارد جریان خون می شود و در نیم ساعت پس از نوشیدن باعث افزایش انرژی یا هوشیاری می شود. قهوه تقریباً به اندازه پلی فنول ندارد ، بنابراین هیچ چیزی نمی تواند جذب کافئین را در خون کند کند. نتیجه یک نوع “منحنی زنگ” است ، که در آن کاربر یک جهش نسبتاً بزرگ در انرژی دریافت می کند ، اما ساعت ها بعد سقوط می کند.

عوارض جانبی کافئین

اگرچه کافئین تقریباً در همه کشورها بی خطر تلقی می شود ، اما کافئین می تواند عوارض جانبی بسیار جدی داشته باشد. در بسیاری از مواقع افرادی که قهوه می نوشند و یک فنجان بیش از حد بنوشند ، عوارض جانبی را تجربه خواهند کرد. اضطراب ، نگرانی ، بی خوابی ، پارانویا ، تعریق زیاد ، افزایش ضربان قلب ، فشار خون بالا و اعتیاد به کافئین از شایع ترین عوارض جانبی کافئین هستند. اگرچه ممکن است نوشیدن قهوه و کافئین “بی خطر” باشد ، اما به خاطر داشته باشید که این عوارض جانبی می تواند منجر به مشکلات جدی تری برای سلامتی شود.

حرفه ای ها

  • عملکرد سریع در مقایسه با تئین
  • هجوم قوی تر انرژی
  • کافئین بیشتری در قهوه وجود دارد تا در چای

در برابر

  • این می تواند ساعت ها بعد باعث تجزیه انرژی شود
  • ممکن است عوارض جانبی ناخواسته ایجاد کند

جدا کننده 4

زمان انتخاب تین به جای کافئین

اگرچه ممکن است دلایلی برای انتخاب قهوه به جای چای وجود داشته باشد ، اما بسیاری اوقات یک فنجان چای حاوی تئین گزینه بهتری است. چای دارای کافئین کمتری نسبت به قهوه است (قهوه تقریباً 2 برابر مقدار کافئین دارد) در هر فنجان ، بنابراین جذب کندتر این ماده باعث تمرکز ذهنی بهتر برای مدت زمان طولانی تری می شود. تئین همچنین تجزیه بسیار کمتری نسبت به کافئین دارد ، بنابراین ممکن است بخواهید یک فنجان چای بعد از ظهر را به جای یک فنجان قهوه امتحان کنید.

یک لیوان تمیز پر از قهوه
عکس: Dominika Roseclay ، Pexels

انواع قهوه حاوی کافئین

دانه های قهوه به طور طبیعی حاوی قهوه هستند ، حتی اگر بدون کافئین باشند ، برای “حذف” کافئین. بر خلاف نام ، قهوه بدون کافئین هنوز حاوی اثری از کافئین است. مقدار کافئین معمولاً به نوع برشته بستگی دارد ، زیرا معمولاً برشته های سبک تر کافئین بیشتری در هر فنجان نسبت به بو داده های تیره دارند. با این حال ، بستگی به میزان آماده سازی قهوه ، میزان نوشیدن و کیفیت دانه های قهوه دارد. اگر به دنبال کافئین کمتری در قهوه خود هستید ، یک کباب متوسط ​​یا تیره را امتحان کنید و آن را کمی سبک تر از حالت معمولی کنید. برای کسانی که نیاز به افزایش زیاد کافئین دارند ، کباب بلوند به سیستم عصبی ضربه بزرگی وارد می کند.

انواع چای هایی که حاوی تین هستند

برخلاف قهوه که همیشه حاوی کافئین است ، همه چای ها یکسان نیستند و برخی از آنها ممکن است حاوی تئین (کافئین) نباشند. چای های گیاهی مانند بابونه ، اسطوخودوس و ریشه قاصدک همه بدون کافئین هستند و می توانند به شما کمک کنند مخالف اثر هنگام جستجوی چای حاوی تین ، به دنبال ترکیباتی باشید که شامل: چای سیاه ، چای سبز ، چای اولانگ و برگ چای سفید است. اینها محبوب ترین چای هایی هستند که حاوی تین هستند ، که به طور گسترده در دسترس هستند و تقریباً در همه جا در دسترس هستند. مانند قهوه ، خرید برگهای چای با کیفیت بالا برای نتایج بهتر و طعم بسیار مهم است.

چای بابونه
اعتبار تصویر: Pixabay

چه موقع چای را انتخاب کنید (Theine)

  • انرژی پایدار برای مدت زمان بیشتری
  • شما در طول روز کافئین کمتری می خواهید
  • تجزیه کمی یا بدون انرژی از تین

زمان انتخاب قهوه (کافئین)

  • شما بلافاصله به افزایش انرژی زیادی نیاز دارید
  • شما در هر فنجان کافئین بیشتری می خواهید
  • اثر قوی تر ، اما با فروپاشی احتمالی کافئین

جداکننده 2

نتیجه

تئین و کافئین زمانی دو ماده شیمیایی کاملاً متفاوت تلقی می شدند ، اما حقیقت این است که آنها یک چیز واحد هستند. تفاوت در وجود پلی فنول ها در چای است که سرعت جذب به جریان خون را کند می کند. کافئین و تئین هر دو مزایا و معایب خود را دارند ، بنابراین بستگی به این دارد که هنگام انتخاب بین این دو ماده محرک به چه چیزی نیاز دارید. اگر تازه با کافئین و تئین آشنا شدید ، توصیه می کنیم یک فنجان چای حاوی تین را امتحان کنید و روز بعد یک فنجان قهوه را امتحان کنید تا ببینید کدام را ترجیح می دهید. در نهایت ، توجه به این نکته ضروری است که کافئین و تئین محرک قوی هستند و می توانند اعتیادآور باشند ، بنابراین از آنها با دقت استفاده کنید و سلامت خود را در نظر داشته باشید.


تصویر توصیه شده: Pixabay

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *