از نظر چشم آموزش ندیده ، ممکن است به نظر برسد که گلدان موکا و دستگاه مشبک شش دستگاه از یک ، نیم دوازده مورد دیگر است. آخر هر دو قهوه درست می کنند ، نه؟ خوب ، بله ، اما در اینجا شباهت ها تقریبا به پایان می رسد. قابلمه های موکا دسته های کوچکی از قهوه غلیظ و غلیظ تولید می کنند و غالباً سازنده اسپرسو نامیده می شوند ، اگرچه این کاملا درست نیست. از طرف دیگر ، دستگاه های برش دهنده قابلمه های بزرگی از قهوه با قدرت متوسط تهیه می کنند. مرواریدها ماشین های محل کار هستند که قبلاً دستگاه قهوه ساز برای رستوران ها و شام ها بودند ، قبل از اینکه دستگاه های قهوه مدرن قطره ای گسترده شوند.
در این مقاله گلدان های موکا را با بالکن مقایسه و مقایسه خواهیم کرد. این دو ، علی رغم شباهت های خارجی بسیار متفاوت هستند ، بنابراین ما بدون صرفه جویی در هزینه ، سفارش را انجام خواهیم داد تا تمام جزئیاتی را که باید بدانید تا انتخاب کنید کدام یک برای شما مناسب است ، در اختیار شما قرار می دهیم. هشدار تخریب: بیشتر افراد احتمالاً می توانند از هر یک استفاده کنند. بیا شروع کنیم!
بررسی اجمالی قابلمه موکا:
Moka Pot چگونه کار می کند؟
قابلمه های ماکا یکی از قدیمی ترین روش های تهیه قهوه است. آنها فیلترهای فنی هستند ، به این معنی که به جای اینکه اجازه دهند قهوه قهوه در آب خیس بخورد ، مانند یک پرس فرانسه ، آب را از قهوه عبور می دهند. آنچه گلدان های موکا را از سایر روش های پختن نفوذ متمایز می کند ، فشار است.
برای تهیه قهوه با قابلمه موکا ، قهوه ریز آسیاب شده را در محفظه کوچک پایه قابلمه موکا بپیچید و ته آن را با آب پر کنید. سپس گلدان موکا را روی منبع گرما – معمولاً مشعل اجاق گاز قرار دهید و منتظر بمانید.

با گرم شدن آب ، با شروع جوشیدن آب و تبدیل فشار به آن فشار جمع می شود. هنگامی که فشار به اندازه کافی بالا باشد ، آب شروع به جستجوی راهی برای خروج می کند و از طریق قهوه به داخل محفظه اصلی گلدان موکا رانده می شود. هنگامی که همه آب از جوش قهوه جوش آمد یا تخلیه شد ، قهوه شما آماده است.
طعم Moka Pot چگونه است؟
ممکن است وسوسه شوید قهوه موکا را با اسپرسو مقایسه کنید. در هر دو روش برای تهیه قهوه از فشار استفاده می شود ، بنابراین شباهت قابل توجه است. تفاوت اصلی قهوه اسپرسو با قهوه موکا در این است که فشار گلدان موکا بسیار کمتر است. برای اینکه قهوه از نظر تکنیکی به عنوان اسپرسو در نظر گرفته شود ، فشار باید به 9 بار عظیم برسد ، که در قابلمه موکا غیرقابل دستیابی است.
اگرچه قهوه قابلمه موکا از نظر فنی یک اسپرسو نیست ، اما تا حدودی شبیه است. قهوه قابلمه موکا قوی و غلیظ است و در دوزهای کمی سرو می شود. برخلاف اسپرسو ، قهوه موکا لایه بالایی از میکروحباب ها را ندارد که به آن خامه گفته شود. طرفداران اسپرسو عاشق کرم هستند و این یکی از اصلی ترین دلایل محبوبیت اسپرسو و دلیل اصلی کمتر شناخته شدن قهوه قابلمه موکا است.
با این حال ، از آنجا که اسپرسو و قهوه موکا قوی و به مقدار کم مصرف می شود ، برخی از آنها گلدان موکا را با طنز “Faux-Spresso” می نامند.
آیا باید موکا پات را امتحان کنید؟
اگر قهوه غلیظ دوست دارید ، احتمالاً دوست دارید با قابلمه موکا دم کنید. این سریع ، آسان و یکی از بهترین روش ها برای تهیه قهوه پررنگ و معطر است.
قابلمه های موکا نیز نسبتاً ارزان هستند و این گزینه را برای افرادی که می خواهند قهوه اسپرسو مانند در خانه درست کنند بدون اینکه قبلاً هزینه تأمین مالی مجدد خانه خود را داشته باشند ، به گزینه ای جذاب تبدیل کرده است.
عیب اصلی تهیه قهوه در قابلمه موکا اندازه دسته است. قابلمه های موکا کوچک هستند و می توانند همزمان چند اونس قهوه درست کنند.

دوز مصرفی بسیار شبیه اسپرسو است ، بنابراین عکسهای تک و دو را در نظر بگیرید ، نه یک یا دو لیوان. اگر برای خود یا مهمانان دسته زیادی قهوه تهیه کنید ، قابلمه موکا برای شما دشوار است که از پس تقاضا برآید.
حرفه ای ها
- قهوه ای غلیظ و سالم درست می کند
- آسان برای استفاده
- ارزان
- آسان تمیز میشود
منفی ها
- فقط دسته های کوچک می سازد
- قهوه بسیار قوی است – برای برخی از افراد بسیار قوی است
بررسی پرکولاتور:
دستگاه مشبک کاری چگونه کار می کند؟
مرواریدها از بسیاری جهات شبیه گلدان های موکا هستند. آنها شبیه گلدان های غول پیکر موکا هستند و حتی به روشی مشابه عمل می کنند اما قهوه ای که درست می کنند کاملاً متفاوت است.
از نظر سطح ، دستگاه های آبرسانی به نظر می رسد که دقیقاً به همان روش قابلمه های Moka کار می کنند. تنها چیزی که برای استفاده از دستگاه پرکولاتور نیاز دارید قهوه ، آب و منبع گرمایی است. تا اینجا ، این کاملاً شبیه به نظر می رسد. با این وجود ، برخلاف قابلمه موکا ، دستگاه های برش دهنده از قهوه متوسط تا متوسط آسیاب شده استفاده می کنند نه از قهوه ریز آسیاب شده. اگرچه این تفاوت کمی به نظر می رسد ، اما در واقع طعم قهوه را بسیار تغییر می دهد.

تفاوت دیگر در محل نشستن قهوه است. در دستگاه آبرسانی ، قهوه در یک سبد در بالای دستگاه آبرسانی کنار درب نگهداری می شود. آب پرکننده را پر می کند و سپس یا روی اجاق گاز یا توسط سیم پیچ های الکتریکی موجود در پایه گرم می شود. با گرم شدن آب ، از طریق ساختار لوله ای متصل به سبدی که قهوه در آن قرار دارد هل داده می شود.
گرما به سمت بالا لوله می رود و از یک جوش در سبد قهوه ریخته می شود ، جایی که به آرامی از لجن – یا مواد پرانول – تخلیه می شود ، و وایلا ، شما قهوه می نوشید. تفاوت اصلی دستگاه های ملافه ساز و قابلمه های موکا در این است که دستگاه های فشار دهنده برای فشار آوردن به آب از طریق محلول های ریز قهوه از فشار زیاد استفاده نمی کنند. آب با آرامش از زمین عبور می کند و فقط به دلیل جاذبه زمین تخلیه می شود.
مزه اش چه جوری است؟
قهوه پرکولاتور معمولاً قهوه غلیظ است ، بنابراین طعم آن مانند فنجان جو متوسط شماست. بعضی افراد طعم و مزه قهوه را دوست ندارند زیرا مستعد استخراج و تلخی بیش از حد آن است. روند حباب زدن از طریق یک لوله و ریختن تصادفی مایه قهوه بر روی قهوه به طرز شگفت آوری نادرست است. شما هیچ کنترلی بر محل آب رفتن ندارید ، که منجر به زهکشی و استخراج بیش از حد می شود.
آیا کولر ساز برای شما مناسب است؟
ممکن است بعد از آخرین اظهارات ما فکر کنید که هیچ کس قهوه را دوست ندارد ، اما این طور نیست. آلاچیان ها در تهیه سریع و مداوم دسته های بزرگ قهوه بی نظیر هستند. اگرچه تلخ تر از سایر روش ها است ، اما قهوه با کپسول قابل شرب نیست.
اگر به طور مرتب نیاز به تهیه قهوه های بزرگ دارید ، باید به فکر استفاده از فیلتر باشید. با یک قهوه درجه یک تهیه نمی کنید ، اما برای نوشیدنی های قهوه بعد از شام آنها عالی هستند.
کمتر مورد توجه زیبایی شناسی است. نمای آلاچیق از نظر ظاهری و احساسی متفاوت است که اگر آنها را در پیشخوان آشپزخانه نگه دارید ، آنها را به مکالمه بسیار خوبی تبدیل می کند. اگرچه به نظر می رسد که یک آبجوسازی هیچ ارتباطی با تهیه قهوه با کیفیت ندارد ، اما برای برخی از افراد عامل مهمی است.
نکته دیگر که به نفع بالکن ها است ، قیمت آن است. تمایل آنها به ارزان بودن است زیرا بسیاری از مردم این فناوری را قدیمی و قدیمی می دانند. ما موافق نیستیم و معتقدیم که ظرفیت و راحتی آنها هنوز در زرادخانه مدرن قهوه جای دارد.
حرفه ای ها
- به راحتی دسته های بزرگی را می سازد
- ارزان
- استفاده از آن بسیار آسان است
- زیبایی های پرنعمت برای برخی جذاب است
منفی ها
- مستعد تلخی
- هیچ کنترلی روی پخت و پز وجود ندارد
Moka Pot vs. Percolator: عواملی که باید در نظر گرفت
قیمت
قابلمه های Perka و Moka در مقایسه با محصولات قهوه مشابه با عملکرد مشابه نسبتاً ارزان هستند. با این وجود به صورت مطلق ، گلدان های موکا ارزان ترند. قابلمه ای با موکا با سه فنجان می توانید با تقریباً نیمی از قیمت یک کوره معمولی تهیه کنید. تفاوت اصلی در این است که دستگاه پرکیلاتور احتمالاً می تواند بیش از دو برابر قهوه درست کند.
اگر می خواهید کمترین هزینه را انجام دهید ، با قابلمه موکا بروید.
راحتی
قابلمه ها و ملخ های موکا به همین راحتی و بسیار ساده تر از بسیاری از روش های جایگزین پخت و پز هستند. استفاده از آبرسان ها کمی آسان تر است ، زیرا برای کار صحیح به قهوه ریز آسیاب شده مخصوصی احتیاج ندارند. گلدان های موکا و پرکلاتورها به راحتی تمیز می شوند و هیچ قسمت متحرکی ندارند. گاهی اوقات به دلیل کوچک بودن سبد قهوه ، پر کردن قابلمه موکا کمی آزار دهنده است اما بیشتر مشکلی نیست.
این شستن است استفاده از هر دو آنها آسان و تمیز است و در صورت استفاده از هر دو تفاوت زیادی نخواهید دید.
عطر
در اینجا جایی است که به رویداد اصلی می رسیم. گلدان های موکا ، صادقانه بگویم ، از نظر طعم فیلترها را از آب خارج می کنند. قهوه قابلمه موکا بدون تلخ بودن پررنگ و پررنگ است ، در حالی که دستگاه های مایع ساز هر بار یک قهوه متفاوت دم می کنند. در بعضی مواقع با یک فنجان قهوه قدیمی – اما غیر قابل توجه – ساده روبرو خواهید شد ، اما در بعضی مواقع یک آشفتگی تلخ و خشن خواهید داشت. استفاده از پرکولاتور می تواند ناامید کننده باشد زیرا آنچه انجام می دهید تنها تأثیر اندکی در نتیجه ای دارد که می گیرید.
اگر می خواهید قهوه ای سالم ، غلیظ و خوشمزه درست کنید ، یک قابلمه موکا بردارید. این دسته حتی نزدیک نیستند.
نتیجه
امیدواریم از این مسابقه اصلی گلدانها و سازهای کوبه ای لذت ببرید. هر دو سبک دستگاه های قهوه جای خود را دارند و اینکه چه چیزی برای شما مناسب است به سلیقه شخصی شما و نحوه استفاده از دستگاه قهوه ساز بستگی دارد.
اگر ساختن دسته های کوچک مشکلی ندارید ، قابلمه های موکا قهوه ای با طعم بهتر درست می کنند. دوره زمانی. با این حال ، تهیه قهوه حتی برای گروه کوچکی که قابلمه موکا دارند ، دشوار است. دستگاه های آبرسانی بهترین مزه قهوه را تولید نمی کنند ، اما می توانند فنجان های زیادی را به یک باره دور بریزند و حتی گروه های زیادی از مردم گرسنه قهوه شما را راضی کنند.
همچنین مشاهده کنید: