Little Coffee Place توسط خوانندگان نگهداری می شود. وقتی از طریق پیوندهای سایت ما خرید می کنید ، می توانیم کمیسیون شریک را بدست آوریم.
شاید ترکیب قهوه با الکل عجیب به نظر برسد. به هر حال ، قهوه بیشتر با بیدار شدن از خواب صبح ارتباط دارد ، در حالی که نوشیدنی های الکلی بیشتر اواخر شب استفاده می شوند.
خوب ، برخلاف غرایز اولیه ، قهوه و الکل زناشویی است که مدتهاست ادامه دارد.
لیکور قهوه یکی از انواع بی شماری از شراب است که بشر قرن هاست آن را اختراع کرده است. این یک مخلوط بسیار ساده قهوه ، به نوعی دم کرده و الکل است. شکر اضافه شده تا طعم بین تلخی و اسیدیته قهوه و خام بودن الکل خالص متعادل شود.
بسته به مقدار قهوه ، نوع قهوه ، میزان الکل و نسبت قند اضافه شده ، یک لیکور قهوه می تواند طعم و مزه ای متفاوت با قهوه دیگر داشته باشد.
با توجه به این نشانه های اساسی ، بیایید ببینیم که چگونه لیکور قهوه معمولاً چگونه ساخته می شود.
طرز تهیه یک نوشیدنی الکلی
دستور اولیه تهیه لیکور قهوه استفاده از قهوه دم کرده سرد است. این منطقی تر است ، زیرا لیکور باید سرد باشد و دم کرده سرد دارای طعم ترشی کمتری است ، در حالی که تمام رایحه های قهوه را حفظ می کند.
شما نیاز خواهید داشت:
- 1 فنجان قهوه سرد
- ½ فنجان شکر قهوه ای تیره
- ½ یک لیوان آب
- 1 لیوان الکل
- 1 دانه وانیل
به تهیه شربت قند ادامه دهید. آب را با قند موجود در آن با احتیاط و بدون هم زدن گرم کنید. شکر به طور طبیعی در آب حل می شود. بگذارید تا خنک شود. سپس قهوه ، شربت سرد و الکل را مخلوط کنید. اگر یک لیکور قهوه بسیار قوی می خواهید ، می توانید از الکل خالص ، فوق العاده مقاوم استفاده کنید. در غیر این صورت ، هر الکل دیگری مانند رم تیره ، ودکا بی مزه و حتی بوربن را تجربه کنید.
دانه های وانیل را از وسط برش دهید ، دانه ها را رنده کرده و غلاف را داخل عرقیات بریزید. اجازه دهید به مدت 2 هفته در دمای اتاق بماند و گاهی اوقات هم بزنید. سپس لیکور را از طریق یک شبکه ریز صاف کنید. در بطری مهر و موم شده نگهداری کنید.
بهترین نوع قهوه برای استفاده
اگر وقت ندارید منتظر نوشیدنی سرد باشید ، قهوه فوری خوب نیز می تواند مفید باشد. از آنجا که آنها اغلب خشن و تلخ تر هستند ، برای جبران آن ممکن است لازم باشد نسبت شربت قند را افزایش دهید.
دانه های قهوه با کیفیت ، البته مهم خواهند بود. به همین دلیل است که دم کردن سرد اغلب نوع قهوه دم کرده ای است که برای تهیه لیکور قهوه استفاده می شود. اما یک پانسمان خوب ، یک پرس فرانسه یا حتی چند فنجان اسپرسو می تواند برای بالا بردن کیفیت لوبیا شگفتی ایجاد کند. طعم های مختلف قهوه ، تفاوت های ظریف به لیکور قهوه اضافه می کند.
روش دیگر ، شما می توانید یک نوع لیکور قوی و شدید را هدف بگیرید. سپس سراغ یک تفت تیره تر ، شاید به صورت اسپرسو یا قابلمه موکا درست کنید تا طعم های قوی قهوه را افزایش دهید.
بهترین نوع الکل برای استفاده
چه نوع قهوه ای استفاده شود چه نوع الکل / نوشیدنی الکلی است. معمولاً از روم یا ودکا برای تهیه لیکور قهوه استفاده می شود ، اما هیچ قانونی وجود ندارد که از استفاده از الکل متفاوت جلوگیری کند.
ودکا ، بدون عطر ، طعم مستقیم ، بی ادعا را می دهد. رام ، اگر سفید باشد ، به همان روش کار خواهد کرد ، اما شما می توانید به شدت با رم تیره آزمایش کنید. کسانی که از دریای کارائیب فرانسه ساخته شده اند ، از ملاس ساخته شده اند ، به عنوان مثال ، در تهیه یک لیکور قهوه شیرین عالی عمل می کنند.
رم جعلی می تواند طعم های مختلف زیادی به آن اضافه کند. مشخصات طعم این رام ها را بررسی کنید و اگر با آنچه شما دوست دارید مطابقت دارد ، سعی کنید با یک لیکور قهوه درست کنید.
یکی دیگر از لیکورهایی که معمولاً استفاده می شود بوربن است. ویسکی معمولاً خیلی خام است و دارای طعم کاملاً مشخصی است که می تواند در لیکور قهوه به خوبی کار کند ، اما ویسکی بوربن کلاسیک یا ایرلندی نرم و شیرین است. بوربن متوسط به طور کلی با قهوه مطابقت دارد ، بنابراین انتخاب خوبی نیز است.
براندی همچنین به عنوان یک پایه الکلی برای لیکور قهوه گزینه رایجی است. می تواند یادداشت های گرم ، شیرینی و طعم دلچسبی را به شما هدیه دهد. اطمینان حاصل کنید که از غلیظ استفاده نکنید ، زیرا به راحتی می تواند بر طعم قهوه در عرقیات نهایی غلبه کند.
نحوه نوشیدن لیکور قهوه
ابتدا لیکور قهوه را مستقیم امتحان کنید. سرد ، احتمالاً سعی کنید ابتدا از آن لذت ببرید و طعم آن را قبل از مخلوط کردن با کوکتل یا سایر نوشیدنی ها درک کنید. بیشتر مردم فقط یک لیوان از آن را عصر می نوشند.
می توانید یک اسپری لیکور قهوه به خود قهوه اضافه کنید. این که شما چه مقدار می خواهید اضافه کنید به خود شما بستگی دارد ، اما به یاد داشته باشید که کافئین و الکل بیشتری اضافه کنید ، بنابراین مراقب باشید.
البته دهه ها است که کوکتل ها از لیکور قهوه استفاده می کنند. روس های سفید و سیاه مانند گذشته محبوبیت زیادی دارند و هر دو از لیکور قهوه در خود استفاده می کنند.
یا می توانید کوکتل خود را درست کنید: یک دستور ساده این است که مقدار زیادی آب مقوی و یخ به آب نارگیل قهوه اضافه کنید ، که آن را به یک نوشیدنی تازه کننده برای فصل گرم تبدیل می کند.
آخر اینکه مطمئناً مهم نیست ، لیکور قهوه آنقدر خامه ای و شیرین است که می تواند با دسرها به خوبی کار کند. یا مثل ریختن آن روی یک تکه کیک یا مخلوط کردن آن با یک قاشق بستنی. اگر مهمان داشته باشید ، از طعم قوی اما شیرین بستنی همراه با یک آب پاش عرق عرق قهوه شگفت زده خواهند شد.
نحوه نگهداری الکل قهوه
لیکور قهوه خود را مانند سایر موارد ذخیره کنید: یا در کمد به دور از گرما و نور خورشید ، یا در یخچال آماده سرو. تا زمانی که این لیکور حاوی محصولات لبنی نباشد ، واقعاً تاریخ انقضا ندارد ، بنابراین می توانید آن را برای همیشه حفظ کنید ، به شرطی که آن را به درستی ذخیره کنید.
ایده های کوکتل با لیکور قهوه
نه تنها سیاه پوستان و سفیدپوستان. بسیاری از کوکتل ها از لیکور قهوه استفاده می کنند. برخی از موارد معروف و خوش ساخت عبارتند از:
قهوه نگونی: یک گلدان خشک خشک ، 2/3 یکبار لیکور قرمز تلخ ایتالیایی ، 2/3 یک گل ورموث قرمز و 1/3 یک لیتر قهوه را با مقدار زیادی یخ در یک فنجان هایبال مخلوط کنید.
مارتینی شکلات ایتالیایی: لرزش 1 و ½ گلدان Averna amaro ، ½ گلدان لیکور قهوه و 1 گل اسپرسوی تازه دم کرده ، هنوز گرم است. صافی ریز در لیوان خنک شده.
اسپرسو مارتینی: لرزش جین یا ودکا ، 1 پیمانه قهوه اسپرسو ، 2/3 فنجان لیکور قهوه. صافی ریز در لیوان خنک شده.
بعلاوه کلاسیک سفید روسی و روسی سیاه: 2 عکس ودکا ، قهوه یک لیوان قهوه و فقط برای سفید روسی یک گلدان خامه ای. روی یخ زیاد سرو کنید.
8 مارک برتر لیکور قهوه
اگر آماده نیستید که لیکور قهوه خود را درست کنید ، بارمن مدت ها است که از مقطر عالی استفاده می کنند. بیایید مروری کوتاه از محبوب ترین ها را ببینیم.
مشروبات الکلی قهوه آقای بلک سرد سرد
مارک استرالیایی Mr. لیکور قهوه سیاه از قهوه 100٪ Arabica تهیه می شود ، که در استرالیا به صورت سرد تهیه می شود. سپس با ودکا گندم استرالیایی برای طعم خالص و نیشکر مخلوط می شود تا شیرینی آن بیشتر شود. این یک لیکور قهوه واقعی است که به تنهایی یا به عنوان پایه برای هر نوع کوکتل عالی عمل می کند.
کهلوا
به همان اندازه که کلاسیک است. کالاها از مکزیک می آید و دهه هاست که در سراسر جهان مورد استفاده و تمجید قرار می گیرد. این قهوه و شکر Arabica ، هر دو در مکزیک پرورش یافته ، را برای یک طعم کلاسیک ، بسیار صاف و شیرین ، از لیکور قهوه ترکیب می کند.
لیکور قهوه تیا ماریا
تیا ماریا که اصالتاً از جامائیکا است ، درست بعد از کالاها ، دومین لیکور محبوب قهوه در جهان است. قبلا فقط با قهوه جامائیکا عربیکا درست می شد. اما در سالهای اخیر در ایتالیا تولید می شود و از انواع دانه های قهوه استفاده می شود ، نه لزوما از جامائیکا. او هنوز هم از روم و شکر جامائیکا به عنوان پایه الکل برای یک عطر و بوی شیرین و رایحه وانیل از لیکور قهوه استفاده می کند.
شربت Leopold Bros به سبک مطبوعات فرانسه
Leopold Bros که ورودی جدیدتری در لیست بهترین عرقیات قهوه است ، یک کارخانه تقطیر مستقر در کلرادو است که از قهوه فرانسوی تهیه شده برای این لیکور استفاده می کند. این طعم شدید و سنگینی به قهوه می بخشد ، که کاملا با قند عصای خام اضافه شده بعداً مطابقت دارد. این یک لیکور قهوه خوب و قوی است.
لیکور قهوه جورجی نولا
دفتر مرکزی جورج اسپورتیس در کالیفرنیا واقع شده است. برداشت آنها از لیکور قهوه یک وارونه است: طبق سنت نیواورلئان مخلوط کاسنی و قهوه است. بنابراین ، این لیکور نسبت به سایرین کافئین کمتری دارد که همراه با دانه های بوربن ، نیشکر ، وانیل و Yirgacheffe از اتیوپی یک لیکور قهوه بسیار سبک ، پیچیده و معطر می سازد.
قهوه دم سرد Jägermeister
این همان چیزی است که شما فکر می کنید وجود دارد.لیکور اصیل گیاهی Jmegermeister ، تهیه شده با 56 گیاه ، با طعم قهوه دم کرده سرد. رایحه گل های عرقیات گیاهی به خوبی با قهوه شکلاتی انتخاب شده ترکیب می شود. صاف و خیلی سرد بنوشید تا از تمام طعم های مختلف کاملاً لذت ببرید.
کافه مدل XO
قهوه Patrón XO از جالیسکو ، مکزیک ، همراه با تکیلا می آید. قهوه انتخاب شده ظریف و بسیار معطر است و حاوی شکلات و وانیل است. برای کسانی که می خواهند آرام آرام از لیکور قهوه خود لذت ببرند ، این ماده غذایی بسیار خوشمزه ، بسیار معطر و بسیار معطر است.
لیکور قهوه کاپالی
کاپالی یکی دیگر از مشروبات الکلی قهوه است که از مکزیک می آید ، فقط قهوه ای را که بسیار رشد کرده است برای تجربه ای خوشمزه تر انتخاب کرده است. به خصوص برای افزودن یک پیچ و تاب به کوکتل های شما بسیار خوب ، ثابت شده است که Kapali’s شکلات ، وانیل و شیرینی دلپذیری را به بسیاری از ترکیبات می بخشد.