وسواس شان در مورد قهوه زمانی شروع شد که تقریباً ده سال پیش اولین مطبوعات فرانسوی خود را به عنوان هدیه دریافت کرد. از آن زمان ، عشق او به قهوه – و تعداد دستگاه های قهوه ساز او – به طور قابل توجهی افزایش یافته است. یک دانشمند با تحصیلات ، هیچ سنگی در جستجوی بی پایان برای یافتن یک فنجان کامل قهوه سنگ نمانده است. او ساعت های زیادی را صرف تنظیم تکنیک ریختن خود کرده است و به این فکر می کند که چگونه کیفیت آسیاب را با هم مقایسه کند و نگران این است که آیا لوبیای نیکاراگوئه یا کنیا بهترین دم کرده را تولید می کند. این روزها ، او Hario V60 را ترجیح می دهد و هر روز را با آسیاب کردن قهوه با دست شروع می کند ، قبل از لذت بردن از فنجان تهیه شده با دقت و توجه به جزئیات.
بیشتر بخوانید