قهوه گران است. حتی وقتی آن را در خانه می پزید ، مطمئناً بعد از مدتی هر روز پختن آن اضافه می شود. این امر به ویژه اگر در پایان مقداری گلدان را به پایین فاضلاب بیندازید ، بیشتر صدق می کند. اصولاً شما با پرتاب هر لیوان اسکناس های دلاری را که در اختیار دارید دور می ریزید!
خوشبختانه ، روش های بی شماری وجود دارد که می توانید از قهوه باقیمانده خود استفاده مجدد کنید ، به شما امکان می دهد درآمد کسب کنید و حتی یک قطره از نوشیدنی مورد علاقه خود را از دست ندهید. از تهیه براونی گرفته تا چربی زدایی از ظروف می تواند از کف قهوه بهره مند شود. مطمئناً روش های زیادی برای استفاده از این نوشیدنی باقیمانده وجود دارد! بیایید نگاهی به برخی از موارد دلخواه خود بیندازیم.
آیا می توانید باقیمانده قهوه را ذخیره کنید؟
آره! باقیمانده قهوه را می توانید پس انداز کنید ، اما انتظار نداشته باشید که طعم آن مانند زمانی که برای اولین بار درست کرده اید خوب باشد. با این وجود ، صرفه جویی در قهوه باقیمانده راهی عالی برای به حداکثر رساندن دلار است ، به شرطی که علاقه چندانی به طعم قوی آن نداشته باشید.

بقیه قهوه چه مدت مفید است؟
پس از دم کشیدن قهوه ، بهتر است فوراً آن را بنوشید. این زمانی است که بهترین سلیقه را دارد ، اما مطمئناً نیازی نیست که پس از پایان روز از شر آن خلاص شوید. اگر قهوه خود را در دمای اتاق نشسته اید ، باید از آن استفاده کنید ظرف 12 ساعت، فقط به این دلیل که نمی خواهید خطر کثیف شدن را داشته باشید.
اگر قهوه دم کرده را در ظرف در بسته در یخچال قرار دهید ، می تواند تا چهار روز دوام بیاورد. شیشه های ماسون ، درب بسته بندی شده Tupper Ware و درب های درب دار از بهترین ظروف برای ذخیره سازی محل های قهوه هستند.
اگرچه قهوه در یخچال می تواند تا چهار روز مفید باشد ، هرچه مدت زمان بیشتری بماند ، طعم آن سبک تر خواهد شد. اگر می خواهید از قهوه باقیمانده برای خوردن یا آشامیدن استفاده کنید ، قطعاً بهتر است هرچه سریعتر از آن استفاده کنید. اگر از آن به منظور دیگری استفاده می کنید ، طعم آن مهم نیست و می توانید لای قهوه را به مدت چهار روز در یخچال بگذارید.
13 مورد مربوط به بقیه قهوه
دیگر سر و صدا وجود ندارد: در اینجا 13 کاری وجود دارد که می توانید با کف قهوه انجام دهید.
1. کیک را بپزید
یکی از بهترین طعم دهنده ها برای جفت شدن با قهوه شکلات است. به همین دلیل شما باید فکر کنید که به کیک شکلاتی بعدی یا کاپ کیک شکلاتی ، زمینه قهوه اضافه کنید. قهوه طعم شکلات را بهبود می بخشد ، و آن را به یک رویای عاشق شکلات تبدیل می کند. نگران نباشید ، افزودن قهوه نیز طعم کیک را مانند صبحانه شما نخواهد کرد.
دستور العمل های بسیاری وجود دارد که شامل قهوه مانده در کیک شکلاتی است. در اینجا مورد علاقه شخصی ما است. این دستور حتی برای گیاهخواران نیز مفید است! از این دستور برای تهیه کاپ کیک شکلاتی نیز می توانید استفاده کنید. فقط زمان پخت را تنظیم کنید ، زیرا کاپ کیک ها کوچکتر هستند و برای پخت کامل به زمان زیادی احتیاج ندارند.
2. گیاهان آبزی

اگرچه شما نباید هر روز از قهوه روی گیاهان خود استفاده کنید ، اما دادن قهوه باقیمانده رقیق به گیاهان شما یک راه عالی برای دادن کود طبیعی به آنها است. قهوه به طور طبیعی دارای خاصیت بسیار اسیدی است ، که آن را برای بهبود خاک ایده آل می کند.
برای یک روش حتی کارآمدتر ، کمپوست از زمین قهوه و قهوه استفاده کرد. این باعث تغذیه خاک برای کمک به رشد گیاهان می شود. با این حال ، زیاد از قهوه استفاده نکنید ، در غیر این صورت ممکن است خاک خیلی اسیدی شود.
همچنین مشاهده کنید: چه گیاهانی زمین را دوست دارند؟
3. ریبیس را مالش دهید
احتمال این است که ، فکر نمی کنید قهوه و دنده ها خارق العاده ترین طعم و مزه را از قبل ایجاد کنند. برعکس ، قهوه یک ماده عالی برای افزودن به دنده یا هر گوشت دیگری است. ضمن نرم شدن گوشت ، طعم آن را بهبود می بخشد.
می توانید این دستور قهوه را با قهوه مالیده برای کوره بعدی امتحان کنید. این دنده طعم خوبی خواهد داشت ، اما مواد گران قیمت یا زمان پخت را نمی گیرد. کامل!
4. ماسک مو درست کنید
به بسیاری از دلایل مشابهی که قهوه برای انرژی بخشیدن به صبح شما عالی است ، برای موهای شما نیز عالی است. از یک طرف ، کافئین و آنتی اکسیدان ها باعث می شوند تا موهای شما براق و پررنگ تر به نظر برسند ، همه به این دلیل که محصولات جمع شده را که به پوست سر شما می چسبند ، از بین می برند. در عین حال ، می تواند باعث رشد مو و بهبود بافت آن شود.
انواع ماسک های مو وجود دارد که می توانید همراه با قهوه استفاده کنید. بسیاری از آنها مواد دیگری مانند روغن نارگیل ، عسل یا زرده تخم مرغ را شامل می شوند. بهترین دستور را برای موهای خود پیدا کنید و آنها را بشویید. اگر می خواهید رشد مو را تحریک کنید ، حتی می توانید پودر قهوه را به شامپوی خود اضافه کنید.
5. تکه های یخ قهوه
هر زمان که قهوه یخ زده می نوشید ، یخ به آرامی شروع به ذوب شدن می کند و طعمی رقیق ایجاد می کند. با منجمد کردن کف قهوه و استفاده از این مکعب های سرد قهوه در نوشیدنی سرد قهوه بعدی ، از این امر کاملاً خودداری کنید. با اطمینان از سرد شدن قهوه یخ زده ، طعم قهوه بهبود می یابد.
منجمد كردن تكه هاي يخ از قهوه واقعاً ساده است. اجازه دهید دمای باقیمانده قهوه به دمای اتاق کاهش یابد. سپس قهوه باقیمانده را در سینی یخ بریزید. همانطور که یخ نرمال دارید آنها را منجمد کنید و وقتی زمان تهیه قهوه سرد است آنها را بیرون بیاورید.
ما به شما نحوه تهیه تکه های یخ از قهوه را نشان خواهیم داد ، که قهوه دم کرده شما را کاملا خنک می کند بدون اینکه طعم آن را خراب کند. این بسیار آسان و خوشمزه است ، ما تضمین می کنیم هرگز به عقب نگاه نخواهید کرد!
این دستور خوشمزه را امتحان کنید!

6. از آن به عنوان لکه استفاده کنید

اگر در حال خرید چوبی ناتمام هستید ، می خواهید آن را رنگ کنید تا جلوه جذاب و کلاسیک تری داشته باشد. متاسفانه بسیاری از لکه های چوب بسیار گران هستند. به جای صرف هزینه های زیاد برای یک لکه گران قیمت ، به جای آن از قهوه باقیمانده قوی استفاده کنید.
برای استفاده از قهوه به عنوان لکه ، قبل از استفاده از برس یا حوله ، چوب را سنباده بزنید تا قهوه را روی چوب بمالید. برای داشتن رنگ تیره ، چندین لایه قهوه اضافه کنید و بین هر کدام حدود 15 دقیقه صبر کنید. اگر لکه روشن تری می خواهید ، قهوه رقیق تری انتخاب کنید و لایه خیلی کمی اضافه کنید.
7. براونی ها را بپزید
همانطور که استفاده از قهوه در کیک شکلاتی طعم شکلات را بهبود می بخشد ، استفاده از قهوه باقیمانده در براونی ها نیز باعث قویتر شدن آنها می شود. نیاز به آب یا شیر را با محلول قهوه جایگزین کنید. هرچه قهوه قویتر باشد ، باعث افزایش طعم شکلات می شود.
این دستورالعمل براونی برای وگان بسیار خوشمزه و بی خطر است. قهوه را به مخلوط براونی اضافه کنید تا با شکلات ، کره وگان و شکر ذوب شود. مهمترین نکته برای تکمیل این دستورالعمل اطمینان از سوختن شکلات نیست ، در غیر این صورت ممکن است خمیر با قهوه دانه ای شود.
8. آن را از قبل گرم کنید

کمترین روش خلاقانه برای استفاده مجدد از قهوه باقیمانده ، گرم کردن و نوشیدن دیرتر آن است. قهوه گرم شده طعم مطلوبی نخواهد داشت ، اما به شما کمک می کند دلار خود را به حداکثر برسانید و همچنان کافئین را در صبح عجله کنید.
برای گرم شدن مجدد قهوه ، حتماً آن را در یخچال و فریزر در ظرف در بسته نگهداری کنید. فقط قبل از آمادگی نوشیدن آن را از ظرف خارج کنید. یا آن را در مایکروویو یا اجاق گاز گرم کنید. ماکروویو را به این دلیل سریع تر توصیه می کنیم.
9. از آن به عنوان چربی گیر استفاده کنید

اسید موجود در قهوه نه تنها برای گیاهان مفید است. اسید یک پاک کننده واقعا عالی است. به اندازه کافی قوی است که حتی می تواند سطوح چرب را تمیز کند. به همین دلیل قهوه باقیمانده به شدت اسیدی تهیه شده از صبح شما یک پاک کننده عالی است.
می توانید از محل قهوه خود برای تمیز کردن کوره ها ، کف ، ظروف یا هرجای دیگر با تجمع زیاد استفاده کنید. بوی جذاب قهوه باعث می شود که این ماده تمیز کننده ای عالی برای دفع زباله باشد ، زیرا به از بین بردن بو کمک می کند. فقط به یاد داشته باشید که قهوه می تواند کثیف شود. بنابراین ، از آن به عنوان پاک کننده برای سطوح لکه دار استفاده نکنید.
10. ماریناد را درست کنید

باور کنید یا نه ، قهوه می تواند در غذاهای شور طعم واقعاً خوبی داشته باشد ، به شرطی که به درستی از آن استفاده کنید. با استفاده از کف قهوه به راحتی می توانید ماریناد خوشمزه درست کنید. از این ماریناد روی همه چیز از توفو گرفته تا استیک گرفته تا مرغ استفاده کنید!
با مخلوط کردن زمینه قهوه با پیاز ، سس سویا ، سرکه بالزامیک یا خردل به راحتی می توانید ماریناد قهوه درست کنید. قبل از پخت ماریناد را روی گوشت قرار دهید. قهوه با افزودن طعم غنی تر به گوشت ، طعم های شیرین ماریناد را افزایش می دهد.
11. خراش های چوب را ترمیم کنید

از آنجا که قهوه لکه های چوبی دارد می توانید از آن برای ترمیم خراش ها نیز استفاده کنید. خراش های موجود در مبلمان چوبی شما به راحتی قابل ترمیم است اما ممکن است گران باشد. در عوض ، برای یک گزینه تمیز کننده خراش با قیمت مناسب ، قهوه را انتخاب کنید.
برای استفاده از زمین قهوه برای ترمیم خراش روی چوب ، قهوه را رقیق کرده یا قهوه بیشتری اضافه کنید تا با رنگ چوب مطابقت داشته باشد. سپس یک پارچه نرم به قهوه زده و به آرامی روی سطح خراشیده شده بمالید. این اجازه می دهد قهوه به خراش نفوذ کند و باعث شود دوباره رنگ آن مطابقت داشته باشد.
12. موهای خود را رنگ کنید

آیا می خواهید موهای خود را قهوه ای تیره رنگ کنید ، اما می ترسید که به رنگ مو واقعی خود متعهد شوید؟ به جای آن از قهوه استفاده کنید. قهوه به موهای شما رنگ تیره تری می بخشد ، اما خیلی سریعتر از رنگ واقعی شسته می شود.
برای رنگ آمیزی موهای خود با قهوه ، 1 فنجان قهوه باقیمانده را به 2 فنجان نرم کننده بدون شستن اضافه کنید. مخلوط قهوه ای را به مدت یک ساعت در موهای خود بگذارید. بعد از یک ساعت آن را آبکشی کرده و موهای خود را مثل همیشه حالت دهید.
13. از آن در زودپز استفاده کنید

سرانجام ، آخرین استفاده از کف قهوه در دستور پخت آهسته شما است. همه دوست دارند قابلمه پخته شده آنها کاملاً معطر و لطیف باشد. افزودن قهوه به دستور غذا به نرم شدن گوشت و بهبود طعم دهنده های طبیعی ، ایجاد یک غذای کاملاً سالم و خوشمزه در خانه کمک می کند.
در این دستور پخت آهسته ، تمام سبزیجات ، گوشت و سایر مواد را به زود پز اضافه کنید. برای یک شام فوق العاده لطیف و غنی ، مواد را با قهوه و آبغوره سبزیجات بپوشانید.
قهوه یخ زده چطور؟
از نظر فنی ، می توانید قهوه سرد را با استفاده از کف قهوه از روز قبل تهیه کنید. با این وجود معمولاً تهیه تازه قهوه سرد توصیه می شود ، زیرا مزه ملایم قهوه طعم ملایم تری خواهد داشت. به عبارت دیگر ، قهوه فقط طعم خوبی نخواهد داشت.
می توانید قهوه باقیمانده خود را با تبدیل آن به تکه های یخ ، همانطور که در بالا توضیح داده شد ، استفاده کنید. این روش بر طعم کلی قهوه تأثیر منفی نخواهد گذاشت. در حقیقت ، باید آن را بهبود بخشد ، زیرا قهوه سرد شما در حین ذوب شدن یخ های معمولی نمی ریزد.
اگر صادقانه به طعم و مزه آنقدر اهمیت نمی دهید ، پس می توانید از قهوه باقیمانده برای تهیه قهوه سرد استفاده کنید. برای هر کس که به طعم قهوه علاقه مند است ، توصیه می کنیم به جای آن دسته جدیدی از قهوه سرد تازه تهیه کنید.
نتیجه
همانطور که ملاحظه می کنید ، استفاده از قهوه باقیمانده از پرتاب آن در ظرفشویی بسیار زیاد است. می توانید از زمینه قهوه برای پخت و پز ، بو دادن ، مراقبت از مو و موارد دیگر استفاده کنید. به عبارت دیگر ، تقریباً در هرجای خانه می توانید از قهوه استفاده کنید.
فقط بخاطر داشته باشید که قهوه فقط در یخچال حدود چهار روز دوام می آورد. اگر بیش از چهار روز گذشته است ، از قهوه استفاده نکنید. اگر قهوه در دمای اتاق بوده است ، سعی کنید ظرف 12 ساعت از آن استفاده کنید. موفق باشید!
همچنین مشاهده کنید:
اعتبار تصویر ارسالی: arifarca، Pixabay