وقتی کیسه کاملاً جدیدی از دانه های قهوه را باز می کنید و درخشش درخشان کره را می بینید ، ممکن است این سال برایتان پیش بیاید: چرا بعضی از دانه های قهوه روغن دارند در حالی که دیگران اینگونه نیستند؟ یک دلیل ساده وجود دارد – و احتمالاً همان چیزی نیست که شما فکر می کنید.
امروز ما رمز و راز دانه های قهوه چرب را باز می کنیم. این لایه روغن به شما چه می گوید و آیا چیزی است که باید بدنبال آن باشید یا از آن اجتناب کنید؟ بیا شروع کنیم!
چرا دانه های قهوه چرب هستند؟
برخلاف افسانه های رایج ، روغن دانه های قهوه همیشه شادابی نشان نمی دهد. لوبیای روغنی فقط لوبیای تازه نیست و لوبیای غیر روغنی نیز لزوماً کهنه نیست. روغن هایی که در برخی از دانه های قهوه پیدا می کنید در طی فرآیند بو دادن ظاهر می شوند.
هنگام تفت دادن دانه های قهوه ، شما با دانه های سبز خام شروع می کنید. در حدود 400 درجه فارنهایت ، نوک پستان شما به اولین ترک برخورد می کند ، جایی که شروع به انبساط و کاراملی می کند. اگر در اینجا پخت را متوقف کنید ، یک لوبیای برشته سبک خواهید داشت که به طعم های علفی و خام خود می چسبد. حبوباتی که بعد از ترک دوم در حدود 450 درجه فارنهایت تیره پخته شود ، معمولاً چرب است. هنگامی که ساختار شیمیایی شروع به تجزیه می کند روغن از داخل دانه ها خارج می شود.
به همین دلیل ، دانه های قهوه سبک بو داده و متوسط ، چربی ندارند – چه تازه و چه غیر. آنها فقط به اندازه کافی پخته نشده اند تا روغن ها را بکشند.
مشکل دانه های قهوه چرب چیست؟
بزرگترین مشکل احتمالی دانه های قهوه چرب آسیاب شماست. اگر دانه های قهوه کامل بخرید – تنها راه برای دیدن روغن روی سطح دانه ها – باید آنها را قبل از دم کرده خرد کنید و در اینجا همه چیز ممکن است کمی مودار شود.

روغن موجود در دانه های قهوه می تواند آسیاب شما را مسدود کند ، خصوصاً اگر دستگاه آسیاب برش یا دستگاه قهوه ساز با دستگاه داخلی دارید. هیچ کس نمی خواهد چرخ قهوه مسدود و غیر قابل استفاده در صبح را داشته باشد!
مشکل دیگر این است که لوبیای چرب بسیار بسیار تیره پخته شده است. ممکن است طعم سوخته و کاراملی قهوه فرانسوی بوداده را دوست داشته باشید ، اما اگر یک نوع پیچیده تر را ترجیح دهید ، آن را در دانه های روغنی نخواهید یافت.
ردیف پایین
پاسخ کوتاه این است که دانه های قهوه چرب ، دانه های بوداده تیره ای هستند که فراتر از ترک دوم برشته شده اند. برخلاف تصور عمومی ، دانه های قهوه کره لزوما تازه تر از دانه های بدون چربی نیستند – آنها به سادگی تفت داده می شوند. دانه های چرب می توانند آسیاب شما را گرفتند و معمولاً یک کباب بسیار تیره نشان می دهند که احتمالاً طعم سوخته دارد. اگر آسیاب شما کار کرد و طعم آن را دوست داشتید ، پیش بروید و لوبیای سوخاری فرانسوی بخرید! در غیر اینصورت ، ممکن است بخواهید به دانه های قهوه برشته سبک ، بو داده یا متوسط تیره تیره بچسبید.
بازخوانی های مرتبط: