چرا باید پوسته تخم مرغ را در قهوه قرار دهید (با دستور العمل)

لجن قهوه و پوسته تخم مرغ_جلو_خاک شکن

آیا تا به حال قهوه خود را نوشیده اید و از طعم تلخ آن حیرت زده شده اید؟ اگر چنین است ، آیا می توانیم پیشنهاد کنیم پوسته تخم مرغ را به قهوه خود اضافه کنید؟ اگرچه این ممکن است کمی عجیب به نظر برسد ، اما این ترفند راهی عالی برای نرمتر کردن قهوه است.

ناگفته نماند ، اجرای این ترفند آسان است. برای طبخ و قهوه تخصص خاصی لازم نیست. این کار به سادگی افزودن یک ماده اضافی به محلول قهوه است. این است! برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد استفاده از پوسته تخم مرغ در قهوه خود ، به ادامه مطلب بروید.تقسیم کننده 6

چرا پوسته تخم مرغ را در قهوه قرار دهید؟

دو دلیل وجود دارد که پوسته تخم مرغ را در قهوه قرار دهید. برای بیشتر افراد ، این بدان دلیل است که پوسته تخم مرغ باعث تلخی طعم قهوه می شود. دلیل دیگر این است که پوسته تخم مرغ به نگه داشتن قهوه در قهوه کابوی یا کمپ کمک می کند. بیایید نگاهی دقیق به هر دو دلیل بیندازیم.

EggshEggshells-with-coffee-lludge_Gheorghe-Mindru_shutterstockells-with-coffee-lludge_Gheorghe-Mindru_shutterstock
اعتبار: Gheorghe Mindru ، Shutterstock

آیا پوسته تخم مرغ طعم قهوه را بهتر می کند؟ آره!

دلیل اصلی ریختن پوسته تخم مرغ در قهوه این است که طعم و مزه قهوه را بهتر و تلخ می کند. پوسته های تخم مرغ عمدتا از کربنات کلسیم ساخته می شوند. این یک ماده قلیایی است که می تواند به تعادل طعم قهوه ترش کمک کند.

قهوه به طور طبیعی ترش است. اگرچه برخی از قهوه ها نسبت به بقیه قهوه ها اسیدی ترند ، اما این اسیدیته طعم قهوه را کمی تلخ می کند. هرچه قهوه ترش باشد طعم آن قویتر یا تلخ تر است. اگرچه بسیاری از مردم قهوه غلیظ را دوست دارند ، اما همه نمی توانند طعم تلخ آن را تحمل کنند.

وقتی پوسته تخم مرغ را به قهوه اضافه می کنید ، طعم آن کمتر ترش و نرم می شود. البته قهوه طعم بسیار پیچیده تری دارد اما بسیاری از افراد طعم نرم قهوه پوسته را به قهوه پیچیده و تلخ ترجیح می دهند.جدا کننده 3

قهوه گاوچران

دلیل دیگری که مردم از پوسته تخم مرغ در قهوه استفاده می کنند کمک به حفظ شل شدن قهوه است. این کار برای قابلمه های قهوه مدرن مفید نخواهد بود ، زیرا پایه ها از قبل جدا شده اند ، اما اگر در یک گلدان قهوه دم می کنید بسیار مفید است.

علاوه بر حفظ زمین ، قهوه گاوچران در آتش سوزی به طور طبیعی پایدار و تلخ است. از آنجا که لجن مستقیماً در آب در حال جوش است ، اسیدها رایحه ای قدرتمند ایجاد می کنند. پوسته تخم مرغ اضافه شده ضمن حفظ پایه ، مطلوب بودن طعم را تضمین می کند.

دستور تهیه قهوه گاوچران

برای امتحان این دستور پخت و پز لازم نیست که شما یک گاوچران باشید! قهوه گاوچران یکی از ساده ترین و اساسی ترین روش های تهیه قهوه است – و شما می توانید آن را روی آتش روشن تهیه کنید.

این دستور خوشمزه را امتحان کنید!

قهوه گاوچران در آتش

نحوه استفاده از پوسته تخم مرغ در قهوه

کاملاً بی فایده است که بدانید می توانید پوسته تخم مرغ را به قهوه خود اضافه کنید بدون اینکه بدانید چگونه از آن استفاده کنید. بیایید نحوه استفاده از پوسته تخم مرغ خود را در قهوه بررسی کنیم ، مهم نیست که شما چه روش تهیه ای را ترجیح می دهید.

ما برای شروع آماده می شویم

قبل از شروع با دستور العمل ، شما باید مواد لازم را جمع آوری کنید. لیست مواد تشکیل دهنده کاملاً کوتاه است و احتمالاً قبلاً آن را داشته اید.

عناصر

  • قهوه
  • تخم مرغ (تعداد بستگی به مقدار قهوه ای که شما درست می کنید ، برای تعداد تقریبی آن را در زیر بخوانید)

تجهیزات

  • قهوه یا دستگاه قهوه
  • قاشق قهوه
  • 2 کاسه کوچک

تعداد تخم مرغ مورد نیاز شما با توجه به مقدار قهوه ای که دم می کنید تعیین می شود. اگر از قابلمه کوچکی استفاده کنید که حدود چهار فنجان قهوه یا کمتر باشد ، فقط به یک تخم مرغ نیاز دارید. داشتن مفید است یک تخم مرغ در چهار فنجان. اگر 8 فنجان قهوه درست کردید با این نسبت از دو تخم مرغ استفاده کنید.

هنگامی که به دستور غذا عادت کردید می توانید بسته به مشخصات طعم ، تخم مرغ کم یا زیاد کنید. به راحتی می توانید تعداد تخم مرغ های خود را بر اساس لیوان جو کامل خود کامل کنید.

مرحله 1: تخمها را ترک دهید

برای شروع ، لازم است قبل از دم کشیدن قهوه ، تخم مرغ ها را بشکنید. این جایی است که خریدها بازی می کنند. تخم مرغ را در یک کاسه شکسته و پوسته ها را در ظرف دیگر قرار دهید. این به شما کمک می کند بدون آلودگی همه چیز را تمیز و منظم نگه دارید.

جعبه تخم مرغ

مرحله 2: پوسته های تخم مرغ را تمیز کنید

بعد از ترک خوردن تمام تخم ها ، باید پوسته های تخم مرغ را تمیز کنید. خوردن تخم مرغ های جوشانده می تواند بسیار خطرناک باشد. از آب گرم برای شستشوی خوب تخمها استفاده کنید. هیچ تخم مرغی را در داخل پوسته ها رها نکنید.

مرحله 3: دستگاه قهوه ساز خود را آماده کنید

پس وقت آن است که قهوه خود را شروع کنید. کافیست دستگاه قهوه یا قابلمه خود را درست مثل همیشه آماده کنید. این شامل افزودن آب و قهوه به دستگاه یا ظرف است. اگر در آتش سوزان قهوه درست کنید نیز همین طور است. در این زمان دستگاه قهوه را روشن نکنید.

هنگام تهیه قهوه ، از نسبت صحیح فنجان قهوه با پوسته تخم مرغ استفاده کنید. اگر بیشتر از قهوه استفاده کنید ، طعم آن تلخ خواهد ماند ، به این دلیل که پوسته تخم مرغ کافی ندارید.

مرحله 4: پوسته های تخم مرغ را به قهوه اضافه کنید

اکنون وقت آن است که سرانجام پوسته تخم مرغ را به محلول قهوه خود اضافه کنید. قبل از افزودن آنها ، آنها را در دستان خود خرد کنید. پوسته های تخم مرغ باید آنقدر کوچک باشند که با گلوله خوب مخلوط شوند ، اما نباید آنقدر کوچک باشند که به محصول نهایی بلغزانند. تنها کاری که شما باید انجام دهید این است که آنها را در دستان خود خرد کنید. اگر نمی خواهید پوست برهنه شما پوسته ها را لمس کند ، آنها را در یک حوله کاغذی خرد کنید.

پس از اینکه پوسته تخم مرغ به درستی له شد ، آنها را به محلول قهوه اضافه کنید. در یک دستگاه قهوه ، فقط آنها را در ظرفی که کباب می رود قرار دهید. اگر از روی آتش آتش می پزید ، پوسته های تخم مرغ را به ماهیتابه اضافه کنید. روش پخت و پز شما مهم نیست ، فقط پوسته های تخم مرغ را در محلی که قهوه را می گذارید قرار دهید.

قهوه گاوچران در آتش
تصویر: Jarno Holapa ، Shutterstock

مرحله 5: به صورت عادی طبخ کنید

اینجا جایی است که دستورالعمل ها آسان می شوند. قهوه خود را مثل همیشه درست کنید. از این مرحله نیازی به تغییر چیزی در مورد روش پخت و پز خود ندارید.

مرحله ششم: از قهوه خود لذت ببرید!

در آخر ، می توانید قهوه خود را بنوشید. بسته به جوانه های چشایی خود بریزید و سرو کنید! همانطور که لیوان خود را می نوشید ، به طعم و مزه آن توجه کنید تا بیاموزید که چگونه دستور غذا را همانطور که در مرحله 7 شرح داده شده کامل کنید.

مرحله 7: دستورالعمل را اصلاح کنید

احتمالاً فکر کرده اید که لذت بردن از قهوه آخرین مرحله در تهیه این دستورالعمل است. وقتی برای اولین بار یاد گرفتید که چگونه از پوسته تخم مرغ در قهوه خود استفاده کنید ، آخرین مرحله این است که دستورالعمل را با توجه به جوانه های چشایی دقیق خود اصلاح کنید

حتی اگر قهوه غلیظ را دوست ندارید ، ممکن است کمی تلخی را دوست داشته باشید. در مقابل ، ممکن است شما قهوه را آنقدر نرم دوست داشته باشید که به پوسته تخم مرغ اضافی نیاز داشته باشید. اصلاح دستور العمل به شما امکان می دهد یک فنجان قهوه عالی درست کنید تا هر بار از آن لذت ببرید.

پوسته تخم مرغ در یک کاسه

پس از تهیه اولین فنجان ، به نحوه دوست داشتن یا دوست نداشتن قهوه توجه کنید. اگر خیلی نرم است ، پوسته تخم مرغ کمتری اضافه کنید. اگر فقط از یکی استفاده کرده اید ، فقط نسبت پوسته تخم مرغ به قهوه را افزایش دهید. توصیه می کنیم که هر بار یک لیوان درست کنید. به عنوان مثال ، اگر نسبت 1: 4 خیلی نرم است ، نسبت یک پوسته تخم مرغ به پنج فنجان قهوه را درست کنید.

از طرف دیگر ، اگر طعم قهوه خیلی تلخ باشد ، می توانید پوسته تخم مرغ بیشتری اضافه کنید. یک بار دیگر ، نسبت را یکبار تخم مرغ تغییر دهید. اگر نسبت 1: 4 خیلی تلخ است ، از پوسته تخم مرغ بعدی در سه فنجان قهوه استفاده کنید.

نکته دیگری که باید به خاطر داشته باشید این است که اسیدیته همه قهوه ها یکسان نیست. ممکن است لازم باشد دستور العمل را با انواع مختلف قهوه ای که می نوشید ، اصلاح کنید. به عنوان مثال ، ممکن است یک کباب به دو پوسته تخم مرغ احتیاج داشته باشد ، در حالی که به همان مقدار کباب مختلف فقط به یک مورد نیاز دارد. از آزمایش نترسید.

پس از یافتن دستورالعمل مناسب برای خود ، به آن پایبند باشید و هر بار از یک فنجان عالی قهوه لذت ببرید.جدا کننده 2

توصیه ها

افزودن پوسته تخم مرغ به قهوه کار چندان دشواری نیست ، اما باید چند نکته را بخاطر بسپارید تا بهترین قهوه پوسته تخم مرغ خوشمزه را بخاطر بسپارید.

چرخاندن پوسته تخم مرغ به قهوه برقی_Bela-zamsha_shutterstock
اعتبار: جیر سفید ، شاتر استوک

1. فقط از تخم مرغ تازه استفاده کنید

مهمتر از همه ، فقط از پوسته تخم مرغ تازه استفاده کنید. آنها بهترین طعم را برای قهوه شما ایجاد می کنند. بنابراین ، توصیه می کنیم قبل از استفاده از پوسته تخم مرغ در قهوه ، تخم مرغ ها را ترک دهید. اگرچه ممکن است نگه داشتن پوسته های تخم مرغ برای بعداً وسوسه انگیز باشد ، اما آنها چنین اثر خنثی کنندگی خوبی ندارند.

2. از پوسته تخم مرغ آب پز استفاده نکنید

همچنین از پوسته تخم مرغ آب پز استفاده نکنید. حتی اگر تخمها تازه جوشانده شوند ، تخمها هنگام پخته شدن ترکیبات گوگرد را آزاد می کنند. این ترکیب به طور دائمی طعم پوسته را تحت تأثیر قرار داده و به داخل قهوه نفوذ می کند. هیچ کس قهوه با طعم گوگرد را نمی خواهد.

3. از آزمایش نترسید

سرانجام ، از آزمایش نترسید. همانطور که در بالا ذکر شد جوانه های چشایی همه متفاوت است. ناگفته نماند ، هر نوع قهوه ای که می گیرید متفاوت است. با هر تعداد پوسته تخم مرغ در هر نوع قهوه آزمایش کنید. این اطمینان می دهد که فارغ از روز و نوع قهوه ، بهترین طعم را پیدا خواهید کرد.


لجن قهوه و پوسته تخم مرغ_جلو_خاک شکن

معمولاً قهوه با پوسته تخم مرغ

قرار دادن پوسته تخم مرغ در قهوه می تواند طعم را به طور جدی بهبود بخشد! پوسته تخم مرغ می تواند قهوه شما را به تلخی و اسیدی کمتری تبدیل کند. در اینجا مراحل ساده ای ذکر شده است.

زمان آماده شدن 6 دقایق

زمان پخت و پز 4 دقایق

کل زمان 10 دقایق

البته نوشیدنی

آشپزخانه آمریکایی

بخشها 4 نوشیدنی (ها)

کالری 5 کیلو کالری

  • قهوه یا دستگاه قهوه

  • قاشق قهوه

  • 2 کاسه کوچک

  • 1.8 اونس قهوه زمین
  • 32 اونس آب تصفیه شده
  • 1 تخم مرغ
  • تخم مرغ ها را شکسته و زرده و سفیده را برای دستورالعمل دیگر ذخیره کنید.

  • تخم مرغ خام را کاملا از پوسته های آن بشویید.

  • دستگاه قهوه قطره ای خود را تنظیم کنید. آب ، فیلتر و محلول قهوه را اضافه کنید.

  • پوسته ها را با دستان خود کمی له کنید ، سپس آنها را به قهوه آسیاب شده در دستگاه قهوه خود اضافه کنید.

  • قهوه خود را مثل همیشه درست کنید.

  • از قهوه معطر و تلخ خود لذت ببرید!

کالری: 5کیلو کالری

تقسیم کننده 5

نتیجه

پوسته تخم مرغ بهترین راه برای ایجاد طعم قهوه دقیقاً همانطور است که فکر می کنید باید باشد. پوسته تخم مرغ قلیایی به خنثی شدن اسیدیته قهوه کمک می کند و طعم آن را نرم می کند. پوسته تخم مرغ همچنین باعث می شود تا قهوه در آتش بماند. در اطراف ، پوسته تخم مرغ به طعم کامل قهوه شما کمک می کند.

از پوسته های تخم مرغ خرد شده و تازه استفاده کرده و آنها را به قسمت قهوه اضافه کرده و طبق معمول بپزید. این ساده تر از تهیه لیوان عالی صبح است ، جو. ناگفته نماند ، شما حتی می توانید از تخم مرغ برای ایجاد یک املت خوشمزه استفاده کنید. چه شروع بسیار خوبی برای روز شماست!

بازخوانی های مرتبط:


اعتبار تصویر ارسالی: Juver، Shutterstock

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *