چای بابونه دنج با دستور لاته (همراه با عسل!)

چای لاته بابونه

چای های بابونه چای گلهای خوشمزه را با شیر خامه ای و نوعی عسل ترکیب می کنند. اما ممکن است در کافی شاپ کمی گران باشد ، پس چرا سعی نمی کنید این کار را در خانه انجام دهید؟

برای یافتن دستورالعمل ساده چای لاته بابونه و همچنین نکات آشپزی و پیشنهادات عطر و طعم به خواندن ادامه دهید. قبل از احساس یک فنجان گرم چای خامه ای می نوشید!

جدا کننده 4

چای لاته بابونه

چای بابونه لاته

این نوشیدنی خامه ای لیوانی پر از آرامش است! چای بابونه شیب دار در شیر گرم و کمی شیرین شده برای بهترین درمان دنج. لاته لاته خود را با کمی عسل ، وانیل بردارید و دارچین بپاشید.

زمان آماده سازی 6 دقایق

هوای شیب دار 10 دقایق

کل زمان 16 دقایق

البته نوشیدنی

آشپزخانه آمریکایی

بخشها 1 شیر

کالری 120 کیلو کالری

تجهیزات

  • یک گلدان کوچک

  • قاشق

  • صافی (در صورت استفاده از چای شل)

  • مایع شیر ، مخلوط کن غوطه وری یا همزن

  • شیشه لاته بلند

عناصر

  • 2 بسته های چای بابونه یا 1 قاشق غذاخوری چای برگ شل
  • 1 جام شیر هر نوعی
  • 1 قاشق چایخوری عسل یا شکر سفید
  • ½ قاشق چایخوری عصاره وانیل
  • گل دارچین بابونه یا آسیاب شده اختیاری

دستورالعمل ها

  • شیر خود را در یک قابلمه کوچک بریزید. عسل را اضافه کنید و روی حرارت متوسط ​​بپزید. یادتان باشد مرتباً هم بزنید تا شیر نسوزد!

  • کیسه های چای بابونه یا چای برگ سست خود را اضافه کنید. اجازه دهید شیر و چای 30 ثانیه دیگر بپزد و سپس اجاق گاز را خاموش کنید. ظرف را به مدت 8 تا 10 دقیقه روی ظرف را بگذارید تا چای کاملا سفت شود.

  • کیسه های چای را بیرون آورده یا برگ های چای را صاف کنید. سپس عصاره وانیل را اضافه کرده و با استفاده از آبگیر ، مخلوط کن غوطه وری یا همزن شیر را کمی کف کنید.

  • لاته لاته را در یک لیوان بلند بریزید. در انتها روی کف شیر خود قاشق بزنید. می توانید چند گل بابونه یا کمی دارچین آسیاب شده به عنوان یک غذای فرعی سرگرم کننده بپاشید. از چای لاته آرامش بخش خود لذت ببرید!

تغذیه

کالری: 120کیلو کالری

کلمه کلیدی چای لاته بابونه ، چای لاته

تقسیم کننده 5

نکات لاته چای بابونه

یکی از بهترین مزایای تهیه چای بابونه در منزل این است که می توانید طعم و مزه را تا آنجا که می خواهید تغییر دهید! آنچه در مورد این لاته خوشمزه باید بدانید در اینجا آمده است:

به هر حال بابونه چیست؟

گل های بابونه در یک فنجان چای

بابونه یک گیاه گل دهنده است که با گل مروارید ارتباط نزدیک دارد. ممکن است شاهد رشد گلهای کوچک سفید در امتداد نرده ها یا علفزارها باشید! چای بابونه با خیساندن گل های خشک در آب گرم درست می شود. این یک چای گیاهی است ، بنابراین حاوی برگ چای یا کافئین نیست.

از نظر طعم و مزه ، بابونه نرم و صاف است ، با نشانه هایی سبک از سیب و نت های ظریف گل. به خصوص با عسل خیلی خوب می شود!

انواع دیگر چای

چای بابونه به شکل لاته خوشمزه است اما در صورت تمایل می توانید نوع دیگری از چای را جایگزین کنید. ترکیبی از چای لاته را با چای یا ارل گری برای یک لاته دنج در لندن امتحان کنید. اگر در فنجان خود کافئین می خواهید ، به چای های سیاه یا سبز که هر دوی آنها حداقل مقداری کافئین دارند ، بچسبید. آیا می خواهید قهوه را به فنجان خود اضافه کنید؟ یک لاته بلند کثیف تهیه شده با چای ، شیر و اسپرسو را امتحان کنید.

انواع برگ چای
برگ چای انواع مختلفی دارد ، اما بیشتر آنها از گیاه Camellia sinensis است.

چه نوع شیر بهترین عملکرد را دارد؟

چای های لاته بابونه در اصل با هر نوع شیر ، از جمله گزینه های معمولی و غیر لبنی ، خوشمزه هستند. در این دستورالعمل ، ما به خصوص از شیر بادام لذت می بریم – طعم کمی مغزدار به خوبی با چای گل سازگار است – اما گزینه های عالی دیگر شامل شیر نارگیل ، شیر معمولی ، شیر جو دوسر و شیر سویا است. نوع دلخواه شیر خود را امتحان کنید و نظر خود را ببینید!

جدا کننده 2

ردیف پایین

آیا شما آماده لذت بردن از یک فنجان غنی چای بابونه هستید؟ امیدواریم از این دستور العمل آسان و ارزان چای لاته بابونه لذت ببرید! این چراغ کیف پول کنار کافه را با کمی خانگی جایگزین کنید.

بازخوانی های مرتبط:


تصویر پیشنهادی: Studio Shuldyakov، Shutterstock

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *