اکثر مردم توانایی استکبار در مورد دستگاه اسپرسو رده بالا را ندارند اما این بدان معنا نیست که آنها باید تمام لذت های خوشمزه اسپرسو را از دست دهند. در این مقاله نحوه ساخت کاپوچینو بدون دستگاه را به شما نشان خواهیم داد. باید چند گوشه برش بزنیم و نمی گوییم این کار آسان است ، اما در پایان شما می توانید از کافه محلی صافی کافی برای این کاپوچینوی صاف مخملی تهیه کنید. بیا شروع کنیم.

مقدماتی
قبل از شروع ، باید مطمئن شوید که چند مورد در دست دارید.
مهمترین راه تهیه قهوه است. می توانید از هر آبجوسازی که دوست دارید استفاده کنید ، اما چند روش کمی بهتر جواب می دهد. ترفند تهیه یک کاپوچینوی باورنکردنی بدون دستگاه ، تهیه قهوه غلیظ و بدون تلخی است. ما توصیه می کنیم از Moka Pot ، AeroPress یا French Press به این ترتیب استفاده کنید.
پس از انتخاب روش پخت و پز ، اطمینان حاصل کنید که کمی سخت تر از حد معمول طبخ می کنید. ما می فهمیم که این خیلی خاص نیست ، اما ارائه یک توصیه گسترده دشوار است. به عنوان مثال ، اگر از پرس فرانسه استفاده می کنید و نسبت آب / قهوه طبیعی شما 15: 1 است ، سعی کنید به جای آن از نسبت 14: 1 یا 12: 1 استفاده کنید.
هر روشی را که انتخاب کنید به قهوه نیز احتیاج دارید. توصیه می کنیم به یک تفت متوسط بچسبید ، زیرا وقتی قدرت را افزایش دهید ، تفت تیره یا سبک می تواند طعم خنده داری داشته باشد.

ساده ترین راه برای تهیه کاپوچینو بدون دستگاه:
تجهیزات
- آبجوسازی مورد علاقه شما
- یک گلدان کوچک
- تکان دادن
- دماسنج آشپزخانه
1. قهوه درست کنید.
قهوه درست کن. توصیه می کنیم اگر گلدان موکا دارید از گلدان استفاده کنید ، اما اگر گلدان ندارید نگران آن نباشید. صرف نظر از روشی که استفاده می کنید ، حتما یک فنجان قهوه سالم تر از حد معمول درست کنید. ما سعی می کنیم تا جایی که می توانیم از اسپرسو تقلید کنیم و تهیه قهوه غلیظ روش خوبی برای اطمینان از عدم مصرف بیش از حد شیر و کف شیر است.
2. شیر را گرم کنید.
در حین دم کشیدن قهوه ، شیر را گرم کنید. از شیر دو برابر قهوه استفاده کنید. هدف این است که با یک فنجان پر از ⅓ قهوه ، milk شیر خورشتی و foam کف شیر به پایان برسانید. از دماسنج برای تعیین زمان رسیدن شیر به حدود 155 درجه فارنهایت استفاده کنید که این درجه حرارت ایده آل برای کف شیر است.
4. شیر را کف کنید.
از همزن استفاده کنید تا شیر را کف کند. این به مقدار قابل توجهی تلاش نیاز دارد ، بنابراین صبور باشید. وقتی می بینید شیر شروع به تشکیل حباب های کوچک می کند ، از یک حرکت تاشو استفاده کنید تا لایه ضخیم میکروبولک ها را دوباره به داخل شیر مایع ببافید. وقتی تقریباً قسمتهای مساوی شیر مایع و کف غلیظ شیر دارید ، متوقف شوید.
5. ترکیب کنید و لذت ببرید.
به آرامی شیر و کف شیر را روی قهوه بریزید. این فرصت شماست که در اواخر هنر تلاش کنید! خدمت کنید و لذت ببرید. برخی افراد دوست دارند کاپوچینو خود را با دارچین آسیاب شده یا شکلات تزیین کنند ، اما این کاملا اختیاری است.
چند نکته مفید

تهیه کاپوچینو حتی در صورت داشتن دستگاه اسپرسو ساز حرفه ای کار آسانی نیست ، بنابراین اگر چند تلاش اول مطابق برنامه پیش نرود ، دلسرد نشوید. با تمرین ، روش کف سازی شما بهبود می یابد و شروع به دریافت بافت خامه ای بیشتری می کنید که معمولاً در کاپوچینو پیدا می کنید.
فیل موجود در اتاق کرم رنگ است. بدون دستگاه اسپرسو واقعی ، شما هرگز قادر به تولید کرم نخواهید بود ، زیرا این ماده فقط با تهیه قهوه فشار بالا و ریز خرد شده ایجاد می شود. با این حال ، این بدان معنا نیست که شما نمی توانید یک کاپوچینوی مصنوعی عالی ایجاد کنید. مهمترین قسمت تقلید از کاپوچینو شیر است ، بنابراین تمرین روش کف سازی خود را از دست ندهید.
اگر نمی توانید کف مناسب را بدست آورید ، ترفندی وجود دارد که اگر مطبوعات فرانسوی دارید می توانید از آن استفاده کنید. شیر گرم شده – ترجیحاً در حدود 155 درجه فارنهایت – را در پرس فرانسه خود بریزید و از پیاز برای سریع هم زدن شیر استفاده کنید. این روش زمان بسیار کمتری دارد ، اما مقداری از کنترل خود را با همزن از دست می دهید. اگر با دست و همزن کاملاً یخ زدایی نکنید یک گزینه عالی است.
حتی بدون دستگاه اسپرسو نیز می توانید یک عصای بخار ارزان بخرید تا زندگی شما را راحت تر کند. بخار بخار باعث می شود شیر کف بسیار آسانتر و سازگارتر از هم زدن با دست یا استفاده از پرس فرانسه باشد.

طرز تهیه کاپوچینو بدون دستگاه
اگر عاشق کاپوچینوی جسور و درخشان هستید ، اما دستگاه اسپرسو ندارید ، این دستورالعمل آسان برای شما مناسب است! ما به شما نشان خواهیم داد که چگونه کاپوچینو بدون دستگاه – با استفاده از تجهیزات قهوه ای که از قبل دارید ، تهیه کنید. برای یک کاپوچینوی خوشمزه آماده شوید!
-
قهوه درست کن. توصیه می کنیم از گلدان موکا استفاده کنید اما اگر گلدان ندارید نگران آن نباشید. صرف نظر از روشی که استفاده می کنید ، حتما یک فنجان قهوه سالم تر از حد معمول درست کنید. ما سعی می کنیم تا جایی که می توانیم از اسپرسو تقلید کنیم و تهیه قهوه غلیظ روش خوبی برای اطمینان از عدم مصرف بیش از حد شیر و کف شیر است.
-
در حالی که قهوه شما در حال دم کشیدن است ، شیر را گرم کنید. از شیر دو برابر قهوه استفاده کنید. هدف این است که با یک فنجان پر از ⅓ قهوه ، milk شیر خورشتی و foam کف شیر به پایان برسانید.
-
از دماسنج برای تعیین زمان رسیدن شیر به حدود 155 درجه فارنهایت استفاده کنید که این درجه حرارت ایده آل برای کف شیر است.
-
از همزن استفاده کنید تا شیر را کف کند. این به مقدار قابل توجهی تلاش نیاز دارد ، بنابراین صبور باشید. وقتی می بینید شیر شروع به تشکیل حباب های کوچک می کند ، از یک حرکت تاشو استفاده کنید تا لایه ضخیم میکروبولک ها را دوباره به داخل شیر مایع ببافید. وقتی تقریباً قسمتهای مساوی شیر مایع و کف غلیظ شیر دارید ، متوقف شوید.
-
به آرامی شیر و کف شیر را روی قهوه بریزید. این فرصت شماست که در اواخر هنر تلاش کنید!
-
خدمت کنید و لذت ببرید. برخی افراد دوست دارند کاپوچینو خود را با دارچین آسیاب شده یا شکلات تزیین کنند ، اما این کاملا اختیاری است.
کالری: 130کیلو کالری
امیدواریم از این راهنمای کوتاه تهیه کاپوچینو در خانه بدون دستگاه اسپرسو لذت برده باشید. با صرف وقت و حوصله ، می توانید از کاپوچینو فقط با استفاده از تجهیزات استاندارد آشپزخانه تقلید خوبی کنید. کف کردن شیر سخت ترین است ، اما می توان با شکستن با دست یا استفاده از پرس فرانسه نتایج خوبی را به دست آورد. اگر می خواهید زندگی خود را آسانتر کنید ، تهیه یک چوب بخار برای تقویت کاپوچینو مصنوعی و سایر نوشیدنی های اسپرسو خود را در نظر بگیرید.
همچنین مشاهده کنید:
اعتبار ویژه تصاویر توسط: اسکات وارمن ، بدون مازاد