Little Coffee Place توسط خوانندگان نگهداری می شود. وقتی از طریق پیوندهای سایت ما خرید می کنید ، می توانیم کمیسیون شریک را بدست آوریم.
تا همین اواخر ، ما فکر نمی کردیم قهوه به عنوان یک نوشیدنی گازدار باشد. پخته شده ، بدون حباب و مانند آن. مانند چای یا بابونه ، نوشیدنی دلپذیری است اما هنوز هم نوشیدنی است.
تا همین اواخر ممکن است در نزدیکترین فروشگاه مواد غذایی متوجه قوطی های آماده برای نوشیدن شده باشید. بعضی از آنها فقط قهوه از قبل دم کرده ، با شیر کنسرو یا بدون آن هستند که به راحتی قابل باز شدن و نوشیدن در هر مکان هستند. با این حال دیگران بنزین اضافه کرده اند تا قهوه را به نوشیدنی شامپاین مانند تبدیل کنند.
مورد دیگر قهوه نیترو است. شاید آن را در یک کافه محلی دیده باشید ، اما در غیر این صورت ، به زودی خواهید دید. یا من در مورد آن شنیده ام. قهوه نیترو آخرین روند در دنیای قهوه است ، نوشیدنی گازدار حاصل اتحاد گاز نیتروژن و قهوه است.
قهوه نیترو چیست؟
قهوه مانند شراب نیست. برای پیری یا تخمیر در بشکه قرار داده نمی شود و پس از آن هیچ حبابی برای خود ندارد. بعداً باید اضافه شوند. و در مورد قهوه نیترو ، گاز نیتروژن به قهوه از قبل دم کرده تزریق می شود تا حباب شود. نیتروژن از بین تمام گازها انتخاب می شود زیرا برای مصرف انسان بی خطر است و بدون بو و بی مزه است.
این طعم و مزه قهوه را تغییر نمی دهد ، بلکه فقط ساختار آن را تغییر می دهد ، و باعث می شود آن مانند آب گازدار احساس شود و مانند حالت آرام نباشد.
از مدت ها قبل در آبجوها از نیتروژن برای افزودن حباب بیشتر استفاده می شده است. ورود آن به قهوه بیشتر به سال 2012 برمی گردد. و به طور دقیق ، نوشیدنی های حاوی نیتروژن را باید به جای “گازدار” “نیترید” نامید. سوال از جمله بندی به عنوان یک نتیجه نهایی برای مصرف کننده عملاً همان است.
تنها تفاوت عمده این است که نیتروژن تمایل به ایجاد حباب های کوچکتری دارد که به راحتی در مایع حل نمی شوند. بنابراین ، احساس در دهان متفاوت از احساس با گاز گازدار یا مقوی است ، به عنوان مثال.
قهوه نیترو را گاهی اوقات با قهوه دم کرده می گذارند تا در دمای اتاق خنک شود یا بیشتر با قهوه دم کرده سرد که برای چند ساعت در یخچال خنک می شود ، درست می شود. تفاوت سلیقه ای است ، زیرا قهوه دم کرده گرم کاملاً با سرد متفاوت است.
با این حال ، ساده ترین و متداول ترین آن افزودن نیتروژن به قهوه ی سرد است که باعث می شود از نظر فنی “قهوه نیترو سرد” نامیده شود. این احتمالاً در استارباکس یا جاهای دیگر برای شما سرو می شود ، زیرا نوشیدن قهوه نیترو سرد در گرمترین ماههای سال بسیار معمول است.
مزه اش چه جوری است؟
اگر هنوز قهوه نیترو را امتحان نکرده اید ، ممکن است به درستی به طعم آن فکر کنید. ازت که گفتیم به هیچ وجه طعم را تغییر نمی دهد ، فقط ساختار نوشیدنی است. بنابراین ، طعم قهوه نیترو به مشخصات طعم قهوه ای که با آن درست می شود بستگی دارد.
قهوه نیترو با قهوه دم کرده سرد ، همانطور که غالباً تولید می شود ، دارای ویژگی های دم آوری سرد ، بنابراین اسیدیته کم ، تقریباً تلخی ، شیرین (در دانه های قهوه وجود دارد) و یک نوشیدنی کاملاً شفاف است.
بالاتر از این خصوصیات اساسی ، گاز نیتروژن به لطف حباب های میکرو بافت بسیار صافی ایجاد می کند. قهوه نیترو بدن بزرگتری دارد ، دهان آن ضخیم تر است ، به همان روشی که یک لیوان آب گازدار در مقایسه با آب ساکن احساس می کند.
مانند آبجو یا شامپاین ، قهوه نیترو معمولاً صاف و بدون شیرین کننده نوشیده می شود. حداکثر روی بعضی از مکعب های یخ. خامه ای بودن طبیعی قهوه نیترو بیش از اندازه کافی است که اکثر افراد قهوه نوشابه بدون هیچ ماده دیگری از آن لذت ببرند. در غیر این صورت ، هیچ کس از افزودن شیر یا شربت ، به انواع قهوه های نیترو که در قهوه اصلی وجود ندارد ، جلوگیری می کند.
بافت
ساختار قهوه نیترو همان چیزی است که باعث برجسته شدن آن در دنیای نوشیدنی های قهوه می شود. اگر بدانید که آبجو گینس چه طعمی دارد ، این بافت را می شناسید. ضخامت ساتن داده شده توسط حباب های نیتروژن ، یک لایه شیری و کف ایجاد می کند که تمایل دارد از بالا به پایین لیوان فرو رود.
مانند آبجو گینس ، این درجه بندی متحرک “آبشار” نامیده می شود زیرا به نظر می رسد که حباب ها مانند یک آبشار حرکت می کنند ، اما با یک حرکت دایره ای جزئی.
یک فنجان قهوه نیترو تقریباً شبیه یک فنجان آبجو گینس به نظر می رسد. فقط قهوه نیترو اغلب سبک تر است و این به میزان تفت دادن دانه های قهوه استفاده شده و افزودن یا اضافه نکردن شیر بستگی دارد.
سطح اسیدیته
قهوه نیترو ، همانطور که معمولاً با یک نوشیدنی سرد انجام می شود ، یک مزیت جالب توجه دارد. نوشندگان قهوه که از ریفلاکس اسید رنج می برند یا به طور کلی برای جذب قهوه دست و پنجه نرم می کنند ، خوشحال خواهند شد که بدانند قهوه نیترو اسیدیته کمتری نسبت به بسیاری از انواع دیگر نوشیدنی های قهوه دارد که منجر به هضم بسیار بیشتری می شود.
دلیل آن در نیتروژن نیست ، حتی اگر بعضی از گازها بتوانند به هضم غذا کمک کنند ، اما در نوع دم کرده ای است که برای تهیه قهوه نیترو استفاده می شود. قهوه ی سرد سرد عناصر دیگری از دانه ها را استخراج می کند ، به غیر از عناصر ساخته شده توسط قهوه ی گرم. این مربوط به دمای آب است: آب گرم تلخی و اسیدیته بیشتری نسبت به آب سرد می گیرد.
بنابراین ، قهوه نیترو تهیه شده با یک نوشیدنی سرد نسبت به قهوه داغ تلخ و اسیدی کمتری دارد. تلخی بیشتر به نوع لوبیا بستگی دارد ، بنابراین اگر از یک کباب خیلی تیره استفاده می کنید ، به هر حال می توانید یک نوشیدنی سرد تند دریافت کنید ، اما اسیدیته باید در سمت پایین باقی بماند.
این مقادیر کم تلخی و اسیدیته ، قهوه نیترو را به نوشیدنی قهوه صاف و لذت بردن از آن تبدیل می کند که در میان انواع مختلفی از قهوه دم کرده گرم وجود دارد.
مقدار کافئین
در اینجا همه چیز پیچیده می شود. آیا قهوه نیترو سرد نسبت به قهوه نیترو معمولی و غیر نیترو کافئین بیشتری دارد یا کمتر؟
به طور کلی ، قهوه ساخته شده با آب سرد حاوی کافئین کمتری نسبت به گرم است. زیرا آب گرم راحت تر از آب سرد می تواند کافئین استخراج کند. بنابراین ممکن است منطقی باشد که تصور کنیم قهوه نیترو سرد کافئین کمتری داشته باشد. و در بیشتر موارد ممکن است درست باشد.
و اما این بستگی دارد. اول ، از خود دانه ها. اگر یک نوشیدنی لوبیای سرد با مقدار کافی کافئین درست کنید ، نتیجه آن می تواند همان مقدار کافئین یک فنجان گرم و معمول قهوه باشد و حتی ممکن است بیشتر.
با این حال ، با توجه به دانه های مشابه ، ممکن است آهک سرد به دلیل نسبت آب / قهوه ، مقدار کافئین بیشتری نسبت به آهک گرم داشته باشد. در آبجوسازی گرم معمولاً مقدار آب مورد استفاده برای تهیه قهوه بسیار بیشتر از مقدار کف قهوه مصرفی است. در اندازه های بزرگتر حتی بیشتر است.
این نسبت با سطح نسبت قهوه به آب که در دم کرده سرد اعمال می شود بسیار فاصله دارد. استفاده از قهوه 2 یا 3 برابر بیشتر از آب در آهک سرد غیرقابل تصور نیست.
این مقدار قهوه به معنای آن است که کافئین بیشتری در دم کرده های سرد قابل استخراج است تا در گرم. از این طریق می توان یک نوشیدنی سرد و از این رو قهوه نیترو تهیه کرد که دارای مقدار کافئین بیشتری نسبت به یک فنجان قهوه معمولی نسبتاً بزرگ است.
بنابراین بله ، بستگی دارد. اغلب قهوه های گرم داغ کافئین بیشتری دارند ، اما این یک قاعده نیست که از این قاعده مستثنی باشد.
فواید سلامتی
قهوه نیترو تفاوت چندانی با قهوه معمولی ندارد تا مجموعه ای کاملاً جدید از فواید سلامتی داشته باشد. شما می توانید همان اثرات قهوه دیگر را داشته باشید:
* افسردگی را کاهش می دهد
* خطر ابتلا به دیابت را کاهش می دهد
* کاهش خطر مرگ
* محافظت در برابر زوال عقل ، بیماری آلزایمر و پارکینسون
* به کاهش وزن کمک کنید
یک مزیت خاص قهوه نیترو ممکن است این باشد که به شما امکان نوشیدن قهوه شیرین را می دهد. به دلیل تأثیر حباب های نیتروژن ، طعم قهوه نیترو کمی شیرین تر شده است و می توانید بدون افزودن چیزی به آن ، مستقیم آن را بنوشید. کالری قهوه سیاه به مراتب کمتر از قهوه با شیر یا شکر است که برای رژیم غذایی و سلامت کلی مفید است.
می توانید فرض کنید که قهوه نیترو از نظر سلامتی همان قهوه دم کرده گرم است و مطابق آن عمل می کنید.
آیا می توانید این کار را در خانه انجام دهید؟
قهوه نیترو که در کافه ها به فروش می رسد ، به طور منظم بر اساس یک نوشیدنی خنک تهیه می شود که آن را به یک نوشیدنی گران قیمت تبدیل می کند. دم کردن در مقایسه با قهوه داغ به قهوه بیشتری نسبت به آب نیاز دارد و مدت زمان طولانی استخراج آن باعث افزایش هزینه آن می شود. قهوه نیترو نیتروژن اضافه می کند و سرمایه گذاری لازم برای سرو آن را بیشتر می کند.
به همین دلیل تهیه قهوه نیترو در خانه ایده منطقی به نظر می رسد. اما چقدر سخت است؟
نه خیلی مشکل اصلی در خرید و استفاده از یک دستگاه پخش خامه زده شده است که با یک کپسول نیتروژن پر شده است. بسیاری از آنها در تجارت وجود دارد و برخی از شرکت ها نیز شروع به فروش دستگاه های قهوه نیترو کرده اند که فقط مخصوص استفاده از نیتروژن است. هیچکدام از آنها گران نیست ، اما اگر مقدار زیادی قهوه نیترو بنوشید ، هزینه شارژ نیتروژن به سرعت افزایش می یابد.
هنگامی که راهی برای تزریق نیتروژن به قهوه خود پیدا کردید ، تنها کاری که باید انجام دهید این است که یک نوشیدنی سرد خوب تهیه کنید ، غلیظ نشده و یک فنجان بزرگ را با آن پر کنید. اگر می خواهید آن را شیرین کنید و یا قبل از استفاده از کپسول نیتروژن برای تهیه قهوه نیترو ، شیر اضافه کنید.
نتیجه
قهوه نیترو دم کرده سرد فقط یک مد نیست ، بلکه یک نوشیدنی جامد قهوه است که بر خلاف هر قهوه دیگری که می توانید درست کنید ، دارای شخصیت و بافت اصلی زیادی است. ترش ، کمی شیرین و تلخی آن نسبت به قهوه دم کرده گرم کمتر است. این حباب ها یک بعد کاملا جدید به آن اضافه می کنند ، نه فقط مثل شیر کف شده که معمولاً می تواند انجام دهد ، بلکه بیشتر شبیه شامپاین یا آبجو است.
اما این هنوز قهوه است و هر طرفدار قهوه باید آن را به راحتی درک کند. بافت قهوه نیترو بهترین راه برای لذت بردن از نوشیدنی سیاه مورد علاقه خود در یک روز گرم تابستان است!