گفتن “فرهنگ قهوه” اغلب تصاویری از نوشیدن اسپرسو را در تراس در جایی در ایتالیا تداعی می کند. دانه های اسپرسو همیشه به اروپا و ایالات متحده وارد می شوند زیرا نمی توانند آنها را پرورش دهند. اما مالزیایی ها قهوه و نحوه نوشیدن خود را دارند که ممکن است برای ما در غرب کمی غیرعادی به نظر برسد. بیایید نگاهی بیندازیم که چگونه قهوه برای اولین بار وارد مالزی شد.
چگونه قهوه به مالزی آمد؟
در حالی که از نظر تاریخی مالزی تمایل زیادی به چای داشت که تحت تأثیر بقیه شرق آسیا قرار داشت ، آنها در اواخر قرن 18 با نوع قهوه عربیکا آشنا بودند.ث قرن. مصرف قهوه به دست آمد و حتی یک قرن بعد آنها دانه های لیبریکا و روبوستا را پرورش دادند.

آیا می توان در مالزی قهوه پرورش داد؟
اگرچه مالزی در واقع در بازار قهوه تخصصی که تقریباً منحصراً از دانه های عربیکا تشکیل شده است ، حضور ندارد ، اما قهوه زیادی تولید می کند. جالب است بدانید که اگرچه مالزی حتی در بین 50 کشور برتر صادرکننده قهوه در جهان قرار ندارد ، 90 درصد تولید دانه ها به لیبریکا اختصاص دارد. لیبریکا تنها 1 درصد از تولید قهوه جهان را تشکیل می دهد. 10 درصد باقیمانده حبوبات تولید شده و صادر شده از مالزی ، لوبیا روبوستا است.
چرا مالزی نوع آربیکای مورد نظر را پرورش نمی دهد؟ اگرچه عرض جغرافیایی مالزی برای پرورش قهوه مناسب است (آنها در کمربند قهوه قرار دارند) ، اما آنها به سادگی ارتفاع کافی برای پرورش دانه های عربیکا با کیفیت ندارند. گیاهان قهوه عربیکا بسیار مستعد ابتلا به بیماری هایی مانند زنگ برگ هستند و همچنین در ارتفاعات کمتر عملکرد کمتری دارند.
از طرف دیگر ، لیبریکا و روبوستا بسیار مقاوم هستند و می توانند شرایط سختی را که در ارتفاعات پایین وجود دارد ، تحمل کنند. به همین دلیل مقرون به صرفه تر از قهوه تخصصی عربیکا هستند.

قهوه مالزی چیست؟
در مورد قهوه تخصصی در مالزی ، بیشتر قهوه وارداتی است. این به این دلیل است که آنها گونه عربیکا را رشد نمی دهند. عطر عربیکا به طور قابل توجهی بیشتر از روبوستا یا لیبریکا است. یک فنجان قهوه تخصصی سرخ شده متوسط تا متوسط نت هایی از میوه ها و آجیل ها و سایر عطرهای خوب را بیرون می آورد.
اما در مورد قهوه مالزیایی ، چون بیشتر روبوستا جسورانه است ، به طور متفاوتی برشته می شود. اجاق های قهوه مالزی اغلب دانه ها را در تاریکی تفت می دهند و استفاده می کنند کره یا مارگارین و قند. هدف از این کار تأکید بر طعم های غنی و احساس دهان منحصر به فرد Liberica و Robusta است.
قهوههمانطور که در مالایی می گویند ، قهوه سیاه با شکر و شیر تغلیظ شده سرو می شود. معمولاً برای جبران این واقعیت که لوبیای محلی عطرهای بسیار ظریفی ندارند ، شیرین و خامه ای سرو می شود. سلیقه هایی که می آید جسورانه است. شکلات و کارامل طعم رایج هستند. البته وقتی حبوبات با شکر و کره پخته شوند ، این اتفاق نیز می افتد. Copy-O است قهوه سیاه شیرین در حالی که کافه خالی قهوه خالص ، شیرین و سیاه است.

قهوه سفید مالزی چیست؟
قهوه سفید اشاره ای به نوع کباب ندارد. شاید فکر کنید مثل قهوه سبز است. با این حال ، قهوه سفید مالزی به دلیل رنگ پس از افزودن شیر تغلیظ شده شیرین ، “سفید” نامیده می شود. محبوبیت بیشتری نسبت به copy-O در مالزی.
دانه های مورد استفاده در تهیه قهوه سفید مالزی با مارگارین تفت داده می شود اما بدون شکر. برخی از قهوه سازها قهوه فوری ، شکر و کرم غیر لبنی 3 در 1 برای استفاده در سفر یا استفاده سریع در خانه برای تهیه قهوه سفید مالزی تهیه کرده اند.
افکار پایانی
امیدواریم از این راهنمای قهوه مالزی لذت برده باشید. اگر خواندن قسمت آخر باعث کمی آب دهان شده است ، می توانید قهوه سفید مالزیایی را در خانه با استفاده از دستگاه ریختن یا اسپرسو خانگی شبیه سازی کنید. فقط مطمئن شوید که لوبیا روبوستا ، شکر و شیر تغلیظ شده را بخرید. اگر می خواهید خود را با مارگارین یا کره و شکر اضافه کنید ، این یک ماجراجویی سطح بعدی است. اما حتماً راهنمای پخت ما را بررسی کنید.
تصویر توصیه شده: چارلی ورادی ، شاترستوک