اگر حیاط شما هر بهار از گلهای زرد روشن پر شده باشد ، ممکن است بخواهید از آنها استفاده کنید. قهوه قاصدک مانند سال 2015 مد نیست ، اما این بدان معنا نیست که نمی توانید از یک فنجان لذت ببرید! این نوشیدنی گیاهی بدون کافئین چندین مزیت بالقوه سلامتی و طعم جالب و علفی را ارائه می دهد.
ما دو روش برای امتحان قهوه قاصدک به شما نشان خواهیم داد ، بعلاوه برخی از فواید سلامتی و سایر مواردی را که باید بدانید را پوشش می دهیم. برای یک نوشیدنی غیرمعمول آماده شوید!
قهوه قاصدک چیست؟
قهوه قاصدک نوشیدنی گیاهی است که از ریشه های بو داده گیاه قاصدک تهیه می شود. قهوه قاصدک که غالباً با سایر جایگزین های قهوه مانند ریشه کاسنی ، چاودار جو و چغندر مخلوط می شود ، بدون کافئین بوده و فیبر کمی ارائه می دهد.
آیا این برای شما خوب هست؟
تحقیقات زیادی در مورد فواید قهوه قاصدک برای سلامتی انجام نشده است ، اما قاصدک ها به عنوان منبع خوبی از ویتامین ها و مواد معدنی شناخته شده اند. کلسیم ، پتاسیم ، روی و آهن به همراه پروبیوتیک ها و آنتی اکسیدان ها پیدا خواهید کرد. مطمئناً ، نوشیدن قهوه قاصدک کاملاً با خوردن سبزیجات سالاد یکسان نیست ، اما همچنان مقدار کمی از این مواد مغذی را مصرف خواهید کرد.
طعم قهوه قاصدک چگونه است؟
طعم قهوه قاصدک بسیار شبیه قهوه کاسنی است ، اگرچه کمی ترش و شیرین است. روند بو دادن – همانند قهوه معمولی – عطر و طعم زیادی می بخشد. می توانید شیر ، خامه قهوه یا شکر را به فنجان خود اضافه کنید ، دقیقاً مانند هر نوشیدنی قهوه دیگر.
طرز تهیه قهوه قاصدک
ساده ترین راه برای تهیه قهوه قاصدک خرید یک مخلوط از قبل ساخته شده است. می توانید ترکیبی از قهوه را با قاصدک تهیه کنید ، که معمولاً با کاسنی یا جو برای عطر و طعم بیشتر ترکیب می شود ، به صورت آنلاین یا در فروشگاه های مواد غذایی سالم تهیه کنید. فقط یک یا دو قاشق را به یک لیوان آب داغ اضافه کنید و لذت ببرید!
قهوه قاصدک فوری کاملاً قابل درک است ، بنابراین دستور العمل ما تهیه خود را از ابتدا تهیه می کند. ما به شما نشان خواهیم داد که چگونه قاصدک ها را از حیاط خود خارج کرده و به یک فنجان قهوه قاصدک تبدیل کنید. برای یک نوشیدنی گیاهی غیرمعمول آماده شوید:

قهوه قاصدک آسان
قهوه قاصدک فاقد کافئین است ، یک ماده غذایی گیاهی که از ریشه های گل زرد روشن کلاسیک تهیه می شود. در اینجا نحوه تبدیل این چمن حیاط خلوت به یک نوشیدنی مغذی و خوشمزه آورده شده است!
-
ماهیتابه
-
فر
-
صافی
-
یک گلدان کوچک
- 15 ریشه قاصدک
- 2 فنجان ها اب
- 1 قاشق سوپخوری کاسنی بو داده اختیاری
- 1 چوب دارچین
-
ریشه های تازه قاصدک خود را (کاملاً شسته شده) در یک لایه روی سینی فر قرار دهید. به مدت 45 دقیقه در 350 درجه سانتیگراد بپزید.
-
قالب را از اجاق برداشته و ریشه ها را به گلدان کوچک خود منتقل کنید.
-
آب ، کاسنی و دارچین را به ماهیتابه اضافه کنید. بگذارید بجوشد و حدود 10 دقیقه بپزد.
-
مخلوط را از طریق صافی در فنجان قهوه خود بریزید. اگر می خواهید شیر ، شکر یا خامه اضافه کنید و از قهوه قاصدک خود لذت ببرید!
اطمینان حاصل کنید که ریشه قاصدک شما فاقد آفت کش است و کاملاً شسته شده است. اگر از قاتلان علف های هرز یا سایر مواد شیمیایی در حیاط خود استفاده می کنید ، احتمالاً می خواهید به دنبال منبع دیگری از قاصدک های خوراکی باشید.
کالری: 30کیلو کالری
افکار نهایی
هنگامی که هر آنچه در مورد قهوه قاصدک می دانید را شناختید ، آیا آماده امتحان آن هستید؟ طعم مشخص و کمی ترش می تواند آن را به نوشیدنی مورد علاقه شما تبدیل کند! از این علف های هرز زرد روشن به خوبی استفاده کنید – و خود را به حذف آنها تشویق کنید.
بازخوانی های مرتبط:
تصویر پیشنهادی: PavelKant ، Shutterstock