فیلیپین به دلیل تولید قهوه شناخته نمی شود ، غالباً به نفع غول های قهوه مانند برزیل ، اتیوپی و کلمبیا مورد غفلت قرار می گیرد. تعداد کمی از مردم می دانند که فیلیپین نزدیک به 200 سال است که قهوه تولید می کند و حتی در اواخر قرن 18 بزرگترین تولید کننده قهوه در جهان بوده است.
در این مقاله ، ما با معرفی قهوه فیلیپین و ارائه مروری کوتاه بر قهوه مدرن فیلیپینی ، به قهوه فیلیپینی ادای احترام خواهیم کرد. اگر بخواهید قهوه فیلیپینی را امتحان کنید ، جغرافیا و آب و هوا را بررسی می کنیم. بیا شروع کنیم.
یک درس کوتاه فیلیپینی در مورد تاریخ قهوه
کشت قهوه در فیلیپین در اواسط قرن 18 آغاز شد ، اما به دلیل بخار جهانی قهوه در دهه 1880 مرکز توجه قرار گرفت. زنگ قهوه – یک بیماری قارچی که عملکرد درختان قهوه را کاهش می دهد و اغلب منجر به مرگ آنها می شود – به بزرگترین کشورهای تولید کننده قهوه در جهان برخورد می کند و فیلیپین را به ضعف های ضعیف وا می دارد. در نتیجه ، چندین سال فیلیپین تولیدکننده شماره یک قهوه در جهان بود. سرانجام ، زنگ قهوه به فیلیپین رفت و تولید قهوه آنها را متوقف کرد.
اگرچه حکومت فیلیپین به عنوان پادشاه قهوه قطع شد ، اما این ثابت کرد که این کشور می تواند قهوه را در مقیاس وسیع تولید کند و این س raisingال را ایجاد کند: چه اتفاقی افتاده است؟

پاسخ پیچیده است و عوامل محیطی و سیاسی زیادی را شامل می شود ، اما پاسخ اصلی این است که این کشور به سادگی بسیار کوچک است تا بتواند با کشورهای بزرگتر با زمین قابل کشت بیشتر رقابت کند. آب و هوای فیلیپین برای تولید قهوه ، با ترکیب مناسب رطوبت ، نور خورشید و بارندگی بسیار مناسب است. با این حال ، فاقد عوامل دیگر ، به ویژه مناطق زمین های قابل کشت در ارتفاعات است ، که حجم قهوه تخصصی را که می توان در آنجا پرورش داد محدود می کند.
فیلیپین نیز از طوفان های شدید رنج می برد که در صورت ضربه زدن در زمان نامناسب می تواند قهوه را از بین ببرد. اکثر کشورهای تولید کننده قهوه باید تا حدی با مادر طبیعت مبارزه کنند ، اما محیط جزیره در فیلیپین به ویژه آشفته است.
فیلیپین در طول تاریخ خود واردکننده قهوه بوده است و برای تأمین تقاضای قهوه به کشورهای دیگر مانند ویتنام متکی است. در سال 1960 ، دولت فیلیپین قانونی را تصویب کرد که واردات قهوه را ممنوع می کند تا صنعت قهوه محلی را تحریک کند. مدتی کار کرد ، اما در نهایت با شکست توافق بین المللی قهوه در 1989 شکست خورد.

وضعیت صنعت قهوه فیلیپین
امروزه صنعت قهوه فیلیپین از نظر جنبش قهوه تخصصی مدرن از سایر نقاط جهان عقب است. بیشتر قهوه مصرفی در فیلیپین از کشورهای دیگر مانند ویتنام و اندونزی تهیه می شود. اندازه نسبتاً کوچک صنعت قهوه فیلیپین به این معنی است که قهوه فیلیپینی گران تر و با کیفیت پایین تر از رقبای خود است. در سناریوی “catch-22” ، تولید کنندگان قهوه فیلیپینی نمی توانند قدم های لازم را برای بهبود قهوه خود بردارند ، زیرا تقاضا برای قهوه فیلیپینی به دلیل شهرت بد آن کم است.
این مسئله عمدتا یکی از مسائل زیربنایی است. کنترل کیفیت و قوام غالباً در قهوه فیلیپینی وجود ندارد و کشاورزان ترغیب نمی شوند این جنبه های تولید خود را بهبود بخشند ، زیرا نمی توانند سرمایه گذاری خود را با تعیین قیمت بالاتر جبران کنند.
نقشه راه صنعت قهوه فیلیپین برای سالهای 2017-2022 در اوایل سال 2017 معرفی شد تا دوره ای را برای بهبود صنعت قهوه محلی در فیلیپین تعیین کند. با یک برنامه ریزی دقیق و حمایت از موسسات خصوصی مانند قهوه خانه فیلیپین ، امید است که قهوه فیلیپینی به زودی در سطح جهانی رقابتی تر شود.
انواع و مکان خرید قهوه فیلیپینی
فیلیپین دارای مجموعه عظیمی از بیش از 7000 جزیره مجزا است که بسته به محل کاشت ، طیف وسیعی از ویژگی ها را به قهوه از فیلیپین می بخشد. طعم دهندگان متخصص و داوران مسابقات قهوه اغلب قهوه فیلیپینی را برای کسانی که خود آن را امتحان نکرده اند ، به عنوان ترکیبی منحصر به فرد از طعم آفریقایی و اندونزیایی توصیف می کنند.
شرکت قهوه فیلیپین – خیر این شرکت قهوه فیلیپین – اگر در خارج از کشور هستید یکی از بهترین مکان ها برای خرید قهوه فیلیپینی است. آنها 100٪ قهوه فیلیپینی می فروشند و دارای دانه های گردان هستند که تمام انواع اصلی تولید شده در فیلیپین را پوشش می دهد.
توصیه می کنیم قهوه شسته شده را با منشاء Kape Arabica شروع کنید تا احساس کنید محبوب ترین قهوه فیلیپینی چقدر خوشمزه است. هنگامی که یک پایه را تعیین کردید ، می توانید قهوه های مرطوب و سایر گزینه های جالب تر را تجزیه کنید.
با توجه به طیف گسترده ای از سبک ها و طعم طعم قهوه فیلیپینی ، توصیه نمی شود که یک روش دم کردن را به عنوان بهترین گزینه پیشنهاد کنید. در عوض ، ما توصیه می کنیم که از روش دم کردن مورد علاقه خود استفاده کنید و طعم و ویژگی ها را با قهوه ای که به آن عادت دارید مقایسه کنید.
نتیجه
فیلیپین به دلیل شکست قوانین و مبارزات زیست محیطی ، بیشتر تولید قهوه خود را زیر رادار قرار داده است. با وجود سابقه سنگین آن ، دلایلی برای خوش بینی نسبت به آینده قهوه فیلیپینی وجود دارد. مقامات محلی و مشاغل خصوصی نیروهای خود را برای راه اندازی صنعت قهوه فیلیپین و بهبود کیفیت و مقیاس تولید قهوه متحد می کنند. فقط زمان نشان می دهد که آیا این تلاش موفق بوده است ، اما آینده برای قهوه فیلیپینی روشن است.
تصویر توصیه شده: PatrikV ، Shutterstock