قهوه فوری می تواند سریع و راحت باشد ، اما ماندگاری آن باعث درخشش آن می شود. این می تواند مدت زیادی طول بکشد ، به همین دلیل وجود آن در دست داشتن یک چیز عالی است. با این حال ، این یکی از مواردی است که فراموش کردن آن آسان به نظر می رسد ، بنابراین دانستن اینکه چند سالگی می تواند مشکل ساز شود. اگر مقداری قهوه فوری در ظرفی بدون برچسب می نوشید ، ممکن است از خود بپرسید که آیا استفاده از آن هنوز بی خطر است. بیایید به قهوه فوری و ماندگاری آن نگاهی بیندازیم:
قهوه فوری چیست؟
قهوه فوری نوعی قهوه است که در آب حل می شود و تهیه آن را بسیار آسان و ساده می کند. تنها آنچه شما نیاز دارید جوشاندن آب با حدود یک قاشق چای خوری قهوه فوری است و بلافاصله مخلوط می شود. قهوه فوری از ابتدای راه خود مسیری طولانی را طی کرده است که قابل مقایسه با گل در یک فنجان است. اگرچه هنوز به اندازه قهوه دم کرده پیچیده نیست ، اما مارک های بسیاری از قهوه فوری وجود دارد که از مشخصات خوبی برخوردار هستند. قهوه فوری نیز یکی از عناصر محبوب در بو دادن است ، بنابراین به اندازه کافی انعطاف پذیر است که در کمد باشد.
آیا قهوه فوری می تواند اشتباه باشد؟
بله ، قهوه فوری ممکن است اشتباه باشد. هرچه پیرتر شود ، طعم آن معطر و تازه می شود. در حالی که ماندگاری قهوه فوری بسیار بیشتر از قهوه آسیاب شده معمولی است ، در صورت عدم نگهداری صحیح ، باز هم می تواند خراب شود و حتی کپک ایجاد کند. اگر کیسه ای یک نفره باشد ، می تواند مدت زمان طولانی در حالت بسته دوام بیاورد. قبل از استفاده از قهوه فوری که مدت طولانی در پشت کابینت بوده است ، علائم کپک یا رشد در قسمت بالای و کناره های ظرف را بررسی کنید.
قهوه فوری چه مدت دوام می آورد؟
قبل از اینکه بدانید قهوه فوری چه مدت طول می کشد ، توجه به این نکته مهم است که هر مارک متفاوت است. بهترین کار این است که تاریخ انقضا را پیدا کنید و بررسی کنید که آیا قهوه فوری هنوز خوب است. ماندگاری اکثر شرکت ها از 6 ماه تا 2 سال است ، هرچند که این مدت زمان بسیار طولانی تر است.
از نظر فنی ، ماندگاری قهوه فوری به طرز مسخره ای طولانی است 20 سال، حتی اگر باز باشد. با این حال ، بیشتر مارک های قهوه فوری آن را بین 1 تا 2 سال تنظیم می کنند. قهوه محلول می تواند مدت زیادی دوام بیاورد ، اما برای ماندگاری آن باید در یک ظرف ضد هوای باشد. در صورت ورود هرگونه رطوبت ، قالب در محلول قهوه فوری تشکیل می شود. این شبیه عسل است ، زیرا عسل خودش خراب نمی شود اما رطوبت باعث تخمیر آن می شود.

قهوه فوری من چیزهای سفید دارد. آیا این قالب است؟
بله ، هرگونه وجود پنبه و چیزهای سفید کرکی روی قهوه فوری شما قالب است. این امر به احتمال زیاد به دلیل احتباس رطوبت در ظرف است که منجر به رشد کپک می شود. سعی نکنید فرم را خراش دهید ، زیرا ممکن است در وسط یا پایین ظرف رشد کند. قهوه را دور بریزید و یک ظرف نگهدارنده هوا پیدا کنید یا آن را در ظرفی که در آن خریداری کرده اید بگذارید.
نحوه نگهداری قهوه فوری برای بیشترین ماندگاری:
- قهوه فوری را در ظرف ضد هوای خود نگهداری کنید. ظروف زیادی وجود دارند که می توانند از شیشه ها گرفته تا بقایای ظروف پلاستیکی کار کنند. به شرطی که از نفوذ رطوبت جلوگیری کند و روی آن مهر و موم شود ، برای ذخیره قهوه فوری شما کار می کند.
- آن را از نور مستقیم خورشید دور نگه دارید و در دمای اتاق مانند کمد یا کمد نگه دارید. فریزر و یخچال خیلی سرد هستند و اگر ظرف کاملاً بسته نشده باشد ، می توانند قدرت طعم و طراوت قهوه را تغییر دهند.
- گهگاه قهوه محلول را هر از چند گاهی از نظر نشانه های قالب بررسی کنید ، سپس دوباره آن را مهر و موم کرده و دوباره در یک مکان خشک و خنک قرار دهید. بررسی قالب مهم است تا به طور ناخواسته هاگ کپک را که می تواند شما را مریض کند ، بلعید.
نتیجه
قهوه فوری صرف نظر از ماندگاری که معمولاً همراه آن است ، ماندگاری آن به طرز تکان دهنده ای طولانی است. اگرچه قهوه فوری لزوماً به خودی خود خراب نمی شود ، اما با گذشت سالها می تواند طعم و قدرت خود را از دست بدهد. مهمترین چیز این است که آن را به درستی ذخیره کنید ، این امر باعث می شود تا رطوبت و کپک از بین نرود قهوه شما. نوشیدن قهوه فوری بسیار مناسب است ، به ویژه هنگامی که قهوه معمولی ندارید. در حالی که در یک ظرف در بسته هستید ، قهوه فوری شما می تواند سال ها بدون مشکل دوام بیاورد.
بازخوانی های مرتبط:
تصویر پیشنهادی: moritz320 ، Pixabay