قهوه راف (قهوه روسی): دستور العمل ها و نکات

اسپرسو گازدار قهوه raf با کلوچه

خامه ای ، غنی و گازدار: این نوشیدنی قهوه روسی بسیار اتفاق می افتد. در عرض چند دقیقه جمع می شود و دارای بافت شگفت انگیزی است. آیا ما به افزودن شکر وانیل اشاره کردیم که به همان اندازه خوشمزه به نظر می رسد؟

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد قهوه Raf ، از جمله طرز تهیه ، محل تولید آن و برخی نکات آشپزی ، به مطالعه ادامه دهید. به ما اعتماد کنید: شما می خواهید این نوشیدنی را امتحان کنید!

جدا کننده 4

قهوه رف چیست؟

طبق افسانه ها ، این نوشیدنی از آنجا آغاز شد که شخصی به نام رافائل در جستجوی چیز جدیدی به یک کافه روسیه وارد شد. باریستا ترکیبی از اسپرسو ، شکر وانیل و خامه را مخلوط کرد و نام آن را به نام مشتری گذاشت و بقیه تاریخ است!

قهوه Raf که قهوه روسی نیز نامیده می شود ، مخلوطی از اسپرسو ، خامه و شکر وانیل است که با چوب بخار ترکیب می شود. در نتیجه یک نوشیدنی خامه ای و متراکم با بافتی شبیه بستنی ذوب می شود. این شیرین ، غنی و به اندازه کافی رایحه اسپرسو است.


اسپرسو گازدار قهوه raf با کلوچه

قهوه خامه ای Raf (قهوه روسی)

طعم اسپرسو را دوست داشته باشید ، احتمالاً قهوه راف را دوست خواهید داشت! این نوشیدنی خامه ای و شیرین قهوه روسی نیز نامیده می شود و دارای بافتی غیرعادی و گازدار است که ممکن است شما را به یاد بستنی بیاندازد. برای یک غذای خوشمزه و غیرمعمول آماده شوید!

زمان آماده شدن 2 دقایق

زمان پخت و پز 3 دقایق

کل زمان 5 دقایق

البته نوشیدنی

آشپزخانه روسی

بخشها 1 نوشیدنی (ها)

کالری 170 کیلو کالری

عناصر

  • 1 شلیک کرد اسپرسو
  • 1.5 قاشق چایخوری شکر وانیلی
  • 4 اونس کرم رنگ

دستورالعمل ها

  • اسپرسو را با استفاده از دستگاه اسپرسو ، دستگاه اسپرسو قابل حمل یا قابلمه موکا بیرون بیاورید.

  • در یک پارچ یا یک کاسه کوچک ، اسپرسو ، خامه و شکر وانیل را با هم ترکیب کنید.

  • برای مخلوط کردن مواد از چوب بخار استفاده کنید. بخارپز را ادامه دهید تا زمانی که دارای یک بافت ضخیم و درخشان باشید.

  • قهوه راف را در یک فنجان بریزید و از آن لذت ببرید! در صورت تمایل می توانید کمی شکر وانیل روی آن بپاشید.

تغذیه

کالری: 170کیلو کالری

کلمه کلیدی قهوه راف ، قهوه روسی

تقسیم کننده 5

نکات و تغییرات برای دستور العمل ها

نمی دانید شکر وانیل چیست یا چگونه بهترین خامه را انتخاب کنیم؟ در اینجا نکات مفید آشپزی و پیشنهادات طعم و مزه ما آورده شده است!

شکر وانیلی

شکر وانیل یک قند سفید ساده است که با دانه های کامل وانیل تزریق می شود. اغلب می توانید آن را در سینی فر در فروشگاه مواد غذایی محلی خود پیدا کنید یا به صورت آنلاین به دنبال شکر وانیل بگردید. گزینه دیگر تهیه شکر وانیل در خانه است. شکر سفید را در یک ظرف بریزید و لوبیای کامل وانیل را اضافه کنید ، ابتدا بذرها را خراش دهید. شیشه را ببندید و اجازه دهید یک تا دو هفته بماند. سپس از شکر آغشته به وانیل خود لذت ببرید!

لوبیا کامل

کرم رنگ

ما دوست داریم از نصف و نصف این دستورالعمل استفاده کنیم. نصف شیر و نصف خامه سنگین ، این نوع کرم حدود 15٪ چربی است که به خوبی در قهوه رف جای می گیرد. اما در صورت تمایل می توانید خامه یا شیر سنگین را جایگزین کنید. فقط توجه داشته باشید که بافت تغییر خواهد کرد!

جدا کننده 2

افکار نهایی

که همه دوستان! وقت آن است که از قهوه روسی خود Raf لذت ببرید. این نوشیدنی گازدار ، غنی و واقعاً مقاوم نیست. به سرعت می پزد و بسیار خوشمزه است. پس برای چی منتظری؟

همچنین مشاهده کنید:


تصویر ویژه: جیووانی دل کورتو ، شاتر استوک

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *