هنگام صحبت در مورد نوشیدنی های تخمیر شده ، شراب و آبجو در مرکز توجه هستند ، یعنی کومبوچا. چای تخمیر شده ، اخیراً محبوبیت پیدا کرده است. از تخمیر به طور سنتی برای افزایش میزان الکل در این نوشیدنی استفاده می شود ، اما همچنین مخلوطی پر از پروبیوتیک ها و باکتری های مفید ایجاد می کند.
طبیعی است که تعجب کنید آیا می توانید قهوه را تخمیر کنید یا خیر ، پاسخ ساده این است که بله! قهوه تخمیر شده مشابه چای تخمیر شده است و بسیاری از شرکت های تولید قهوه قهوه کامبوچا را آزمایش می کنند. در این مقاله ما هر آنچه در مورد قهوه تخمیر شده باید بدانید را به شما خواهیم گفت. ما در مورد آنچه که قهوه تخمیر شده است ، چه کسی باید آن را امتحان کند و برخی از فواید سلامتی را بیان می کنیم. بیا شروع کنیم!
تخمیر چیست؟
نگران نباشید – ما این را به یک درس علوم تبدیل نمی کنیم ، اما مهم است که قبل از اینکه بتوانیم در مورد قهوه تخمیر شده به طور معنادار صحبت کنیم ، منظور از تخمیر چیست.
تخمیر فرآیند تجزیه قند است که توسط مخمر و سایر باکتری ها به عنوان منبع غذایی استفاده می شود. از آنجا که مخمر از قند تغذیه می کند ، الکل را به عنوان یک محصول جانبی تولید می کند. هر چه فرآیند تخمیر طولانی تر باشد ، آب شیرین تری خواهد داشت و میزان الکل نیز بیشتر می شود. جالب اینجاست که تخمیر یک فرآیند تنظیم خودکار است ، زیرا برخی از اشکال مخمر نمی تواند بیش از حد آستانه غلظت الکل زنده بماند. مشروبات الکلی از این واقعیت برای کنترل قابل اعتماد و مداوم الکل آبجو استفاده می کنند.
تخمیر و قهوه
بنابراین قهوه به کجا می رود؟ هنگامی که قهوه های گیلاس برداشت می شود و لوبیا آماده می شود ، یک قسمت اصلی فرآیند تخمیر است. به طور سنتی ، گیلاس های قهوه به طور طبیعی پردازش می شدند و با گیلاس قهوه کاملا سالم در معرض آفتاب خشک می شدند. در مرحله خشک شدن ، تخمیر به طور طبیعی ادامه می یابد و طعم شیرین شیرینی به دانه ها می بخشد. در پرورش قهوه مدرن معمولاً حذف کامل گیلاس قهوه و ایجاد تخمیر مصنوعی با خیساندن دانه ها در آب صورت می گیرد. این نوع تخمیر یکی از عناصر اساسی تولید قهوه است ، اما منظور بیشتر مردم هنگام صحبت از قهوه تخمیر شده نیست.

وقتی می گوییم قهوه تخمیر شده ، منظور ما تخمیر قهوه دم کرده است ، شبیه چیزی که شراب چیزی شبیه آب انگور تخمیر شده است (ما از همه متخصصان شراب به خاطر ساده سازی بیش از حد عذرخواهی می کنیم). قهوه تخمیر شده پس از دم کشیدن نوشیدنی شبیه کامبوچا درست می کند که اکثر مردم با خلاقیت آن را “قهوه کامبوچا” می نامند.
طعم قهوه کامبوچا چگونه است؟
قهوه دم کرده تخمیر نوشیدنی بسیار شبیه کامبوچای سنتی تهیه شده با چای تولید می کند. کامبوچا قهوه طعم تندی دارد ، دارای دهان نرم و لطیف مخملی ، اسیدیته بسیار کم و نیش بسیار کمی شبیه به کربناسیون است.
مانند کومبوچا که با چای سیاه یا سبز درست می شود ، قهوه کومبوچا بیشتر طعم پایه قهوه دم کرده را حفظ می کند. ما تمایل به کامبوچا قهوه بو داده متوسط داریم ، اما در صورت تهیه عصاره مناسب ، بو دادن سبک نیز به خوبی کار می کند. سوخاری های تیره بهترین گزینه برای قهوه تخمیر شده نیستند ، زیرا طعم های پررنگ به راحتی می توانند بر اثرات دقیق تخمیر غلبه کنند.


طرز تهیه قهوه تخمیر شده در خانه
اگر خودتان علاقه مند به تهیه یک دسته قهوه-کامبوچا هستید ، در اینجا یک دستورالعمل سریع و آسان برای شما آورده شده است. تهیه قهوه کومبوچا زمان بیشتری نسبت به تهیه کومبوچا معمولی با چای ندارد ، اما چند مشکل وجود دارد که باید بدانید.
-
در یک ظرف غیر متخلخل – شیشه یا سرامیک گزینه خوبی است – 2 لیتر قهوه داغ تازه دم کرده را با یک فنجان شکر ترکیب کنید. هم بزنید تا شکر حل شود و اجازه دهید مخلوط در دمای اتاق خنک شود.
-
SCOBY را اضافه کنید و روی ظرف را با یک فیلتر قهوه یا حوله بپوشانید. با محکم نگه داشتن درب با یک نوار الاستیک مطمئن شوید که ظرف محکم بسته شده است.
-
حداقل 7 روز مخلوط را در دمای اتاق و زیر نور مستقیم آفتاب بگذارید. حتماً هر روز کومبوچا را برای مشاهده علائم خشکی تماشا کنید.
-
بعد از 7 روز یک بار در روز مقدار کمی کومبوچا را از طریق نی امتحان کنید تا به طعم دلخواه برسید.
قهوه اسیدی تر از چای است و حاوی روغن های طبیعی دانه های قهوه است. هر دو عامل برای افزایش احتمال خراب شدن قهوه کامبوچا در طی فرآیند تخمیر ترکیب می شوند. ضروری است که قبل از مصرف قهوه خود را به دقت از نظر علائم خشکی بررسی کنید. اگر کامبوچا بو یا ظاهر خنده داری دارد ، کل دسته را دور بریزید و دوباره امتحان کنید.
کالری: 10کیلو کالری
نتیجه
تخمیر همیشه یک قسمت مهم در پردازش قهوه بوده است ، اما تخمیر قهوه دم کرده کمتر رایج است و برای اکثر افراد ناشناخته است. در سال های اخیر ، محبوبیت قهوه کومبوچا دوباره احیا شده است و بسیاری از شرکت های تولید قهوه در حال آزمایش تولید قهوه تخمیر شده هستند.
قهوه تخمیری طعم بی نظیری دارد و ساخت خودتان یک پروژه سرگرم کننده در آخر هفته است. خوشبختانه تهیه قهوه کامبوچا کار دشواری نیست و امیدواریم دستور العمل ساده ما کافی باشد تا علاقه شما را برانگیزد و به شما انگیزه دهد تا خودتان آن را امتحان کنید.
حسن نیت ارائه می دهد تصویر: Fotema ، Shutterstock