قهوه بو داده فرانسوی چیست؟ (اطلاعات و عکس ها)

کباب فرانسوی

اگر امروز در صحنه قهوه تازه وارد هستید ، درک تفت دادن ممکن است غیرممکن به نظر برسد. بین تفت های ریز “خانگی” و بورهای کافئین با کیفیت بالا ، خطوط بین تفت های سنتی و تفت های “ویژه” مات می شوند. اگرچه سه دسته اصلی کالاهای پخته وجود دارد ، اما دانستن برخی از این دسته ها مهم است. یکی از آنها رست فرانسوی است که در کافه های سطح بالا کاملاً محبوب است. بیایید تجویز کنیم که واقعاً کباب فرانسوی چیست و چه چیزی آن را از دیگران در همان گروه متمایز می کند:

تقسیم کننده 6

رست فرانسوی چیست؟

کباب فرانسوی نوعی کباب تیره است که منجر به تیره ترین دانه های ممکن بدون سوزاندن آنها می شود و به یک مزه دودی ، تلخ و کاراملی با کره زیاد و اسیدیته کم یا بدون آن می رسد. کباب فرانسوی اغلب به عنوان یکی از تیره ترین ها در رست کباب تیره تبلیغ می شود که تا حدی سوخته است. برای بدست آوردن یک تفت خوب فرانسوی که باعث ایجاد طعم سوخته در هنگام افزودن پس زمینه دودی شود ، تفت با تجربه لازم است. اگر طعم قهوه بو داده فرانسوی کاملاً سوخته باشد ، ممکن است دانه ها برای مدت طولانی سوخته یا روی مشعل رگ برقی باشند.


سه رست اصلی

اگرچه کالاهای پخته شده “ویژه” و “خانگی” زیادی وجود دارد ، هر کدام دارای ویژگی های منحصر به فرد خود هستند ، سه دسته اصلی کالاهای پخته شده وجود دارد که نانوایان از آنها پیروی می کنند:

کمی پخته شده

دانه های قهوه قهوه ای کمی تفت داده شده_RuPhoto_shutterstock
اعتبار تصویر: RuPhoto ، Shutterstock

تفت سبک آسانترین تفت دادن قهوه بدون روغن روی دانه ها هنگام بو دادن است. این کافئین نسبت به سایر کباب ها بسیار کافئین تر است ، بدن کم یا فاقد بدن است و دارای اسیدیته بالا و روشن است. قهوه بو داده سبک با روشهای ریختن و چکاندن بسیار عالی است که به بیرون آوردن اسیدیته طبیعی برشته کمک می کند.

انواع سبک پخته شده:

  • دارچین
  • روس
  • نیوانگلند
  • آمریکایی (نور متوسط)

تفت متوسط

لوبیای بو داده متوسط
اعتبار تصویر: ExplorerBob ، Pixabay

شاید محبوب ترین قهوه بو داده و متوسط ​​بو داده نه خیلی تیره و نه خیلی سبک ، دارای اسیدیته متوسط ​​و بدن متوسط ​​باشد. “واسطه” های زیادی مانند کباب روشن متوسط ​​و تیره متوسط ​​وجود دارد. این کباب با اکثر روش های پخت به خوبی عمل می کند و آن را انعطاف پذیر می کند.

انواع تفت متوسط:

  • شهر
  • خیلی بو داده
  • شهر کامل (تاریک متوسط)

تفت تیره

دانه های قهوه بو داده متوسط ​​تا تیره_yanadhom_shutterstock
اعتبار تصویر: yanadhom ، Shutterstock

محبوب با طعم دودی ، تقریبا سوخته ، پخت تیره طعم کارامل را می دهد ، که پخت متوسط ​​و سبک نمی تواند. این بهتر است که برای قهوه سرد و یک نوشیدنی سرد بو داده شود ، زیرا هر دو برای اینکه بتوانند ذوب یخ ها را کنترل کنند ، آنقدر تاریک هستند. سوخاری های تیره در مطبوعات فرانسه چه گرم و چه گرم بهترین عملکرد را دارند.

انواع تفت تیره:

  • شهر کامل (تاریک متوسط)
  • کباب فرانسوی
  • کباب ایتالیایی

تقسیم کننده 7

کباب فرانسوی در مقابل کباب تیره

رست فرانسوی نوعی رست تیره است ، بنابراین نسبت به مخلوط های کباب تیره معمولی تیره تر خواهد بود. اگر عادت به نوشیدن کباب تیره ندارید ، توصیه می کنیم ابتدا تاریک متوسط ​​را امتحان کنید تا به مشخصات طعم عادت کنید. برای نوشندگان قهوه جدید ، رست فرانسوی طعم تلخ و سوخته خواهد داشت. حتی برخی از علاقه مندان به قهوه باتجربه ، قهوه بو داده فرانسوی را به دلیل طعم و مزه آن در صورت تحویل خواهند داد.

کباب فرانسوی در مقابل کباب ایتالیایی

رست فرانسوی و رست ایتالیایی هر دو مخلوط قهوه با کباب تیره هستند ، اما “رست ایتالیایی” حتی از کباب فرانسوی تیره تر است. در حالی که رست فرانسوی در آستانه سوختن است ، رست ایتالیایی درست روی خط است. اگر از پس قهوه بو داده فرانسوی برمی آیید ، ایتالیایی فقط یک قدم بالاتر است.

دانه های قهوه تفت داده شده در پیکسابای
اعتبار تصویر: nataliaaggiato ، Pixabay

کباب فرانسوی در برابر اسپرسو

نکته ای که در مورد اسپرسو وجود دارد این است که بیشتر فرآیند آسیاب کردن و ساخت کاری است که اسپرسو انجام می دهد. با این حال ، بیشتر ترکیبات اسپرسو حاوی هستند سلام لوبیا ، نوعی لوبیای تیره و تلخ است که کرم ایجاد می کند. کرما یک کف نرم است که برای اسپرسو بسیار مهم است ، بنابراین دانه های روبوستا اغلب در مخلوط اسپرسو قرار می گیرند. کباب های تیره ، از جمله فرانسوی ، می توانند اسپرسوی مناسبی را به خود جلب کنند ، اما بسیاری از کافه ها در مورد مخلوط های اسپرسو بسیار جذاب هستند.

جدا کننده 2

طرز تهیه قهوه بو داده فرانسوی

مطبوعات فرانسه
اعتبار تصویر: راشل برنر ، Unsplash

انتخاب قهوه بو داده فرانسوی با کیفیت بالا به همان اندازه انتخاب روش درست دم کردن اهمیت دارد. تهیه مناسب کباب فرنگی به معنای تفاوت بین دود ، طعم قوی و گل در یک لیوان است. در اینجا بهترین روش های پخت و پز از بهترین تا بدترین موارد وجود دارد:

  • مطبوعات فرانسه
  • پخت سرد
  • پر کنید
  • قطره قطره شدن (بیشترین سوزش را دارد)

تصویر پیشنهادی: athree23 ، Pixabay

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *