دوگانگی یک تجربه اساسی بشر است. خوب و بد ، یین و یانگ ، طرف تاریک و سمت روشن قدرت. بسیاری از چیزها در زندگی دو روی یک سکه هستند و در قهوه این دوگانگی به صورت قهوه بو داده سبک و قهوه بو داده تیره خود را نشان می دهد. برای هر عاشق تفت دادن سبک ، یک ستایشگر برابر و مخالف رست تیره وجود دارد که دنیای قهوه را متعادل نگه می دارد.
اما به اندازه کافی نمایشنامه نویس ، بگذارید جدی شویم. در این مقاله در مورد قهوه بو داده تیره و روشن صحبت خواهیم کرد. اگر تا به حال فکر کرده اید که تفاوت بین نور پخته شده و تاریک چیست ، این راهنما برای مرتب سازی مسائل برای شما موجود است. ما خواهیم دید که چگونه همه ساخته می شوند ، طعم آنها چیست و کدام روش های پخت برای همه بهتر است.
بررسی قهوه کمی تفت داده شده:

قهوه بو داده سبک بدن نازک تری دارد ، میوه ای تر است و به طور کلی سبک تر از قهوه بو داده تیره است. صحبت در مورد سطح تفت دادن به صورت مطلق دشوار است ، اما ما می توانیم از همان معیارهایی استفاده کنیم که رستوران های حرفه ای قهوه از آن استفاده می کنند تا در مورد مقصود ما هنگام گفتن “روشن” یا “تاریک” ایده بگیرند.
خصوصیات پخت
وقتی دانه های قهوه تفت داده می شوند ، با گرم شدن ترک می خورند و رست از هر ترک بعدی برای درجه بندی سطح برشته استفاده می کند. قهوه بو داده سبک از اولین ترک شروع می شود ، زمانی که دمای داخلی دانه قهوه به 385 درجه فارنهایت برسد. مکان مشخصی برای لرزش وجود دارد ، اما قهوه هنوز برشته شده تا حدود 405 درجه فارنهایت تلقی می شود.
تولید کوره های سبک به راحتی مانند کوره های تاریک حتی برای اجاق های حرفه ای باتجربه نیز آسان نیست. غیر معمول نیست که دو کیسه از همان منشا با همان سطح پخت خریداری کنید و کالاهای پخته شده کمی متفاوت تهیه کنید. پنجره رست سبک کوچک است و به راحتی می توان از سطح مطلوب تفت دادن بیشتر یا افزایش داد.
چشیدن
قهوه بو داده سبک بیشتر طعم های اصلی که قهوه در آن رشد می کند را نسبت به قهوه متوسط یا تاریک حفظ می کند. بعد از حدود 405 درجه فارنهایت ، وقتی رست نزدیک به وسط باشد ، کمتر مشخصات منشأ مشخص می شود و طعم قهوه بیشتر به روند بو دادن بستگی خواهد داشت.
بسیاری از مردم قسم می خورند که قهوه کمی تفت داده شده است زیرا اجازه می دهد تا تنوع و منحصر به فرد از ریشه های مختلف در فنجان نفوذ کند ، تلاش برای ایجاد منشا جدید و مقایسه آنها با سرگرم کننده و هیجان انگیز است.

تهیه قهوه کمی تفت داده شده
متأسفانه تهیه کباب های سبک نسبت به کباب های متوسط و تیره چالش برانگیزتر هستند. تهیه یک فنجان کافی قهوه با تفت سبک و ناامید کننده از دست دادن فنجان بعد از فنجان قهوه خوب ، و تلاش برای تنظیم صحیح پارامترهای تهیه ، بسیار آسان است. اینکه آیا تلاش لازم برای تهیه یک فنجان ستاره ای کمی تفت خور ارزش دارد یا خیر ، به توانایی شما در تحمل صنایع دستی بستگی دارد و اینکه چقدر قهوه تفت داده شده با اسیدیته بالا را دوست دارید.
حرفه ای ها
- بر سلیقه مبدا تأکید می کند
- شخصیت روشن و ترش
- طعم گل میوه ای
- محتوای بالاتر کافئین
منفی ها
- خوب جوشاندن مشکل است
- پخت ناسازگارتر است
بررسی قهوه بو داده تیره:

قهوه بو داده تیره در ترک دوم که در حدود 437 درجه فارنهایت اتفاق می افتد رسماً تاریک نامیده می شود. برخلاف قهوه بو داده سبک ، کباب تیره تقریباً هیچ یک از طعم های اصلی را حفظ نمی کند و در عوض طعم آنها کاملاً با فرآیند بو دادن تعیین می شود. طعم دهنده های معمول موجود در تفت های تیره شکلات ، آجیل و دود است.
پخت کباب تیره ممکن است از کباب سبک راحت تر باشد ، زیرا بسیاری از کباب کردن درست در ترک دوم پخت را متوقف می کند ، و تولید مجدد آن را در دسته های بعدی آسان می کند. علاوه بر این ، طعم کباب تیره با کندی بیشتری نسبت به کباب روشن پس از یک نقطه خاص تغییر می کند. البته ، سطح کباب تیره وجود دارد ، اما بیشتر از کباب سبک به یکدیگر شباهت دارند.
احساس دهان
یکی از رایج ترین دلایلی که مردم برای دوست داشتن یک کباب تیره بیان می کنند ، احساس دهان است. کباب های تیره از چربی های روشن چرب تر هستند و این روغن به میزان قابل توجهی طعم و بافت به قهوه فنجان شما کمک می کند. فیلترهای کاغذی برخی از روغن ها را حذف می کنند اما همه روغن ها را از بین می برند ، و اگر بدون فیلتر کاغذ آشپزی کنید ، تفاوت چشمگیر است. گاهی اوقات تفت های سبک طعم نازک و آبکی دارند ، چیزی که تقریبا هرگز با یک تفت تیره اتفاق نمی افتد.
تهیه قهوه بو داده تیره
برای شما – قهوه ساز خانگی – رست های تیره یک مزیت جذاب نسبت به تفت های سبک ارائه می دهند: سادگی. تهیه قهوه بو داده تیره و تولید مثل نتایج هر روز صبح بسیار راحت تر است. اگر فکر انجام تقریباً مشابه کار را دوست دارید ، اما قهوه تقریباً یکسانی می گیرید ، احتمالاً تفت تیره است.
معده های حساس
آخرین نکته به نفع تفت تیره ، مقدار اسید کم و مقدار کافی کافئین است. فرآیند بو دادن ، کافئین را از بین می برد و بنابراین کباب های تیره در واقع کافئین کمتری نسبت به برشته های سبک تر دارند ، که باعث تعجب بیشتر افراد می شود. به طور طبیعی ، ما قهوه غلیظ را با مقدار زیادی کافئین مرتبط می کنیم ، اما برعکس این اتفاق می افتد.
اگر قهوه معده شما را ناراحت کند ، کباب تیره یک راه حل ممکن ارائه می دهد ، زیرا اسیدیته آن به طور قابل توجهی کمتر از قهوه بو داده سبک است. افرادی که مستعد سوزش معده یا سایر مشکلات گوارشی ناشی از نوشیدن قهوه هستند ، ممکن است با چسبیدن به یک برشته تیره ، تا حدودی تسکین پیدا کنند.
حرفه ای ها
- مشخصات معطر پررنگ
- بدن جامد
- تهیه آن آسان تر است
- اسیدیته پایین
منفی ها
- این طعم و مزه منحصر به فرد مبدا را از دست می دهد
- تغییرات کمتری در طعم و مزه
کدام روش پخت برای همه بهتر است؟
روش دم آوری مورد علاقه شما هرچه باشد ، می توانید قهوه بو داده کاملا روشن و تیره را با آن دم کنید. با این حال ، برخی از روش های دم آوری برای یک یا روش های دیگر بهتر عمل می کنند و انتخاب روشی که با سطح برشته شدن شما مطابقت داشته باشد ، لذت قهوه شما را افزایش می دهد.
https://www.youtube.com/watch؟v=rTUdz6u10YE
ما به افرادی که قهوه ی بو داده را کمی دوست دارند ، توصیه می کنیم از یک روش دم کردن مانند Hario V60 یا Chemex استفاده کنند. این کارخانه های تولیدکننده آب معمولاً از فیلترهای کاغذی برای کمک به ایجاد طعم های منحصر به فرد مبدا استفاده می کنند. آب جوش های بیش از حد به شما کنترل بیشتری روی فنجان قهوه شما نسبت به روش های دیگر دم می دهند ، که به خصوص در هنگام تلاش برای تهیه یک تفت سبک سخاوتمندانه بسیار مفید است.
به طرفداران کباب تیره ، توصیه می کنیم از یک آبجو به سبک غوطه وری به عنوان پرس فرانسه استفاده کنید. کارخانه های آبجو غوطه وری معمولاً از فیلترهای کاغذی استفاده نمی کنند ، این باعث می شود که کباب های تیره اشباع حتی ظریف تر شوند. پرس های فرانسوی نیز به اندازه های ریز خرد شده نیاز دارند ، که باعث افزایش بیشتر طعم شکلات و گردو از برشته تیره می شود.
البته ، شما می توانید و باید کباب های روشن و تیره را در بسیاری از آبجوسازی های مختلف امتحان کنید و خودتان ببینید که چه چیزی را بیشتر دوست دارید.
نتیجه
امیدواریم از این مرور مختصر در مورد تفاوت قهوه بو داده تیره و روشن لذت برده باشید. بعضی افراد به یکی یا دیگری قسم می خورند ، اما ما دوست داریم هر دو را بسته به روحیه خود بنوشیم. تنوع ادویه زندگی است و ما دوست داریم با نوشیدن ترکیبی سالم از کباب روشن و تیره ، چیزها را جالب نگه داریم.
رست های روشن بر ویژگی های منحصر به فرد مبدا تأکید می کنند ، در حالی که کباب های تیره به نانوایان حرفه ای اجازه می دهد مهارت های خود را نشان دهند. اگر از توصیه های توصیه شده ما برای یک آبجوساز پیروی می کنید ، فکر می کنیم که رست های سبک شما حتی روشن تر و سرزنده تر هستند ، و رنگ های تیره عمیق تر و شکلاتی تر هستند.
بازخوانی های مرتبط: