قهوه بوسنیایی چیست؟ (با یک دستورالعمل سنتی!)

قهوه بوسنیایی که ظرف مسی را می ریزد

اگر هرگز به بوسنی و هرزگوین نرفته باشید ، ممکن است قهوه متمایز کشور بالکان را امتحان نکرده باشید. اما جای تأسف دارد ، زیرا قهوه بوسنیایی قوی ، تیره و کمی شیرین است – میان وعده یا عصرانه عالی بعد از ظهر!

خوشبختانه می توانید این شکل منحصر به فرد قهوه را در راحتی خانه خود امتحان کنید. ما به شما نشان خواهیم داد که این نوع قهوه چگونه بوجود آمده و چگونه آن را در آشپزخانه خود دوباره ایجاد کنید!

جدا کننده 4

قهوه بوسنیایی چیست؟

قهوه بوسنیایی بسیار شبیه قهوه ترکی یا عربی است. دلیل این امر تاریخی است. از سال 1400 تا 1800 ، امپراتوری عثمانی به بوسنی و هرزگوین گسترش یافت. آداب و رسوم اسلامی الکل را ممنوع می کند ، بنابراین قهوه نوشیدنی اجتماعی مورد علاقه است. این سبک قهوه ترک با وجود قرن ها حاکمیت اتریش-مجارستان و تجزیه یوگسلاوی در دهه 1990 همچنان در این کشور محبوب است.

طرز تهیه قهوه عربی

قهوه بوسنیایی به طور سنتی با ibrik یا zezva ، یک گلدان مسی کوچک با گردن بلند و دسته بلند درست می شود. مراحل اصلی شامل آب جوش و قهوه ریز آسیاب شده روی آتش یا اجاق گاز است. قهوه بوسنیایی با قهوه ترکی از نظر قند متفاوت است: قهوه ترکی با افزودن شکر به آب و قهوه در قابلمه درست می شود ، در حالی که نسخه بوسنیایی قهوه دم کرده قند را اضافه می کند.

سفارشی بوسنیایی به شما امکان می دهد مقدار قند دلخواه خود را انتخاب کنید به جای اینکه اجازه دهید قهوه ساز برای شما تصمیم بگیرد. در بوسنی و هرزگوین ، قهوه را در یک کوزه ، یک لیوان و یک تکه حبه قند سرو می کنید. یک یا دو مکعب شکر به فنجان خود اضافه کنید ، مقداری قهوه بریزید و صبر کنید تا شکر حل شود. سپس قهوه باقیمانده را اضافه کنید. و می توانید از لذت ترکی ، کمی آب نبات ژله ای در کنار آن لذت ببرید!

تقسیم کننده 5

قهوه بوسنیایی که یک ظرف مسی می ریزد

قهوه اصیل بوسنیایی

قهوه بوسنیایی قوی ، شکلاتی و شیرین است. چیزی شبیه یک تکه اسپرسو که در کنار آن با شکر سرو می شود ، اما بدون شیر و خامه است. همه آنچه شما نیاز دارید یک گلدان کوچک مسی (zezva) ، قهوه و آب ریز آسیاب شده است!

زمان آماده شدن 1 حداقل

زمان پخت و پز 5 دقایق

کل زمان 6 دقایق

البته نوشیدنی

آشپزخانه بوسنیایی

بخشها 1 نوشیدنی (ها)

کالری 15 کیلو کالری

  • یک قوری یا قابلمه کوچک

  • اجاق گاز

  • فنجان قهوه

  • 2 قاشق غذاخوری قهوه ریز آسیاب شده
  • ¼ جام اب
  • 1-2 حبه های قند برای امتحان
  • آب را در قابلمه خود بریزید و آن را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید. جوش بیاورید. از نزدیک دنبالش کنید ، چون این اتفاق سریع می افتد!

  • قهوه را اضافه کرده و آب را دوباره به جوش آورید.

  • وقتی مخلوط شروع به کف شدن کرد ، آن را از روی مشعل بلند کنید تا کف غلیظ شود. سپس گلدان را دوباره روی مشعل قرار دهید. این روند را حداقل دو بار تکرار کنید.

  • ظرف را از مشعل خارج کنید و بگذارید 30 ثانیه بماند. این اجازه می دهد تا زمینه ها تسویه شود.

  • یک یا دو مکعب شکر را در ته فنجان خود قرار دهید. سپس مقداری قهوه روی آن بریزید ، منتظر حل شدن شکر باشید. با جلوگیری از رسوب ته دیگ ، بقیه قهوه را بریزید و لذت ببرید!

کالری: 15کیلو کالری

کلمه کلیدی قهوه عربی ، قهوه بوسنیایی ، قهوه ترکی


آیا به ظرف مسی مخصوص ترکیه نیاز دارید؟

می توانید قهوه بوسنیایی را در یک گلدان معمولی درست کنید ، اما برای بهترین نتیجه می خواهید در džezva سرمایه گذاری کنید. Zezva از مس ساخته شده است که گرما را به خوبی هدایت می کند و روند را به طور قابل توجهی تسریع می کند. این گلدان منحصر به فرد همچنین دارای گردن بلندی است که به روند کف کردن کمک می کند ، و یک دسته بلند دارد که دست شما را از شعله های آتش دور می کند.

اگر چزوا ندارید ، توصیه می کنیم از کمترین عرق ممکن استفاده کنید. ممکن است جوشاندن کمی بیشتر طول بکشد و کف شما نیز کار نکند. اما سلیقه ها آنجا خواهد بود!

قهوه ترک با حبه های قند
اعتبار تصویر از: vsl، shutterstock

آیا قهوه بوسنی قوی است؟

قهوه بوسنیایی بسیار قوی ، با طعمی پررنگ و تیره است که فقط توسط شکر نرم می شود. این قارچ با دم کشیدن قهوه و آب تهیه می شود – تا حدودی مانند قهوه گاوچران – و هیچ تصفیه ای ندارد ، بنابراین می توانید چندین پایه را در فنجان خود پیدا کنید. اگر بتوانید طعم شدید را تحمل کنید ، این شکل موثر قهوه را دوست خواهید داشت!

جدا کننده 2

افکار نهایی

وقت آن است که شروع به دم کردن یک فنجان قهوه بوسنیایی خوشمزه کنید! پس از چشیدن این قهوه متمایز و قوی ، بازگشت به قطره قطره معمول مشکل خواهد بود. امیدواریم که این راهنما به شما کمک کند تا تفاوت قهوه ترک و بوسنیایی – و نحوه تهیه آن را در خانه درک کنید.

بازخوانی های مرتبط:


تصویر پیشنهادی: ورونیکا کووالنکو ، Shutterstock

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *