قهوه در بسیاری از کشورها یک پدیده فرهنگی است ، اما به ویژه در جامعه آمریکا شیوع دارد. میلیون ها آمریکایی هر روز قهوه می نوشند و هر زمان که بخواهند ، آنها را اغلب در فنجان های زنجیره ای محلی یا فنجان های مسافرتی قابل شستشو حمل می کنند. مهم نیست که چه موقع و کجا درست می شود ، مهمترین قسمت قهوه به سبک آمریکایی نحوه تهیه آن است. ادامه مطلب را بخوانید تا ببینید قهوه آمریکایی چیست (و نیست) و چگونه خودتان در خانه و بدون سفر به خارج از کشور آن را درست کنید تا آن را امتحان کنید:
آمریکایی ها چه نوع قهوه ای می نوشند؟
نوع دانه های قهوه
اکثر آمریکایی ها قهوه درست شده با دانه های عربیکا ، معمولاً برای قهوه داغ تفت داده شده و برای قهوه سرد تیره تر ، می نوشند. دانه های عربیکا محبوب ترین نوع دانه های قهوه هستند که قهوه روبوستا در جایگاه دوم قرار دارد. در مقایسه با لوبیای روبوستا ، لوبیای عربیکا طعم شیرین و ظریف تری دارد.
روش پخت
قهوه قطره ای به فیلتر نیاز دارد و آب داغی را که می ریزد روی دانه های قهوه آسیاب شده می ریزد ، خواه از دستگاه قهوه ساز استفاده کنید یا از دستگاه قهوه ساز. پخت و پز قطره ای محبوب ترین سبک پخت و پز در آمریکا است که از سبك سرریز و مطبوعات فرانسه به عنوان روش اصلی پخت و پز پیشی می گیرد. روش قطره ای با قهوه بو داده متوسط به خوبی کار می کند ، بنابراین جای تعجب نیست که ببینید دستگاه های قهوه قطره ای در خانه های سراسر آمریکا هستند.
چگونه آمریکایی ها قهوه می نوشند؟
در حالی که برخی از آمریکایی ها آن را فقط سیاه یا خامه ای ترجیح می دهند ، بسیاری قهوه خود را با خامه و شکر می نوشند. طعم هایی مانند کارامل و موکا در میان قهوه های آمریکایی بسیار محبوب هستند ، به خصوص در زنجیره های بزرگ قهوه که گزینه های طعم زیادی دارند. بسیاری از زنجیره های بزرگ قهوه ، مخصوصاً در فصل تعطیلات ، دارای طعم های چاپ محدود هستند.
قهوه آمریکایی در مقابل آمریکانو
آمریکانو نوعی نوشیدنی اسپرسو کلاسیک است که ارتباطی با قهوه آمریکایی دارد اما فراتر از نوشیدن آن است. در طول جنگ جهانی دوم ، سربازان آمریکایی در ایتالیا اسپرسوی قوی را با آب گرم رقیق می کردند تا قهوه های خانگی را تقلید کنند. آمریکانو هنوز به اسپرسو و آب گرم نیاز دارد ، در حالی که قهوه آمریکایی به قهوه برشته متوسط احتیاج دارد.
طرز تهیه قهوه به سبک آمریکایی
- قهوه بو داده متوسط
- آب تصفیه شده
- کرم / کرم بدون محصولات لبنی (اختیاری)
- شکر (اختیاری)
- قطره چایی
- فیلتر سبد قطره ای
- یک فیلتر را در سبد قطره ای قرار دهید. با دستگاه خود بررسی کنید که به چه نوع فیلتری نیاز دارید.
- دانه های قهوه را با ½ -1 قاشق غذاخوری به ازای هر فنجان آب در فیلتر قرار دهید. مثال: حدود 3-4 قاشق غذاخوری قهوه برای 4-6 فنجان.
- مخزن آب را با آب فیلتر شده پر کنید. آب با مواد معدنی فراوان در نهایت منجر به تجمع در دستگاه خواهد شد.
- اگر این گزینه ای است ، قدرت پخت را انتخاب کنید. پخت “قوی” بیشتر طول خواهد کشید ، اما قهوه تیره تر است.
- دکمه پخت را فشار دهید و صبر کنید تا تمام شود.
- پس از پخته شدن ، خامه یا شکر را اضافه کنید تا مزه دار شود.
طرز تهیه قهوه یخ زده به سبک آمریکایی
- برای دم کردن از همان مراحل بالا استفاده کنید ، با این تفاوت که به یک فنجان 2 قاشق غذاخوری قهوه اضافه می کنید. این کار برای تقویت آن است تا یخ زیاد در قهوه رقیق نشود.
- بعد از اتمام کار ، بلافاصله آن را از روی اجاق گاز جدا کنید. اجازه دهید کاملاً بنشیند و خنک شود.
- پس از خنک شدن ، آن را درون لیوان با یخ بریزید. خامه یا شکر اضافه کنید و لذت ببرید. قهوه باقیمانده را در ظرفی داخل یخچال قرار دهید و ظرف 5-7 روز از آن استفاده کنید.
تصویر پیشنهادی: Ketut Subiyanto، Pexels