فلفل قرمز در قهوه: آیا باید آن را امتحان کنید؟

فلفل قرمز در قهوه

قهوه تند برای همه یک فنجان چای نیست ، اما ما اینجا هستیم تا به شما بگوییم تا آن را امتحان نکنید. در قهوه ترک از قهوه هل ، میخک مکزیکی استفاده می شود و ما تقریباً مطمئن هستیم که اکثر اسپرسو خورها برای یک یا دو زمان دارچین را در کاپوچینوی خود امتحان کرده اند.

فلفل قرمز یک ادویه قدرتمند است و طعم های زیادی دارد ، بنابراین افزودن قهوه به عنوان یک انتخاب بد به نظر می رسد ، اما ما سعی می کنیم شما را در غیر این صورت متقاعد کنیم. در این مقاله نحوه افزودن فلفل قرمز تند به قهوه برای ایجاد یک قهوه منحصر به فرد و خوشمزه را توضیح می دهیم که بسیاری از مردم هرگز نام آن را نشنیده اند. قهوه مورد علاقه خود و شیر بخورید – شاید برای هر مورد اضافی – و بیایید شروع کنیم.

جدا کننده 4

چرا فلفل قرمز

اگر مراقب اضافه کردن فلفل قرمز تند به فنجان قهوه صبح خود هستید ، تنها نیستید. متوجه شدیم. برای ایجاد انگیزه در تصمیم گیری برای شما که عاشق غذاهای تند نیستید ، بیایید با برخی از فواید گنجاندن فلفل قرمز تند در رژیم غذایی خود شروع کنیم.

فلفل قرمز به طور گسترده در برنامه های تحقیقاتی بالینی مورد مطالعه قرار گرفته است و با مزایای مختلف سلامتی مرتبط است. یکی از بهترین ادعاهای پشتیبانی شده این است که فلفل تند سوخت و ساز بدن شما را از طریق فرآیندی به نام ترموژنز افزایش می دهد. یک مطالعه نشان داد افرادی که شامل کپسایسین ، یکی از اجزای اصلی فلفل هندی بودند ، به طور متوسط ​​51 درصد کالری بیشتری در صبحانه خود نسبت به گروه کنترل سوزاندند.

سایر فواید افزودن فلفل قرمز به رژیم غذایی شما شامل کاهش فشار خون ، سرکوب اشتها برای کمک به کاهش وزن و تسکین درد است.

گذشته از مزایای سلامتی و تغذیه ، یک دلیل ساده برای افزودن فلفل قرمز به رژیم غذایی این است که طعم خوبی دارد! بسیاری از مردم عاشق مشت تندی هستند که از فلفل قرمز تهیه می کنند و در مقادیر کم می تواند قهوه شما را خوش طعم کند.

فلفل قرمز
اعتبار تصویر: جیل ولینگتون ، پیکسابای

نوشیدن قهوه با فلفل قرمز

بنابراین چگونه می توان فلفل قرمز تند را به قهوه خود اضافه کرد؟ ما توصیه می کنیم که از مقدار کمی فلفل قرمز به عنوان یک دوره آزمایشی استفاده کنید ، به خصوص اگر غذاهای تند را دوست ندارید – مقداری از آن برای شروع بیشتر است.

به عنوان یک قاعده ، توصیه می کنیم با کمتر از آنچه فکر می کنید شروع کنید. همیشه می توانید مقدار بیشتری اضافه کنید ، اما وقتی در قهوه شما قرار گرفت ، نمی توانید آن را حذف کنید.

اگر دوره آزمایشی را دوست دارید ، می توانید بلافاصله به افزودن قهوه پیچیده تر که از فلفل قرمز به عنوان عنصر اصلی استفاده می کند ، فکر کنید.

در اینجا دستور العمل ساده مورد علاقه ما است.


فلفل قرمز در قهوه

فلفل قرمز در قهوه

در این دستور غذا ، نحوه افزودن فلفل قرمز تند به قهوه را برای ایجاد یک قهوه منحصر به فرد و خوشمزه توضیح می دهیم که بسیاری از مردم هرگز نشنیده اند. قهوه مورد علاقه خود و شیر بخورید – شاید برای هر مورد اضافی – و بیایید شروع کنیم.

زمان آماده شدن 5 دقیقه

زمان پخت 4 دقیقه

کل زمان 9 دقیقه

البته نوشیدنی

آشپزخانه آمریکایی

  • 1 فنجان قهوه قوی متوسط
  • فلفل قرمز داش
  • شیر به مزه
  • شکر به مزه
  • چیپس شکلات نیمه شیرین
  • یک فنجان قهوه با قدرت متوسط ​​و قدرت متوسط ​​تهیه کنید. ما تعدادی چیز به قهوه اضافه می کنیم ، بنابراین جزئیات کباب خیلی مهم نیست.

  • در حالی که قهوه در حال آماده شدن است ، 1 اونس چیپس شکلات نیمه شیرین را ذوب کنید. اگر شکلات هستید ، می توانید بیشتر ذوب کنید ، اما حداقل 1 اونس باید برای نگهداری آن در مخلوط معطر کافی باشد.

  • توصیه می کنیم شیر را به این قهوه اضافه کنید ، حتی اگر معمولاً قهوه خود را با شیر نمی خورید. این به گرد کردن مشخصات طعم کمک می کند و یک اثر خنک کننده ایجاد می کند که فلفل قرمز را تحت کنترل نگه می دارد.

  • ما ترجیح می دهیم شکر را کنار بگذاریم زیرا از شکلات استفاده می کنیم ، اما ممکن است اگر شیرینی دارید کمی هم به آن اضافه کنید.

  • شکلات را اضافه کرده و هم بزنید تا خوب مخلوط شود.

  • حالا کمی فلفل دلمه ای را با دقت به آن اضافه کنید. اگر احساس شجاعت می کنید ، می توانید موارد بیشتری را اضافه کنید ، اما نگویید ما به شما هشدار نداده ایم. ایجاد تعادل دشوار است ، بنابراین ممکن است قبل از پیدا کردن نقطه شیرین ، چندین بار این دستور غذا را امتحان کنید.

کلمه کلیدی فلفل قرمز ، قهوه

ما این دستور غذا را به عنوان نمایشی از این که فلفل تند چگونه می تواند قهوه را درخشان کرده و ویژگی کاملاً متفاوتی به دست آورد ، دوست داریم. این دستور غذا در اصل یک موکا با طعم تند است ، اما ما آن را دوست داریم. اگر شما از این قهوه خوشتان نمی آید ، احتمالاً کایین موجود در قهوه برای شما مناسب نیست ، زیرا نسبتاً نرم است.

جدا کننده 3

نتیجه

هر چند در ابتدا ممکن است عجیب به نظر برسد ، اما فلفل تند در قهوه بسیار خوب است. ادویه موجود در قهوه دارای سنت دیرینه ای در فرهنگ ترکی و مکزیکی است و قهوه ادویه دار برای بسیاری از مردم یک جشن معمول تعطیلات است. فلفل دلمه ای موجود در قهوه ادامه طبیعی این ایده ها است و به خوبی کار می کند ، به شرطی که طعم طعم تند را دوست داشته باشید.

ما توصیه می کنیم به آرامی با یک تکه کوچک کاین به عنوان اولین نوردهی شروع کنید. اگر این کار خوب پیش رفت و می خواهید کمی بیشتر امتحان کنید ، دستور موکای تند ما را امتحان کنید. این ماده با شیر و شکلات ذوب شده متعادل است تا از فلفل قرمز در برابر اضافه بار محافظت کند.


تصویر توصیه شده: Dementieva Irina ، Shutterstock

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *