اگر از رژیم گیاهخواری یا کتو استفاده می کنید ، یکی از چیزهایی که بیشتر از همه از دست می دهید خامه موجود در قهوه است. متأسفانه ، کرم قهوه تقریباً کمترین مکمل کتو است که می توانید بین قهوه سنگین و شکر برای قهوه خود درست کنید ، اما خوشبختانه ما یک دستور کرم داریم که از هر دو اجتناب می کند.
در این مقاله ما دستور مورد علاقه خود را برای کتو و کتو ، مناسب برای گیاهخواران ، به شما آموزش می دهیم. ما از کرم نارگیل و استویا برای جایگزینی خامه سنگین و شکر سنتی استفاده می کنیم تا بتوانید کرم خود را داشته باشید و از مزایای رژیم کتو لذت ببرید. تولید زمان زیادی نمی برد و فقط به حداقل مواد و تجهیزات نیاز دارد.

طرز تهیه کرم قهوه با استویا
قبل از اینکه بتوانید یک دسته خوشمزه از کرم کتو با استویا تهیه کنید ، باید چند ماده را جمع آوری کرده و مخلوط کن خود را بیرون بیاورید.
-
مخلوط کن
-
بسته شدن ظرف شیشه ای
- ¾ فنجان کرم نارگیل جامد در دمای اتاق
- ¾ فنجان آب در دمای اتاق
- 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
- ¼-½ قاشق استویا مایع طعم دار یا معمولی
-
خامه نارگیل سخت ، آب در دمای اتاق ، عصاره وانیل و استویا مایع را در مخلوط کن بریزید.
-
ابتدا روی یک محیط کم مخلوط کنید تا به آرامی به بالاترین حالت برسید. وقتی مواد به خوبی مخلوط شدند متوقف شوید.
-
خامه را در یک ظرف شیشه ای بریزید و روی آن را بپوشانید.
-
کرم تا 2 هفته در یخچال می ماند.
این دستور غذا مقیاس پذیر است ، بنابراین با خیال راحت هر چقدر که نیاز دارید انجام دهید.
کالری: 15کیلوکالری
جایگزینی و اصلاحات
چندین جایگزینی و تعدیل وجود دارد که می توانید در دستور العمل اصلی ایجاد کنید تا برای کاربردهای مختلف مناسب تر باشد.
شیر نارگیل

رایج ترین جایگزینی که مردم انجام می دهند جایگزینی خامه نارگیل سخت با شیر نارگیل است. ما دوست داریم از شیر نارگیل کامل استفاده کنیم تا حتی الامکان غلیظ و خامه ای باشد. نسبت جایگزینی 1 ½ فنجان شیر نارگیل برای هر ¾ فنجان خامه نارگیل در دستور اصلی است.
پودر استویا

توصیه می کنیم از استویا مایع استفاده کنید ، زیرا مخلوط کردن آن آسان تر است ، اما برخی افراد ترجیح می دهند از شکل پودر استفاده کنند. اگر از پودر استویا به جای مایع استفاده می کنید ، از یک بسته ¼ قاشق چایخوری استویا مایع استفاده کنید.
در صورت استفاده از پودر استویا ، رسیدن به بافت صاف ممکن است کمی بیشتر طول بکشد ، بنابراین قبل از اتمام مخلوط کردن ، قوام آن را بررسی کنید ، مگر اینکه کرم دانه دار بخواهید.
بی مزه در برابر استویا طعم دار
اگر طعم ما طعم وانیل زیادی دارد ، سعی کنید به جای استویا وانیلی از استویا بدون طعم استفاده کنید. عصاره وانیل بسیار قدرتمند است و می تواند طعم کافی را به شما ارائه دهد ، که استویا طعم دار را غیر ضروری می کند. همچنین می توانید مخلوطی از وانیل و استویا ساده را برای طعم کمی سالم تر امتحان کنید.
ما طعم های دیگر را آزمایش کردیم و متأسفانه متوجه شدیم که هیچ کس به اندازه وانیل کار نمی کند. ما گمان می کنیم که عصاره وانیل بیشتر کار را انجام می دهد و استویا وانیل تنها مقدار کمی به طعم کلی کمک می کند. اگر هدف شما تولید مجدد کرم سنتی تا حد ممکن است ، با وانیل استفاده کنید. این تا آنجا که می توانید به نسخه لبنیات نزدیک شوید.
جایگزین های لبنیات
امروزه ، گزینه های لبنی زیادی بدون محصولات لبنی وجود دارد ، بنابراین با خیال راحت غذاهای مورد علاقه خود را امتحان کنید. بلغور جو دوسر ، شیر بادام و دیگر شیرهای آجیل به خوبی کار می کنند و طعم خوبی دارند ، اما هیچ کس همان بافت درخشان را که می توانید از خامه نارگیل یا شیر نارگیل بدست آورید ، تولید نمی کند. برای بدست آوردن احساس دهان غلیظ و خامه ای که مردم برای خامه قهوه دوست دارند ، شما نیاز به رژیم غذایی پرچرب دارید و-تا اینجا-ما متوجه شدیم که فقط شیر نارگیل این کار را انجام می دهد.
نتیجه
تهیه کرم قهوه خود در خانه به طرز شگفت آوری آسان است. تنها چیزی که نیاز دارید یک مخلوط کن ، چند ماده و حدود 5 دقیقه است. این دستور کرم قهوه مورد علاقه ما را برای کتو و وگان مناسب می کند ، اما توصیه می کنیم گزینه های دیگر را بررسی کرده و احتمالاً گزینه ای را که بیشتر دوست دارید پیدا کنید. ما معتقدیم که شیر نارگیل بهترین بافتی را که می توانید از شیر بدون لبنیات بدست آورید ارائه می دهد و وانیل بهترین طعم دهنده برای استفاده است ، اما جوانه های چشایی شما ممکن است مخالف باشند! امیدواریم این دستور العمل به عنوان نقطه شروع و الهام بخش تهیه کرم قهوه شما باشد.
تصویر توصیه شده: Pixabay