ما عاشق کاپوچینو هستیم. هر بار که به یک کافه جدید می رویم ، کاپوچینو فشار سنجی است که برای تعیین کیفیت فروشگاه و اینکه آیا باید برگردیم یا نه استفاده می کنیم. این یک نوشیدنی کلاسیک است که تهیه آن خیلی دشوار نیست ، اما تهیه کاپوچینوی عالی یک هنر زیبا است و تفاوت زیادی بین کاپوچینوی متوسط و عالی وجود دارد.
اگر نسپرسو در خانه دارید و فکر می کنید آیا می توانید از آن برای تهیه کاپوچینو استفاده کنید ، خوشبختانه جواب مثبت است. در این مقاله ، به شما نحوه ساخت کاپوچینو با نسپرسو را به راحتی آموزش می دهیم ، مرحله – راهنمای گام به گام. ما بررسی خواهیم کرد که کدام یک از کپسول ها بهتر است و چگونه شیر را تهیه کنیم تا کاپوچینوی خامه ای و خوشمزه تری داشته باشید.
کمی پس زمینه
قبل از پرداختن به جزئیات ، مفید است که برخی از اصول کاپوچینو را بررسی کنید. کاپوچینو نوشیدنی اسپرسوی سنتی ایتالیایی است که از قطعات مساوی اسپرسو ، شیر خورشتی و کف شیر تشکیل شده است. یک وعده دوتایی اسپرسو اغلب به عنوان پایه ای برای کاپوچینو استفاده می شود. ضربه دوتایی 2 اونس است ، بنابراین این بدان معنی است که کاپوچینو معمولاً در مجموع 6 اونس است.
حجم کل کاپوچینو به اندازه نسبت مهم نیست. اگر خیلی از نسبت اسپرسو ، شیر خورشتی و کف شیر 1: 1: 1 دور شوید ، نوشیدنی شما دیگر کاپوچینو نخواهد بود. نسبت اصلی ترین قطعه ای است که کاپوچینو کاپوچینو درست می کند ، نه لاته یا ماکیاتو.

دستورالعمل کاپوچینو نسپرسو:
قبل از شروع ، باید چند مورد را جمع کنید.
تجهیزات
- فنجان مورد علاقه شما (ظرفیت حداقل 6 اونس)
- برادر شیر (اگر دستگاه نسپرسو شما فاقد دستگاه است)
- دستگاه نسپرسو

مراحل راهنما
- توصیه می کنیم ابتدا شیر را کف کنید. اگر دستگاه نسپرسو شما دارای یک چوب درخشان داخلی است ، از آن استفاده کنید. در غیر این صورت ، با دست و با لیسک از کف مستقل یا شیر کف استفاده کنید. مراقب باشید شیر زیاد گرم نشود. دمای مناسب برای شیر کف بین 155 درجه فارنهایت تا 165 درجه است
- خود را اسپرسو بسازید. بعداً درباره نحوه انتخاب کپسول بحث خواهیم کرد.
- در حالی که اسپرسوی خود را در فنجان گذاشته اید ، به آرامی شیر کف گرفته را روی آن بریزید. اگر خیلی تمایل دارید در اینجا می توانید هنر نفیس لاته بسازید. اگر مطمئن نیستید از کجا شروع کنید ، کاربرگ یک طراحی کلاسیک برای مبتدیان است.
- اگر دوست دارید یا می خواهید یک مهمان را تحت تأثیر قرار دهید ، کمی کاکائو روی آن بپاشید. مراقب باشید در این کار زیاده روی نکنید! سنت گرایان کوچک می شوند ، اما ما عاشق یک مشت اضافی در کاپوچینو هستیم. کاکائو زیاد است و روی دستانتان موکا خواهید داشت.
- خدمت کنید و لذت ببرید!
انتخاب کپسول مناسب
مانند هر نوشیدنی قهوه ، انتخاب کپسول مناسب تا حد زیادی به اولویت شخصی برمی گردد. با این حال ، برخی از دستورالعمل ها وجود دارد که می توانید هنگام انتخاب کپسول برای استفاده در کاپوچینو استفاده کنید.
بو داده
بیشتر افراد ترجیح می دهند از قهوه بو داده متوسط در نوشیدنی های اسپرسوی خود مانند کاپوچینو استفاده کنند. برخلاف یک فنجان قهوه معمولی یا اسپرسوی خالص ، قهوه فقط یک سوم تجربه کاپوچینو را تشکیل می دهد. با استفاده از یک تفت تیره و پررنگ می توانید بر شیر و کف شیر غلبه کنید و برعکس ، با بدن نازک کمی تفت داده شده می توانید در دریای شیر گم شوید.
توصیه ما این است که اگر تازه کار خود را شروع کرده اید ، به کپسول های اندازه متوسط بچسبید. پس از امتحان چند کپسول پخته شده با اندازه متوسط ، اگر می خواهید شاخه خارج شود ، به جای پخت سبک تر ، یک پخت کمی تیره تر را انتخاب کنید. کالاهای پخته شده سبک نسبت به کالاهای تیره ظریف تر و به خصوص در کاپوچینو ساخته می شوند.

اندازه
توصیه اندازه ما نیز کمی کسل کننده است ، زیرا به افراد توصیه می کنیم از کپسول های معمولی استفاده کنند. برای تهیه کاپوچینو جا برای کپسول های ریستتو و کپسول های ریه وجود دارد ، اما نه قبل از اینکه بدانید چه چیزی را دوست دارید. مطمئن ترین شرط این است که مدتی به کپسول های معمول بچسبید و فقط پس از احساس قدرت کاپوچینو از شاخه جدا شوید.

طرز تهیه کاپوچینو با نسپرسو
کاپوچینو نوشیدنی های قهوه با اسپرسو است که با یک کف شیر جدی پوشانده شده است. در اینجا نحوه تهیه یک کاپوچینوی خوشمزه با دستگاه نسپرسو خود آورده شده است!
- 1 کپسول نسپرسو
- ⅓ جام شیر سرد
- پودر کاکائو برای تزیین نفیس ، اختیاری
-
توصیه می کنیم ابتدا شیر را کف کنید. اگر دستگاه نسپرسو شما دارای یک چوب درخشان داخلی است ، از آن استفاده کنید. در غیر این صورت ، با دست و با همزن از کف مستقل یا شیر کف استفاده کنید. مراقب باشید شیر زیاد گرم نشود. درجه حرارت مناسب برای شیر کف بین 155 درجه فارنهایت تا 165 درجه است
-
اسپرسو خود را با استفاده از دستگاه نسپرسو آماده کنید.
-
در حالی که اسپرسوی خود را در فنجان گذاشته اید ، به آرامی شیر کف گرفته را روی آن بریزید. اگر خیلی تمایل دارید در اینجا می توانید هنر نفیس لاته بسازید. اگر مطمئن نیستید از کجا شروع کنید ، کاربرگ یک طراحی کلاسیک برای مبتدیان است.
-
اگر دوست دارید یا می خواهید یک مهمان را تحت تأثیر قرار دهید ، کمی کاکائو روی آن بپاشید. مراقب باشید در این کار زیاده روی نکنید! سنت گرایان کوچک می شوند ، اما ما عاشق یک مشت اضافی در کاپوچینو هستیم. کاکائو زیاد است و روی دستانتان موکا خواهید داشت.
-
خدمت کنید و لذت ببرید!
کالری: 50کیلو کالری
نتیجه
امیدواریم از این راهنمای ساخت کاپوچینو با دستگاه نسپرسو خود لذت برده باشید. با کمی تمرین ، شما مانند یک حرفه ای شیر را کف خواهید کرد و کاپوچینوی خیره کننده را با هنر پیچیده لته در بالای آن بیرون خواهید انداخت. هنگامی که پایتان را خیس کردید ، می توانید کپسول های مختلف پخته شده و با قدرت متفاوت را تجربه کنید تا کاپوچینو خود را شخصی کنید.
اگر تازه شروع به شناختن دنیای کاپوچینو کرده اید ، توصیه می کنیم فعلاً به کباب و کبسول های متوسط با قدرت منظم بچسبید. وقتی اصول را یاد گرفتید ، وقت کافی برای آزمایش و تأمل در اختیار شما قرار می گیرد.
همچنین مشاهده کنید: چگونه می توان غلاف Nespresso را بازیافت کرد (آسان است!)
تصویر ویژه: خانه های ماهروس ، Unsplash