طرز تهیه قهوه یخ زده در خانه (2 دستور العمل)

قهوه اسپرسو سرد

با گرم شدن هوا و شروع به رفتن به ساحل و لذت بردن از گرما ، قهوه داغ جذابیت خود را از دست می دهد. بسیاری از افراد در ماه های گرم به عنوان راهی برای خنک شدن به قهوه سرد روی می آورند و هنوز هم از طعم و اثرات انرژی زایی قهوه لذت می برند. متأسفانه تهیه قهوه سرد در خانه به آسانی انداختن مکعب یخ در قهوه و فراخوانی روزانه آن نیست.

در این مقاله ما دو روش ساده برای تهیه قهوه سرد در خانه به شما نشان خواهیم داد. اگر می خواهید قهوه سرد با طعم خوبی درست کنید که ضعیف و آبکی نباشد ، از چند مشکل مهم جلوگیری می شود. اگر سعی کرده اید در خانه قهوه سرد با نتایج ناامیدکننده درست کنید ، این راهنما برای شما مناسب است.

جدا کننده 2

نکات آشپزی: قویتر بهتر است

مهمترین عامل تهیه خوب قهوه سرد در خانه قدرت است. اشتباه رایجی که مردم هنگام تهیه قهوه سرد مرتکب می شوند استفاده از همان دستورالعملی است که برای تهیه قهوه داغ استفاده می کنند و سپس در انتها یخ اضافه می کنند. مشکل این روش ذوب شدن تکه های یخ و آب در قهوه شما و در نتیجه یک فنجان نرم و ضعیف است.

یک راه برای جلوگیری از قهوه یخ زده ضعیف ، تهیه مکعب های قهوه روی یخ است ، اما راه دیگری – که ما ترجیح می دهیم – این است که قهوه خود را از همان ابتدا قویتر کنید. اکثر دستورالعمل های قهوه گرم توصیه می کنند که از نسبت آب / قهوه بین 15: 1 و 17: 1 استفاده شود.


طرز تهیه قهوه سرد: 2 روش آسان

روش 1: مستقیماً روی یخ بپزید

ما با روش مورد علاقه خود برای تهیه قهوه سرد در خانه با کمک آبجو پیش نویس شروع خواهیم کرد. از نظر ما ، قهوه یخ ریخته شده بهترین راه برای تهیه قهوه سرد معطر در خانه و بدون نگرانی در مورد دریافت قهوه آبکی است.

قهوه سرد Chemex

عناصر

  • 20 گرم قهوه ، متوسط ​​خرد کنید
  • 150 گرم آب
  • 150 گرم یخ
  • آبجو مورد علاقه خود را انتخاب کنید. ما دوست داریم از Hario V60 استفاده کنیم ، اما شما می توانید از Chemex یا Kalita Wave با نتایج مشابه استفاده کنید.
  • اگر از V60 استفاده می کنید 150 گرم یخ بزرگ در لیوان خود قرار دهید یا اگر از Chemex استفاده می کنید در لیوان خود قرار دهید.
  • فیلتر کاغذ را از تکه های یخ بشویید. انجام این کار می تواند کمی مشکل باشد ، بنابراین مراقب باشید دست خود را نسوزانید. مفید است که یک لیوان دیگر در نزدیکی آن داشته باشید تا از آن برای گرفتن آب شستشو استفاده کنید.
  • آبجوسازی خود را با 20 گرم قهوه پر کنید.
  • 60 گرم آب روی قهوه بریزید. حتماً همه پایه ها را به طور مساوی مرطوب کنید. 30 ثانیه صبر کنید.
  • بعد از 30 ثانیه ، 90 گرم آب باقی مانده را به آرامی روی قهوه بریزید.
  • هنگامی که کار را ریختید ، سریع سرریز کنید تا پایه هایی که ممکن است به فیلتر بچسبند را جدا کنید.

نکته اصلی در ریختن قهوه یخی ، جداسازی آب بین یخ و مایع است. دستور العمل ما از تقسیم 50-50 استفاده می کند ، اما شما می توانید آن را مطابق میل خود تنظیم کنید. یک قانون خوب این است که مطمئن شوید هنگام ریختن آخرین قطعه آب ، یخ به سختی ذوب می شود. اگر در آخر یخ زیادی دارید ، سعی کنید از یخ کمتر و آب بیشتری استفاده کنید. برعکس ، اگر در اواسط پخت یخ ذوب شود ، از یخ بیشتر و آب کمتری استفاده کنید.


روش 2: قهوه درست کنید ، سپس روی آن یخ بریزید

دومین روش مورد علاقه ما برای تهیه قهوه سرد در خانه مطبوعات فرانسه است. ما این روش را دوست داریم زیرا قهوه پرس فرانسه جسورتر و کاملتر از سایر روش ها است که باعث می شود آن برای قهوه سرد مناسب باشد. قهوه سرد فرانسوی به طور طبیعی معطر و پایدارتر است و بنابراین کمتر مستعد ضعف و دلگیر شدن است.

قهوه یخ زده - پرس فرانسه
اعتبار تصویر: Anshu A ، Unsplash

عناصر

  • 25 گرم قهوه
  • 175 گرم آب
  • 175 گرم یخ
  • 25 گرم قهوه درشت آسیاب شده به مطبوعات فرانسوی خود اضافه کنید.
  • 175 گرم آب را بجوشانید.
  • 50 گرم آب جوش روی قهوه ریخته و اجازه دهید 1 دقیقه شکوفا شود.
  • بعد از 1 دقیقه ، 125 گرم آب جوش مانده را روی قهوه بریزید و رسوب را با دقت مخلوط کنید. 3 دقیقه صبر کنید.
  • در حالی که منتظر هستید ، یک لیوان قهوه را با 175 گرم مکعب بزرگ یخ پر کنید.
  • بعد از 3 دقیقه پیستون را آهسته و یکنواخت فشار دهید.
  • قهوه را به آرامی روی یخ بریزید. سعی کنید حداقل 1 دقیقه وقت بگذارید تا قهوه را بریزید. هرچه دیرتر بریزید ، قهوه سریعتر خنک می شود و زودتر می توانید از قهوه یخ زده خود لذت ببرید.

این روش شباهت های زیادی با روش اول دارد ، اما یک نمای طعم جسورتر و گردتر با نت های شکلات و گردو ایجاد می کند.


قهوه یخ زده Chemex ریخته می شود

طرز تهیه قهوه یخ زده در منزل

روش مورد علاقه ما برای تهیه قهوه سرد در خانه استفاده از آبجو پیش نویس مانند Chemex ، Hario V60 یا Kalita Wave است. به نظر ما ، قهوه یخی ریخته شده بهترین راه برای تهیه قهوه سرد معطر در خانه و بدون نگرانی در مورد دریافت قهوه آبکی است.

زمان آماده شدن 5 دقایق

زمان پخت و پز 5 دقایق

کل زمان 10 دقایق

البته نوشیدنی

آشپزخانه آمریکایی

بخشها 1 نوشیدنی (ها)

کالری 5 کیلو کالری

  • اجاق گاز سرریز (Chemex ، Hario V60 ، Kalita Wave یا Melitta)

  • فیلتر کاغذ

  • شیشه بالا

  • 20 g قهوه سنگ زنی متوسط
  • 150 g اب
  • 150 g یخ
  • آبجو مورد علاقه خود را انتخاب کنید. ما دوست داریم از Hario V60 استفاده کنیم ، اما شما می توانید از Chemex یا Kalita Wave با نتایج مشابه استفاده کنید.

  • اگر از V60 استفاده می کنید 150 گرم یخ بزرگ در لیوان خود قرار دهید یا اگر از Chemex استفاده می کنید.

  • فیلتر کاغذ را از تکه های یخ بشویید. انجام این کار می تواند کمی مشکل باشد ، بنابراین مراقب باشید دست خود را نسوزانید. مفید است که یک لیوان دیگر در نزدیکی آن داشته باشید تا از آن برای گرفتن آب شستشو استفاده کنید.

  • آبجوسازی خود را با 20 گرم قهوه پر کنید.

  • 60 گرم آب روی قهوه بریزید. حتماً همه پایه ها را به طور مساوی مرطوب کنید. 30 ثانیه صبر کنید.

  • پس از 30 ثانیه ، 90 گرم آب باقیمانده را به آرامی روی قهوه بریزید.

  • هنگامی که ریختن را تمام کردید سریع سرریز کنید تا پایه هایی که ممکن است به فیلتر بچسبند را از بین ببرید.

  • قهوه یخ زده خود را در یک فنجان بلند بریزید. اگر نوشیدنی شما به اندازه کافی سرد نیست ، چند قطعه یخ دیگر اضافه کنید. ساده یا با خامه و شکر لذت ببرید!

نکته اصلی در ریختن قهوه یخی ، جداسازی آب بین یخ و مایع است. دستور العمل ما از تقسیم 50-50 استفاده می کند ، اما شما می توانید آن را مطابق میل خود تنظیم کنید. یک قانون خوب این است که مطمئن شوید هنگام ریختن آخرین قطعه آب ، یخ به سختی ذوب می شود. اگر در نهایت یخ زیادی دارید ، سعی کنید از یخ کمتر و آب بیشتری استفاده کنید. برعکس ، اگر در اواسط پخت یخ ذوب شود ، از یخ بیشتر و آب کمتری استفاده کنید.

کالری: 5کیلو کالری

کلمه کلیدی چگونه می توان در خانه قهوه سرد درست کرد

جدا کننده 1

امیدواریم از این دستور العمل های قهوه سرد لذت برده باشید! تابستان در نزدیکی گوشه ای است ، اکنون زمان آن فرا رسیده است که دسته های قهوه سرد خوشمزه را تمرین کنید تا وقتی ساحل شما را جذب می کند آماده شوید.

تهیه قهوه سرد خیلی سخت نیست و با در دست داشتن این دو دستور غذا قادر خواهید بود قهوه سرد خوشمزه و معطر تهیه کنید تا عطش شما برای قهوه سرد را برطرف کند. اگر قهوه میوه ای و روشن را ترجیح می دهید ، دستور تهیه قهوه سرد را به شما پیشنهاد می کنیم و برای افرادی که قهوه پررنگ با شکلات و طعم های خاکی را دوست دارند ، با نسخه فرانسوی مطبوعات همراه باشید.


اعتبار برای تصویر ارسالی: Unsplash

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *