در این مقاله نحوه تهیه قهوه ترکی خوشمزه و معتبر و بدون قوری را به شما آموزش خواهیم داد. تمام آنچه برای تهیه قهوه ترک در خانه نیاز دارید ، آسیاب ، قابلمه کوچک و تشنگی برای قهوه غلیظ است. بیا شروع کنیم.
مقدماتی
قبل از شروع دم کردن ، باید قهوه خود را خرد کنید. می توانید از هر منشأ و برشته ای که دوست دارید استفاده کنید ، اما مقدار آسیاب شده برای قهوه ترک باید بسیار خوب باشد. قهوه ترک در واقع از اسپرسو ریزتر است و اکثر آسیاب های خانگی برای دستیابی به خلوص لازم تلاش می کنند.
ما در صورت دسترسی به یکی از فروشگاه های مواد غذایی در نزدیکی مواد غذایی یا کافی شاپ ، اکیداً توصیه می کنیم از چرخ آسیاب تجاری استفاده کنید. در غیر این صورت ، آسیاب خود را تا جایی که می توانید تنظیم کنید. نتایج شما حتی اگر از نظر فنی 100٪ قهوه ترک واقعی نباشد ، هنوز خوب خواهد بود.
طرز تهیه قهوه ترک با Ibrik:
- قهوه خود را در بهترین شرایط ممکن چرخ کنید. قهوه های ترکی قوام آرد مانند دارند. ما فکر نمی کنیم که بتوان قهوه را خیلی ریز برای قهوه ترک خرد کرد ، بنابراین خود را حفظ نکنید. هدف استفاده از 2-3 قاشق غذاخوری در هر لیوان آب است.
- 16 اونس آب به یک قابلمه یا قابلمه کوچک اضافه کنید. این دستور به اندازه کافی برای دو فنجان قهوه درست می کند.
- قهوه را به آب اضافه کرده و هم بزنید. توصیه می کنیم با 2 قاشق غذاخوری شروع کنید ، اما برخی افراد 3 را ترجیح می دهند قهوه ترکی کاملاً غنی است ، بنابراین ممکن است بخواهید از پایین شروع کنید.
- قهوه را روی حرارت متوسط قرار دهید تا جوش بیاید. با نزدیک شدن قهوه ، کف آن شروع به کف شدن می کند. به محض اینکه فوم در حال شکل گیری است قهوه را از روی حرارت بردارید و منتظر بمانید تا کف خارج شود. می خواهید قهوه را قبل از جوش آمدن از روی حرارت بردارید.
- پس از نشست کف ، این کار را تکرار کنید و روی حرارت متوسط گرم کنید تا ببینید که کف شروع به تشکیل می کند. اگر نگران قهوه تلخ هستید ، می توانید از این مرحله صرف نظر کنید و فقط یک مرحله گرمایش را انجام دهید.
- قهوه را سرو کنید. به طور سنتی ، قهوه ترک در فنجان های کوچک اسپرسو سرو می شود ، اما به جای آن می توانید از یک فنجان کامل استفاده کنید. قبل از نوشیدن اولین جرعه چند دقیقه صبر کنید تا کف قهوه در فنجان جا بیفتد ، مگر اینکه بخواهید قهوه خود را بجوید.
انواع دستور العمل ها
دستورالعملی که ما در اینجا ارائه داده ایم نسبتاً پردازش نشده است و از چند طریق قابل اصلاح و تغییر است. توصیه می کنیم قبل از بررسی این گزینه ها ، با دستورالعمل اصلی شروع کنید تا فرصتی برای امتحان قهوه ساده و ساده ترکی داشته باشید.
تعداد جوش
ما اشاره کردیم که می توانید برای دومین بار در دستور غذا قهوه دم کنید ، اما نه لزوما. به طور کلی هرچه جوش بیشتری ایجاد کنید قهوه شما قویتر می شود. عیب جوشاندن مداوم این است که قهوه می تواند به سرعت درشت و تلخ شود. بیشتر دستورالعمل های قهوه ترکی بین یک تا سه جوش باقی می مانند.

شکر و شیر
بسیاری از افراد شیر و شکر را به قهوه خود اضافه می کنند و هیچ قانونی اضافه نکردن شیر یا شکر به قهوه ترک وجود ندارد. قهوه ترک اصیل معمولاً بدون هر دو سرو می شود ، اما اگر فکر می کنید طعم آن خیلی قوی است ، کمی اضافه کنید. توصیه می کنیم ابتدا قهوه خود را بدون شیر و شکر امتحان کنید و در صورت لزوم فقط کمی به آن اضافه کنید.
درستش کن
بسیاری از دستور العمل های قهوه ترک شامل دانه های هل یا هل آسیاب شده برای افزودن منگنه اضافی است. هل بعد جدیدی به قهوه ترک اضافه می کند و آن را منحصر به فرد و معطر می کند. اگر می خواهید امتحان کنید ، قبل از دم کردن یک فنجان هل به قهوه خود اضافه کنید. اگر فقط هل آسیاب شده دارید ، از … یک قاشق چای خوری استفاده کنید.

طرز تهیه قهوه ترک بدون ایبریک
قهوه ترکی قوی ، گازدار و خوشمزه است. اما بسیاری از دوستداران قهوه ، ایبریک در اطراف ندارند ، قابلمه های مخصوص قهوه ترک با طراحی خاص. در اینجا نحوه تهیه قهوه ترک بدون قوری وجود دارد!
-
قهوه خود را در بهترین شرایط ممکن چرخ کنید. قهوه های ترکی قوام آرد مانند دارند. ما فکر نمی کنیم که بتوان خیلی خوب قهوه را برای قهوه ترک خرد کرد ، بنابراین خود را حفظ نکنید. هدف استفاده از 2-3 قاشق غذاخوری در هر لیوان آب است.
-
16 اونس آب به یک قابلمه یا قابلمه کوچک اضافه کنید. این دستور به اندازه کافی برای دو فنجان قهوه درست می کند.
-
قهوه را به آب اضافه کرده و هم بزنید. ما توصیه می کنیم با 2 قاشق غذاخوری شروع کنید ، اما برخی افراد 3 را ترجیح می دهند قهوه ترک کاملاً غنی است ، بنابراین ممکن است بخواهید از پایین شروع کنید.
-
قهوه را روی حرارت متوسط جوش بیاورید. با نزدیک شدن قهوه ، جوش می آید. به محض اینکه فوم در حال شکل گیری است قهوه را از روی حرارت بردارید و منتظر بمانید تا کف خارج شود. می خواهید قهوه را قبل از جوش آمدن از روی حرارت بردارید.
-
پس از نشست کف ، این کار را تکرار کنید و روی حرارت متوسط گرم کنید تا ببینید که کف شروع به تشکیل می کند. اگر نگران قهوه تلخ هستید ، می توانید از این مرحله صرف نظر کنید و فقط یک مرحله گرمایش را انجام دهید.
-
قهوه را سرو کنید. به طور سنتی ، قهوه ترک در فنجان های کوچک اسپرسو سرو می شود ، اما به جای آن می توانید از یک فنجان کامل استفاده کنید. قبل از نوشیدن اولین جرعه چند دقیقه صبر کنید تا کف قهوه در فنجان جا بیفتد ، مگر اینکه بخواهید قهوه خود را بجوید.
کالری: 5کیلو کالری
قهوه ترکی یک روش منحصر به فرد برای تهیه قهوه است که یک دم کرده قدرتمند و خوشمزه تولید می کند. به طور سنتی ، قهوه ترکی در یک کوزه درست می شود ، اما برای تهیه آن خودتان در خانه نیازی به یک قهوه ندارید. تنها چیزی که شما نیاز دارید یک گلدان کوچک ، کمی قهوه و یک چشم هوشیار است – برای جلوگیری از جوشاندن قهوه و ایجاد آشفتگی عظیم در آشپزخانه شما.
امیدواریم از این دستور غذا لذت برده باشید و آن را امتحان کنید! انجام این کار دشوار نیست و چندین گزینه تنظیم و تنظیم وجود دارد که به شما کمک می کند قهوه خود را دقیقاً همانطور که دوست دارید امتحان کنید.
همچنین مشاهده کنید:
تصویر ارائه شده توسط اعتبار: YUCAR FotoGrafik ، unsplash