طرز تهیه قهوه با قهوه جوش مسی را در سایت فارس کافی آموزش داده ایم که در عرض 10 دقیقه می توانید قهوه ترک خود را آماده کنید.
قهوه ترک یکی از محبوب ترین انواع قهوه است ، این نام نوع قهوه است زیرا این نام از ترکیه و قهوه ترک برای ثبت نام از طرف آنها کافی است.
قهوه اولین بار توسط 15 بازرگان سوری در سال 1555 به استانبول آورده شد و تا اواسط قرن هفدهم قسمت مهمی از مراسم کاخ عثمانی بود.
قهوه به صورت کاملا تشریفاتی برای سلطان سرو می شد و زنان حرمسرا برای تهیه قهوه ترک آموزش دیده بودند.
طرز تهیه قهوه با قهوه جوش
و در حالی که مردان با توجه به مهارت قهوه سازی در مورد زنان قضاوت می کنند ، اکنون اگر می دانید چگونه قهوه ترکی را با شیر و خامه درست کنید ، در انتخاب آقایان تأثیری ندارد
این موضوع از گذشته به یک فرهنگ تبدیل شده است ، به طوری که عروسهای امروز ترکیه ، خانواده شوهر آینده با یک قهوه ترکی از شما استقبال می کنند.
این قهوه در کافه ها نیز سرو می شود و طرفداران بسیاری دارد ، اما اخیراً نوشیدنی هایی مانند موکا ، کاپوچینو و آفوگاتو محبوبیت بیشتری دارند.
نسبت مناسب آب و قهوه: دو قاشق غذاخوری قهوه آسیاب شده و یک فنجان آب سرد
اگر می خواهید قهوه شما شیرین باشد مقداری شکر به آب و قهوه اضافه کنید. در پایان روز هرگز به قهوه شکر اضافه نمی کنیم ، این امر به روش سنتی تهیه قهوه ترک بسیار مورد تأکید است.
همیشه به مهمان خود بگویید: “دوست داری قهوه ات چقدر شیرین باشد؟” باید بپرسید و گزینه های زیر را می توان برای شما خواند.
در اینجا مقدار پیشنهادی برای یک فنجان قهوه آورده شده است. اگر تعداد میهمانان زیاد است و هرکدام درخواست متفاوتی دارند ، باید قهوه را برای هر میهمان جداگانه درست کنید.
در مرحله دوم قابلمه مسی را روی آتش قرار دهید. دو یا سه بار به آرامی مخلوط کنید. وقتی قهوه جوش آمد و کف آن بلند شد ، قهوه را از روی اجاق بردارید.
با استفاده از یک قاشق چای خوری ، فنجان قهوه یا کف را در هر فنجان قهوه شکسته بریزید. قهوه را دوباره بجوشانید و از روی حرارت بردارید.