اگر از طرفداران نوشیدنی های قهوه طعم دار هستید ، اما از گران بودن آنها در کافه مورد علاقه خود خوشتان نمی آید ، ما یک خبر خوب داریم. تهیه شربت قهوه طعم دار آسان تر از آن است که اکثر مردم فکر می کنند. شربت های قهوه معمولاً به مواد زیادی احتیاج ندارند ، می توانند در دسته های بزرگ تهیه شوند و برای چند ماه تازه بمانند.
در این مقاله ما به شما آموزش می دهیم که چگونه یکی از دستور العمل های مورد علاقه خود را برای شربت قهوه کارامل تهیه کنید. شربت کارامل بسیار انعطاف پذیر است و می تواند تمام نوشیدنی های قهوه خانگی شما را زنده کند. ما طرز تهیه شربت کارامل را به شما آموزش می دهیم و ایده هایی را در مورد اینکه در چه نوشیدنی هایی می توانید استفاده کنید به شما ارائه می دهیم. بیایید شروع کنیم!
دستور تهیه شربت کارامل
برای تهیه شربت قهوه کارامل فقط پنج ماده دارید.
تجهیزات
- یک قابلمه کوچک با درب
- شیشه ذخیره شیشه ای
عناصر
- 1 پیمانه شکر
- ¾ لیوان آب (اسپلیت)
- 1 قاشق چایخوری شربت ذرت
- 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
- نمک گل سرخ
1 سه ماده اولیه شربت را بجوشانید.
در یک قابلمه کوچک ، شکر ، یک لیوان آب و شربت ذرت را مخلوط کنید. مدام روی حرارت ملایم هم بزنید تا مواد حل شوند و خوب مخلوط شوند.
هنگامی که مخلوط یکدست شد ، حرارت را به متوسط افزایش دهید و درب ظرف را بگذارید. مخلوط را به مدت 2 تا 3 دقیقه بجوشانید.
2 از روی حرارت بردارید و مواد باقی مانده را اضافه کنید.
درب ظرف را بردارید و شربت را مرتب هم بزنید تا شربت غلیظ و قهوه ای روشن به دست آید. سپس شربت را از روی حرارت بردارید و بقیه لیوان آب را اضافه کنید. مراقب باش! آب را به آرامی اضافه کنید تا از پاشیدن شربت جوش بر روی خود جلوگیری کنید.
عصاره وانیل را مخلوط کرده و کمی نمک به آن اضافه کنید. هم بزنید تا این مواد در شربت وجود داشته باشد.
3 بگذارید تا خنک شود و لذت ببرید!
اجازه دهید شربت خنک شود و آن را در یک ظرف شیشه ای با درب در یخچال نگهداری کنید. چند ماه باقی می ماند – اگرچه مال ما به هر حال هرگز به این طول نمی انجامد!
از شربت کارامل خود در قهوه استفاده کنید
حالا که یک دسته تازه شربت کارامل دارید ، باید با آن چکار کنید؟ شربت کارامل تقریباً در هر نوشیدنی که فکرش را بکنید مفید است ، اما ما برخی از غذاهای مورد علاقه خود را به اشتراک می گذاریم.
کارامل لاته
این یک دلیل کلاسیک است: ساده و خوشمزه است. اگر دستگاه اسپرسو دارید ، باید از آن استفاده کنید ، اما می توانید با یک فنجان قهوه ساده یک فکس مناسب تهیه کنید.
عناصر
- ½یک لیوان شیر کامل
- 1 قاشق غذاخوری شربت کارامل
- ¼ قاشق چایخوری عصاره وانیل
- دو فنجان اسپرسو (یا 1 فنجان قهوه قوی)
- خامه زده شده (اختیاری)
مراحل
- یک فنجان اسپرسو بیرون بیاورید. اگر دستگاه اسپرسو ندارید ، یک فنجان قهوه ساده کمی قوی تر از معمول تهیه کنید. استحکام بیشتر به درخشش قهوه از طریق شیر و شربت کارامل کمک می کند.
- فوم ½ یک لیوان شیر کامل یا شیر جایگزین مورد علاقه شما بدون محصولات لبنی. اگر چوب بخار ندارید ، می توانید از همزن استفاده کنید ، اگرچه فردا باید آماده درد دست باشید.
- عصاره وانیل و شربت کارامل را به قهوه خود اضافه کنید و به شدت هم بزنید تا شربت کاملاً حل شود. اطمینان حاصل کنید که هیچ توده ای از شربت باقی نمانده است.
- به آرامی شیر کف دار را به قهوه خود اضافه کنید.
- اگر احساس فوق العاده ای دارید یا کمی شیرین کننده بیشتر می خواهید ، خامه زده شده را روی آن بپاشید و کمی شربت کارامل روی آن بپاشید.
قهوه معمولی با کارامل
این دستور برای افرادی که دستگاه اسپرسو ندارند یا وقت ندارند یک لاته مخصوص درست کنند ، اما هنوز قهوه شیرین می خواهند ایده آل است. به همان راحتی که فکر می کنید ، اما هنوز هم خوشمزه است.
عناصر
- 1 فنجان قهوه
- 1-2 قاشق غذاخوری شربت کارامل
مراحل
- 1 فنجان قهوه به روش دلخواه درست کنید. توصیه می کنیم قهوه را کمی قوی تر از حد معمول تهیه کنید تا شیرینی شربت کارامل متعادل شود. اگر معمولاً قهوه 1:16 را برای آب دم می کنید ، به جای آن 1:15 را امتحان کنید.
- به محض اینکه قهوه شما تمام شد ، 1 تا 2 قاشق غذاخوری شربت کارامل را با توجه به احساس شیرین دندان خود مخلوط کنید.
این دستور غذا برای صبح های شلوغ مناسب است ، اما یک تله ممکن وجود دارد. اگر قهوه خود را نسبتاً سریع نمی نوشید ، وقتی سرد شد قهوه شروع به چسبیدن می کند. این بیشتر اوقات مشکلی ایجاد نمی کند ، اما ممکن است آزاردهنده شود ، به خصوص اگر بیشتر از شربت کارامل استفاده کنید.
دستور تهیه شربت کارامل
ما به شما آموزش می دهیم که چگونه یکی از دستورهای مورد علاقه خود را برای شربت قهوه کارامل تهیه کنید. شربت کارامل بسیار انعطاف پذیر است و می تواند تمام نوشیدنی های قهوه خانگی شما را زنده کند.
-
قابلمه ای کوچک با درب
-
شیشه ذخیره شیشه ای
- 1 فنجان قند
- ¾ فنجان اب
- 1 h.h. شربت ذرت
- 1 h.h. عصاره وانیل
- کمی نمک
-
در یک قابلمه کوچک ، شکر ، یک لیوان آب و شربت ذرت را مخلوط کنید. مدام روی حرارت ملایم هم بزنید تا مواد حل شوند و خوب مخلوط شوند.
-
هنگامی که مخلوط یکدست شد ، حرارت را به متوسط افزایش دهید و در قابلمه را بپوشانید. مخلوط را به مدت 2 تا 3 دقیقه بجوشانید.
-
درپوش را بردارید و شربت را مرتب هم بزنید تا شربت غلیظ و قهوه ای روشن به دست آید.
-
شربت را از روی حرارت بردارید و بقیه لیوان آب را اضافه کنید. مراقب باش! آب را به آرامی اضافه کنید تا از پاشیدن شربت جوش بر روی خود جلوگیری کنید.
-
عصاره وانیل را مخلوط کرده و کمی نمک به آن اضافه کنید. هم بزنید تا این مواد در شربت وجود داشته باشد.
-
اجازه دهید شربت خنک شود و آن را در یک ظرف شیشه ای با درب در یخچال نگهداری کنید. چند ماه باقی خواهد ماند – اگرچه به هر حال ما هرگز به نظر نمی رسد!
کالری: 25کیلوکالری
نتیجه
شربت کارامل یکی از محبوب ترین شربت های طعم دار برای استفاده در قهوه است و به طرز شگفت انگیزی آسان تهیه می شود. اکثر مردم در حال حاضر تمام مواد لازم را در کمد خود دارند و آماده سازی دسته ای که ماه ها برای شما دوام می آورد ، تنها چند دقیقه طول می کشد.
امیدواریم از دو دستور غذا ما لذت ببرید ، اما متوجه شوید که امکانات فقط با خلاقیت آشپزی شما محدود شده است. شربت کارامل می تواند یک عنصر کلیدی در نوشیدنی های بی شمار قهوه باشد و بخشی از لذت این است که آن را در دستور العمل های مختلف امتحان کنید و بدانید که چه چیزی دوست دارید.
اعتبار تصویر ارسالی: Dovile Ramoskaite ، Unsplash