Little Coffee Place توسط خوانندگان نگهداری می شود. وقتی از طریق پیوندهای سایت ما خرید می کنید ، می توانیم کمیسیون شریک را بدست آوریم.
به سختی نوشیدنی وجود دارد که خاکی ، گرم و قویتر از قهوه ایرلندی باشد. خواه آن را به عنوان تعطیلات بنوشید و هم به عنوان لحظه ای نشاط آور بعد از کار ، قهوه ایرلندی یک فنجان قهوه غنی ، شیرین و کامل است که هر نوشنده قهوه باید حداقل یک بار آن را امتحان کند. اگر به خوبی انجام شود ، ترکیبی شگفت انگیز از الکل و قهوه است که هیچ نوشیدنی قهوه دیگری وجود ندارد.
خوشبختانه تهیه نوشیدنی کار سختی نیست. این شهرت بدی پیدا کرده است زیرا میله های بسیار ارزان قیمت ، آن را بسیار کم و بدون الکل و دانه های قهوه شیرین می کند.
در نهایت چیزی شبیه frappuccino با ویسکی است که کاملاً با طعم قهوه ایرلندی خوب متفاوت است. خواهیم دید که چگونه می توان یک قهوه خوب را درست کرد ، اما ابتدا چند کلمه در مورد ریشه قهوه ایرلندی ارائه می دهیم.
منشا قهوه ایرلندی
تعیین منشا واقعی قهوه ایرلندی دشوار است. مورد پذیرفته ترین داستان مربوط به آشپز یک رستوران و کافه در پایگاه نیروی هوایی Foynes در منطقه لیمریک ایرلند است که آنرا اختراع کرده است. نام او جو شریدان بود و در حدود سال 1942 اولین کسی بود که نسخه مدرن قهوه ایرلندی را همانطور که امروزه می شناسیم تهیه کرد.
سپس توسط مسافر استانتون دلاپلین به ایالات متحده آورده شد ، كه هنگام حضور در ایرلند به طور تصادفی آن را چشید. وی با کافه Buena Vista در سانفرانسیسکو کار کرد تا از سال 1952 میلادی آن را برای عموم مردم آمریکا سرو کند و قهوه خامه ای و غلیظ به سرعت محبوب شد و مبدأ مخترع آن را “قهوه ایرلندی” نامید.
نسخه دیگر این داستان درباره جوزف جکسون ، صاحب هتلی به همین نام در دانگال به ما می گوید. او ایده این را داشت که به قهوه همرزمانش که در جنگ جهانی دوم می جنگند ویسکی اضافه کند و پس از آن دستور غذا را در هتل خود کامل کرد.
به هر نسخه از ریشه های قهوه مدرن ایرلندی که می خواهید باور کنید ، بدانید که قهوه حاوی خامه و روحیات برای مدت زمان طولانی تری از آنچه هر دو داستان به ما می گویند وجود داشته است. Pharisäer و Fiaker قدیمی از اواسط قرن نوزدهم در کافه های وین سرو می شدند: یک فنجان بلند ، مقدار زیادی قهوه و خامه زده شده در بالای آن.
نوع ارواح در فرانسه رواج داشت و در همان زمان “گلوریا” نامیده می شد. قهوه با مشروبات الکلی اضافه شده بیش از یک قرن است که در ایتالیا شناخته شده است ، برخی از آنها شیر یا خامه به آن اضافه می کنند.
با این حال ، این “قهوه ایرلندی” مناسب آنها نیست. فقط اسلاف او. بیایید ببینیم که چگونه به درستی قهوه ایرلندی نامیده می شود.
طرز تهیه قهوه ایرلندی
قهوه ایرلندی از چهار جز اصلی تشکیل شده است: قهوه ، ویسکی ، خامه و شیرین کننده. نه چیزی کمتر ، نه چیزی بیشتر.
اولین ماده اولیه واضح است که قهوه است. قهوه ایرلندی را می توان با قهوه جوشانده ، فیلتر شده ، قهوه یا اسپرسو تهیه کرد. بسته به اینکه قهوه را دوست دارید ، هر دو می توانند در قهوه ایرلندی بسیار خوب کار کنند.
اسپرسو به شما بدن و کمی کرم قهوه در قسمت بالا می دهد ، که ممکن است مطلوب باشد ، در حالی که معمولاً تهیه قهوه سیاه در مقادیر زیادی که قهوه ایرلندی مورد نیاز است آسان تر خواهد بود. اگر در یک فنجان قهوه کلاسیک ایرلندی دم شود ، لیوانی که دارای دسته باشد تقریباً به 2.8 اونس نیاز دارد. (8cl) قهوه. بله ، قهوه ایرلندی قوی است.
سپس به شیرین کننده. یک قاشق غذاخوری شکر قهوه ای نسخه اصلی آن است. می توانید از هر نوع شکر دیگری که ترجیح می دهید استفاده کنید ، به شرطی که قهوه قبل از افزودن خامه روی آن شیرین شود ، زیرا شکر به آن کمک می کند تا بالای قهوه شناور شود و غرق نشود. بنابراین ، مطمئن شوید که قبل از انتقال به ماده بعدی ، ماده شیرین کننده خود را کاملا در قهوه حل کنید.
ویسکی عنصر اصلی هر قهوه ایرلندی است. در غیر این صورت ، این فقط قهوه با خامه زده شده خواهد بود. بسته به میزان دلخواهتان ، حداکثر 1.4 اونس. (4cl) ویسکی را می توان به قهوه اضافه کرد. حدود نیمی از آن
سپس یک نوشیدنی بسیار قدرتمند ، اما می توان نسبت ویسکی به قهوه را به یک نوشیدنی نرمتر تقلیل داد. فقط مطمئن شوید ویسکی که استفاده می کنید مطابق سلیقه و کیفیت شماست.
به طور متوسط ، ویسکی های شیرین بهترین عملکرد را دارند. ویسکی را در قهوه شیرین مخلوط کرده و سپس خامه را آماده کنید.
حدود 1 اونس به عنوان مرحله آخر در تهیه قهوه ایرلندی ، خامه فرم گرفته خوب (3cl) لازم است. خامه را خیلی سفت نکنید ، زیرا ممکن است برای شناور شدن روی قهوه خیلی سنگین باشد.
قبل از اینکه یک خامه واقعاً سفت داشته باشید یا کمی خامه مایع درون قهوه بریزید ، متوقف شوید: این به شناور شدن خامه کمک می کند. یک کرم پرچرب بهتر تجزیه می شود ، این خبر بدی برای کسانی است که رژیم دارند.
قهوه ایرلندی را تا حد امکان گرم و با یک قاشق طولانی سرو کنید تا در صورت تمایل قهوه را با خامه فرم گرفته مخلوط کنید.
انواع قهوه ایرلندی
واضح است که انواع مختلفی از قهوه ایرلندی وجود دارد. بسته به سلیقه شخصی شما می توان همه آنها را “بهتر” از نسخه اصلی دانست. برخی از مشهورترین ها:
قهوه ایرلندی Baileys
قهوه ایرلندی که به جای ویسکی یا علاوه بر آن ، با Baileys درست می شود. در حالت اول ، این باعث می شود که یک قهوه خامه ای زیر خامه زده شده و با الکل کمتری تولید شود. در دومی قهوه ایرلندی حتی قوی تر می شود و همچنین کمی خامه تر است. از آنجا که انواع مختلف Baileys وجود دارد ، می توانید با آنها بازی کنید تا یک نسخه واقعا منحصر به فرد از قهوه ایرلندی ایجاد کنید.
قهوه ایرلندی Buena Vista
این گزینه به نام رستورانی که در ابتدا قهوه ایرلندی را در ایالات متحده تبلیغ می کرد ، نامگذاری شده است. این به جای یک قاشق غذاخوری شکر دانه ریز با دو مکعب شکر درست می شود و با خامه سبک مخلوط می شود.
قهوه ایرلندی کهلوا
لیکور قهوه در داخل قهوه واقعی باعث ایجاد قهوه ایرلندی با رایحه بسیار قوی قهوه می شود. از کهلوا می توان به جای ویسکی یا همراه آن استفاده کرد. گزینه دیگر به نیمی کهلوا و نیمی بیلی برای قهوه ایرلندی فوق العاده خامه ای نیاز دارد. آنرا با تراش شکلات بپاشید تا خوشمزه تر شود.
قهوه خامه ای ایرلندی
مشابه نام اصلی ، اما نباید با آن اشتباه گرفت ، در این گزینه از نیمی ویسکی و نیمی از بیلی استفاده می شود. برخلاف قهوه Baileys ایرلندی ، این قهوه دارای شکلاتی به شکل گیلاس ماراسچینو است که برای آن رنگ و شیرینی میوه ای است.
قهوه یخی یخی
واضح است که قهوه ایرلندی یک کوکتل گرم کننده قهوه است ، اما هنوز هم می توان آن را سرد سرو کرد. تکه های یخ را به قهوه اضافه کنید ، قبل از افزودن ویسکی خنک شوید. قهوه سرد در اینجا عالی است. می توان کمی شیر کم چرب به قهوه اضافه کرد تا طعم بسیار نرم تری داشته باشد.
نتیجه
قهوه ایرلندی یک کوکتل قهوه کلاسیک و فوق العاده محبوب است که هرکسی که عاشق نوشیدنی و قهوه خوب است باید حداقل یک بار آن را امتحان کند. گزینه های بی شماری گواه محبوبیت دیرینه آن در میان دوستداران قهوه و بازدید کنندگان بار است.
خواه بخواهید به دستورالعمل اصلی پایبند باشید یا آن را با یکی از انواع شناخته شده ادویه جات ترشی جات کنید و یا حتی خودتان ایجاد کنید ، قهوه ایرلندی نوشیدنی مناسب برای چرخش شما در هر زمان از روز است که می خواهید یک قهوه شیرین و در عین حال قوی داشته باشید .
گرچه ممکن است وسوسه شوید که مقدار زیادی ویسکی به آن اضافه کنید ، قهوه ایرلندی می تواند یک کوکتل قهوه متعادل باشد.
مانند تمام نوشیدنی های الکلی از آن لذت ببرید.