اگر قهوه را دوست دارید ، به عنوان مثال ، برای اهداف پزشکی ، این احتمال وجود دارد که یک فنجان اسپرسو را در برهه ای از زندگی خود رد کرده باشید. اگر به انجام این کار در یک کافه محلی عادت دارید ، تهیه یک اسپرسو عالی در خانه می تواند یک رویا به نظر برسد. اما گوشی را نگه دارید! شما من میتوانم یک اسپرسو عالی در خانه درست کنید که بدون فروش کلیه برای خرید یک دستگاه اسپرسو گران قیمت ، خواسته شما را برآورده کند. نکته اصلی این است که اسپرسو را به روش مناسب تهیه کنید. در اینجا یک دوره تصادف سریع در مورد نحوه تهیه اسپرسو قاتل در خانه وجود دارد!
دستگاه اسپرسو ساز
اول و مهمتر از همه. نمی توانید بدون دستگاه اسپرسو ساز اسپرسو درست کنید ، می توانید؟ متأسفانه گرانولهای محلول اسپرسو در این مورد محاسبه نمی شوند. در حالی که مجبور نیستید هزاران دلار برای یک ماشین خانگی خوب خرج کنید ، آماده خرج کردن باشید حداقل چند صد. بله ، این بخش خوبی از تغییر است. اما بعداً او سود کافئین پرداخت خواهد کرد. ما Breville Barista Express را توصیه می کنیم زیرا همه چیز مورد نیاز برای شروع ، از جمله دستگاه اسپرسو را ارائه می دهد.
جمع آوری در اسپرسو: دانه های قهوه ، اندازه گیری و آسیاب کردن

اول ، این یک افسانه شهری است که برای تهیه یک اسپرسو خوب به دانه های تفت داده یا اسپرسو نیاز دارید. در حالی که کباب تیره به دلیل نت های شکلاتی شدید و نت های کارامل یک اسپرسو خوب می سازد ، هر قهوه ای که انتخاب کنید مناسب خواهد بود.
ثانیاً ، حتماً وقت بگذارید تا آسیاب اسپرسو را شماره گیری کنید. آسیاب بیش از حد می تواند طعم اسپرسو شما را ترش و شور کند. آسیاب بسیار خوب و استخراج بیش از حد می تواند منجر به طعم تلخ شود. اکثر آسیاب های قهوه Burr دارای تنظیم اسپرسو و درجه ای بین تنظیمات هستند. بنابراین می توانید آن را به خوبی تنظیم کنید.
وقتی صحبت از اندازه گیری لوبیا می شود ، از یک ترازو برای وزن کردن آن استفاده کنید. دانه های مختلف وزن و چگالی متفاوتی دارند. این همان کره چشم با یک قاشق غذاخوری نیست. تقریباً 18 گرم لوبیا یک اسپاتسوی خوب دوتایی می دهد.
ضربه زدن

پس از آسیاب کردن نوک سینه ها ، لجن را در portafilter قرار دهید ، مگر اینکه مستقیماً در portafilter ، به سبک باریستا آسیاب کنید. سپس فیلتر پورتال را روی میز نگه دارید. دستکاری خود را انجام دهید و محکم ، مستقیماً با فشار مناسب (اما نه زیاد) فشار دهید. کمی پیچ در انتها اضافه کنید تا سطح پایه شما در portafilter صاف شود. فیلتر پورتال خود را به سر پخت وصل کنید.

این مرحله ای است که در آن تمام کارهایی که انجام داده اید مورد آزمایش قرار می گیرند. یک دابل شات خوب اسپرسو حدود 25 ثانیه طول می کشد تا بیرون بیاید. اگر خیلی درشت خرد کنید ، کمتر خواهد شد. سنگ زنی بسیار خوب و زمان بیشتری طول می کشد تا آب از پایه عبور کند. یک یا دو ثانیه بالاتر یا زیر 25 ثانیه قابل قبول تلقی می شود و برخی از آنها ترجیح داده می شوند.
مطمئن شوید که اسپرسو شما دارای بدنه و کرم رنگبه این قسمت سبک و کف دار اسپرسو بسیار مهم است. این اولین نوشیدنی نرم و گازدار از اسپرسو را به شما امکان می دهد. اگر مال شماست کرم رنگ بسیار بزرگ است و حباب در آن وجود دارد ، ممکن است دستگاه شما سرد باشد. اگر بسیار نازک است و به سرعت ناپدید می شود ، آسیاب کردن شما ممکن است خیلی خوب باشد. متوجه خواهید شد که خیلی خوب است اگر شروع به کشیدن اولین قطره های شات خود کنید. آیا تنبل شده اید و قهوه اسپرسو خود را در فروشگاه مواد غذایی آسیاب کرده اید؟ آیا لوبیای شما تازه بو داده است؟ آیا شما حتی من دارم تاریخ پخت کیسه؟ قهوه تازه بو داده و تازه آسیاب شده برای ایجاد یک اسپرسو با کیفیت ، به ویژه در خانه ضروری است.
در نهایت ، آزمایش چشایی نشانگر نهایی این است که آیا این کار را به درستی انجام داده اید یا خیر. نوشیدن یک جرعه نباید یک کار خسته کننده باشد.
آخرین نکات
مطمئن شوید که مخزن آب تمیز است و از آب تصفیه شده استفاده می کنید. اگر مدت زیادی از راه اندازی دستگاه می گذرد ، مخزن را خالی کرده و با آب فیلتر سرد پر کنید. همچنین ، بین کشش ها ، دستگاه را با آب گرم کار کنید تا باقی مانده های استخراج قبلی پاک شود. به این ترتیب هر بار تازه شروع خواهید کرد. اسپرسو شما باید بدون شک خوشمزه باشد. امیدواریم این راهنما به شما در یادگیری شماره گیری در اسپرسو کمک کرده باشد!
تصویر توصیه شده: جان استنفورد ، Unsplash