Little Coffee Place توسط خوانندگان نگهداری می شود. وقتی از طریق پیوندهای سایت ما خرید می کنید ، می توانیم کمیسیون شریک را بدست آوریم.
ویتنام و قهوه رابطه طولانی دارند. امروزه ویتنام دومین تولید کننده بزرگ قهوه در جهان و اولین تولید کننده قهوه روبوستا است. اما قبل از دوران استعمار ، قهوه اصلاً شناخته شده نبود.
فرانسوی ها تولید قهوه و نوشیدن آن را بر اساس طعم و مزه خود معرفی کردند: تیره ، قوی و بدن سنگین. در همان زمان ، افزودن شیر به آن برای فرانسوی ها امری عادی بود و آنها به تهیه قهوه خود در ویتنام ادامه دادند.
اما به دلیل محیط گرمسیری ، شیر به سرعت ترشح می شود و مانعی در مصرف آسان قهوه ایجاد می کند. سپس شیر تغلیظ شده ابتدا وارد شده و سپس به صورت محلی تولید می شود. این نوعی شیر است که بیشتر آب از آن خارج می شود ، تقریباً 60٪ از کل.
ضخیم تر از شیر طبیعی ، این شیر همچنین برای ماه ها باز نشده و بسیاری از روزها پس از باز شدن دوام می آورد. برای آب و هوای بسیار گرم بسیار ایده آل است زیرا به مصرف کنندگان زمان بیشتری برای نوشیدن آن می دهد.
قهوه گاو مس شیر تغلیظ شده را با کالیفرنیا شیرین کرده است
قهوه ویتنامی از قهوه محلی و شیر تغلیظ شده متولد می شود. این نوشیدنی قهوه ترکیبی از قهوه بو داده تیره با افزودن کمی شیر تغلیظ شده است که آن را با قهوه تلخ و تلخ و شیر شیرین و غلیظ تفاوت خوبی دارد. قهوه ویتنامی قهوه ای با کنتراست روشن است.
تجهیزات و مواد تشکیل دهنده
اما چگونه انجام می شود؟ این فقط برخی از شیرهای تغلیظ شده که به قهوه اضافه می شوند وجود ندارد ، بلکه روش تهیه و تجهیزات خاصی نیز وجود دارد. تولید آن با تجهیزات معمول قهوه که اکثر خانه ها قبلاً دارند امکان پذیر نیست.
قهوه ویتنامی واقعی به یک فنجان / فیلتر آبجو مخصوص معروف به phin نیاز دارد. این یک آبجوسازی کوچک است که از یک فیلتر و یک درب کوچک ساخته شده است. اغلب از آلومینیوم ساخته شده و به اندازه کافی بزرگ است که می تواند راحت روی یک فنجان قهوه بنشیند. ممکن است حاوی کافی قهوه برای یک وعده قهوه ویتنامی باشد. امروزه ، خارج از ویتنام ، به راحتی در فروشگاه های قومی که به جوامع آسیای شرقی در سراسر جهان خدمات می دهند یافت می شود. پیدا کردن آن در نزدیکی کار خیلی سختی نیست.
فیلتر فین
هنگامی که فین خود را دریافت کردید ، به قهوه فرانسوی خوب ، قوی و برشته شده احتیاج دارید. این قهوه معمولاً حاوی روبوستا و عربیکا است و با توجه به اینکه اکثر تولید قهوه در ویتنام روبوستا است ، مناسب است که یک ترکیب خوب بر اساس روبوستا برای قهوه واقعی ویتنامی انتخاب کنید. اگر ترجیح می دهید عربی کامل میل کنید ، به شرطی که قهوه سوخاری شدید فرانسه باشد. و در آخر ، چند قاشق چای خوری شیر تغلیظ شده.
طرز تهیه قهوه ویتنامی
وقتی همه مواد آماده شدند ، با ریختن کمی آب جوش از داخل آن ، فیلتر فلز و فنجان را از قبل گرم کنید. این آب را دور بریزید.
حدود 1 قاشق غذاخوری قهوه را به فیلتر اضافه کنید. اگر تجربه ای حتی شدیدتر را ترجیح می دهید ، می توان موارد بیشتری اضافه کرد ، اما مطمئن باشید که زیاد استفاده نکنید و فیلتر را مسدود کنید.
فیلتر را با احتیاط بچرخانید تا شروع به مقاومت کند. با این کار قفل شده و آماده پخت می شود. فیلتر داخلی را بر روی پایه قرار دهید و کمی فشار دهید تا زمانی که احساس خرده خرد شدن کنید.
اگر پیچ وجود دارد ، همیشه با استفاده از آن فیلتر را با دقت محکم کنید. خیلی فشار ندهید ، زیرا باعث فشرده شدن بیش از حد پایه می شود و آشپزی را دشوار یا حتی غیرممکن می کند.
سپس شیر غلیظ شده را به فنجان یا فنجانی که می خواهید قهوه ویتنامی خود را از آن بنوشید اضافه کنید. مقدار آن با توجه به سلیقه شما متفاوت است. در ابتدا ممکن است بهتر باشد شیر را پس از تهیه قهوه اضافه کنید تا مقدار آن بهتر تخمین زده شود ، اما دستور العمل اصلی شما را ملزم می کند قبل از آن اضافه کنید. چند قاشق چایخوری باید کافی باشد.
هنگامی که شیر در فنجان قرار گرفت و آبجو بر روی آن تمام شد ، سرانجام نوبت به تهیه قهوه می رسد. حدود 1 اونس (30 میلی لیتر) آب جوش بریزید و اجازه دهید قهوه به مدت 3-5 دقیقه شکوفا شود. اشتباه نکن
سپس بقیه آب جوش را اضافه کنید (اگر بخواهید غلظت آن بیشتر شود 7 اونس در 200 میلی لیتر یا کمتر) و درب آبجوسازی را بگذارید. آب شروع به چکیدن درون لیوان روی شیر تغلیظ شده می کند.
اجازه دهید تا زمانی که لازم است چکه کنید. کل آماده سازی باید بین 8 تا 10 دقیقه طول بکشد. قبل از لمس جام ، بگذارید تمام شود.
قبل از نوشیدن ، شیر غلیظ شده را هم بزنید تا با قهوه مخلوط شود و از قهوه داغ ویتنامی خود لذت ببرید!
از آنجا که ویتنام کشوری با آب و هوای گرم است ، طبیعی است که نسخه سرد قهوه آن وجود داشته باشد. قهوه یخی ویتنامی محبوب و خوشمزه است ، متفاوت از قهوه ای که به همان روش قهوه داغ درست می شود. دستورالعمل های بالا را دنبال کنید و سپس فقط یخ اضافه کنید یا قهوه دم کرده را با شیر غلیظ شده در یک لیوان با تکه های یخ بریزید و چند ثانیه بگذارید تا خنک شود. به این ترتیب می توانید از قهوه ویتنامی حتی در روزهای گرم مانند ویتنامی واقعی لذت ببرید.
در نتیجه
ویژگی قهوه ویتنامی ، برخلاف همه انواع دیگر نوشیدنی های قهوه ، دو چیز است: به جای شیر معمولی به شیر تغلیظ شده نیاز دارد و از فیلتر جوش استفاده می کند ، که قهوه ای کاملا غلیظ را ایجاد می کند ، برخلاف هر نوع قهوه قطره ای.
بنابراین ، قهوه ویتنامی از قهوه دم کرده معمول استفاده نمی کند ، زیرا فین یک نوع قهوه غلیظ یا شیر کلاسیک را تولید می کند. برخی از نوشیدنی های قهوه شامل شیر تغلیظ شده (یا خامه) یا قهوه بسیار غلیظ هستند ، اما هر دو در یک دستورالعمل نیستند.
بنابراین ، طعم و ترکیب نهایی قهوه ویتنامی بی نظیر است ، حاصل ترکیب قهوه غلیظ ، با کیفیت های قوی ، شدید و پررنگ و شیر غلیظ و شیرین به عنوان متراکم است. هم دهانش تلخ است و هم شیرین ، غلیظ و سنگین.
این ترکیب کاملی از سنت فرانسه در کافه لا لا است که بسیار تاریک پخته شده است ، با سنت محلی و نیازهای آب و هوای گرمسیری. نوشیدن یا گرم ، همانطور که معمولاً صبح در ویتنام انجام می شود یا سرد ، همانطور که بعد از ظهر بیشتر مشاهده می شود ، تجربه ای اصیل را برای شما رقم می زند. یک ازدواج کامل بین دو فرهنگ قهوه.