سفارش نوشیدنی های مخصوص اسپرسو یک راه عالی برای مراقبت از خود در زمان های مختلف است ، اما تبدیل آن به یک عادت معمولی می تواند تأثیر شدیدی بر کیف پول شما داشته باشد. یک جایگزین بهتر و ارزانتر خرید مواد اولیه و تهیه قهوه مورد علاقه خود در خانه است. این کار کمی بیشتر طول می کشد ، اما واقعاً چندان دشوار نیست.
در این مقاله طرز تهیه یکی از نوشیدنی های اسپرسو مورد علاقه خود ، کارامل برولی لاته را به شما نشان خواهیم داد. در حالت ایده آل ، از اسپرسو استفاده می کنید ، اما اگر دستگاه اسپرسو ندارید ، می توانید به جای آن از قهوه قوی استفاده کنید. برای تهیه این قهوه خوشمزه و شیرین ، علاوه بر اسپرسو ، فقط به چند ماده و حدود 10 دقیقه زمان نیاز دارید. بیا شروع کنیم!

کارامل برولی لاته
این دستور دارای چند ماده دیگر از سایر دستور العمل های مشابه است ، اما ما معتقدیم که طعم های اضافی شکر قهوه ای و عصاره وانیل راه زیادی برای کامل شدن این نوشیدنی دارد. ما معمولاً دوست داریم در صورت امکان شربت خود را از ابتدا درست کنیم ، اما ما برای این دستور استثنا قائل می شویم و از شربت کارامل خریداری شده در فروشگاه استفاده می کنیم – باور کنید ، اینطور راحت تر است.
- عرضه دوگانه اسپرسو یا 8 اونس قهوه قوی
- ½ اونس شربت کارامل
- 6 اونس شیر
- ½ قاشق چایخوری عصاره وانیل
- 1 قاشق سوپخوری شکر قهوهای
- ½ قاشق چایخوری باران کاراملی برای پر کردن
- خامه زده شده برای پر کردن
-
یک فنجان اسپرسو بیرون بیاورید. شما می توانید از هر نوع اسپرسو که دوست دارید استفاده کنید ، اما توصیه ما تیره است. اگر از کباب متوسط یا سبک استفاده کنید شیرینی این نوشیدنی می تواند بسیار زیاد باشد.
-
شکر قهوه ای ، شیر و شربت کارامل را در یک قابلمه کوچک مخلوط کرده و روی حرارت ملایم حرارت دهید و مرتب هم بزنید. از گذاشتن جوش در مخلوط خودداری کنید. هدف این است که شکر را کاملاً حل کرده و قوام غلیظی بدست آورید.
-
وقتی شکر کاملاً حل شد ، شربت کارامل را با اسپرسو ترکیب کنید. هم بزنید تا قهوه و شربت به خوبی مخلوط شوند.
-
خامه فرم گرفته و کارامل را روی آن بپاشید.
کالری: 129کیلوکالریکربوهیدرات ها: 1.7gضخیم: 0.5gکلسترول: 1.4میلی گرمقند: 13.52g
گزینه های سفارشی سازی
یکی از تفاوت های قابل توجه بین این دستور غذا و بسیاری دیگر از دستور العمل های لاته ، فقدان شیر خورشتی و میکروفوم است. ما ترجیح می دهیم از شیر به عنوان پایه مخلوط شربت کارامل استفاده کنیم ، اما این اجازه نمی دهد که شیر را مانند گذشته کف کنیم.
یک راه حل این است که مقداری از شیر را نگه دارید ، آن را کف کنید و بقیه را برای تهیه سس کارامل استفاده کنید. استفاده از شیر کمتر ، سس کارامل را بسیار غلیظ و غلیظ می کند ، که مخلوط کردن آن با اسپرسو را دشوار می کند. از سوی دیگر ، استفاده از شیر جداگانه برای ایجاد میکروفوم ، نوشیدنی را کاملاً شیری می کند.
اگر نمی توانید یک لاته بدون شیر خورشتی و میکروفوم را تصور کنید ، توصیه می کنیم از این دستور العمل پیروی کنید و مقدار کمی شیر اضافی را در کنار آن دم کنید. پیروی از این استراتژی مخلوط کردن همه چیز را به راحتی انجام می دهد و به شما این امکان را می دهد که در صورت تمایل به کم یا زیاد میکرو ، به راحتی دستور العمل را در تلاش های بعدی تنظیم کنید.
کانال اصلی دیگر برای شخصی سازی ، شیر است. استفاده از شیر کامل معمولی یک لاته خامه ای غلیظ ایجاد می کند ، اما استفاده از شیر بادام یا جو دوسر می تواند طعم بی نظیری به نوشیدنی شما بدهد. شیر بادام شیرین می تواند بیش از حد شیرین باشد ، با توجه به اینکه ما قبلاً شکر قهوه ای را شامل می کنیم ، اما شیر بادام شیرین نشده یک گزینه عالی است.
بلغور جو دوسر یک انتخاب دقیق تر و کم رنگ تر است که بافت و ضخامت آن را برای بسیاری از افراد جذاب می کند. گزینه های خوب دیگر انواع شیر آجیل مانند بادام هندی و فندق است. ما شیر نارگیل را امتحان کردیم ، اما توصیه نمی کنیم زیرا با طعم های دیگر خوب بازی نمی کند.
نتیجه
کارامل برولی لاته یکی از خوشمزه ترین غذاهایی است که ما خورده ایم ، و با این حال به اندازه بسیاری از انواع دیگر محبوبیت چندانی ندارد. اگر این نوشیدنی را کشف کرده اید و یک اعتیاد پنهان را کشف کرده اید ، ممکن است این دستور غذا را امتحان کنید. کیف پول شما از شما تشکر می کند
اعتبار تصویر برجسته: Unsplash