اگر می خواهید یک لاته خامه ای و غنی داشته باشید ، نیازی به استفاده از شیر معمولی ندارید. شیر سویا جایگزین خوبی برای محصولات لبنی است زیرا طعم خنثی دارد و به خوبی کف می کند. اگر از طرفداران لاته سویا هستید ، می توانید از کافه بگذرید و کارهای بعدی خود را در خانه انجام دهید!
در اینجا دستور ساده ما برای لاته سویا ، به علاوه برخی نکات و ایده های آشپزی برای تغییرات وجود دارد. برای طعم بیشتر کمی شکر قهوه ای و وانیل را مخلوط کنید. برای یک لاته وگان شگفت انگیز آماده شوید!

وانیل من لاته هستم
شیر سویا یک شیر خامه ای و خنثی است ، ایده آل برای یک لاته خوشمزه. شیر سویا را با شکر و وانیل بخارپز کنید تا یک تعادل شیرین و خامه ای به اسپرسوی مورد علاقه خود برسد.
عناصر
- 2 تصاویر اسپرسو یا … یک فنجان قهوه غلیظ
- 8 اونس من شیر هستم
- 1/2 قاشق چایخوری عصاره وانیل
- 1 قاشق چایخوری شکر قهوهای اختیاری
دستورالعمل ها
-
برای خودتان یک قهوه درست کنید. قهوه خود را خرد کرده و دو عکس اسپرسو بیرون بیاورید. اگر از دستگاه قهوه ساز استفاده می کنید ، قهوه را کمی قوی تر از حد معمول کنید.
-
شیر سویا خود را بجوشانید. شیر را در یک پارچ یا کاسه کوچک بریزید و شکر و وانیل را مخلوط کنید. سپس با استفاده از چوب بخار شیر را گرم و کف کنید. میله بخار ندارید؟ می توانید شیر ، شکر و وانیل را روی اجاق گاز گرم کنید و سپس هم بزنید تا کف آن شود.
-
اسپرسو یا قهوه غلیظ را در فنجان لاته خود بریزید. شیر خورشتی را روی آن اضافه کنید ، در آخر یک قاشق کف شیر. می توانید لاته خامه ای خود را با پاشیدن شکر قهوه ای یا دارچین به پایان برسانید!
تغذیه
کالری: 140کیلو کالری
نکاتی برای تنوع و تغییرات
هنگامی که دستور اصلی را مشاهده کردید ، وقت آن است که شروع به آزمایش کنید! در اینجا نکات سویای لاته ما آورده شده است:
شیر
از آنجا که ما در اینجا لاته سویا درست می کنیم ، به شیر سویا می چسبیم. می توانید از مارک مورد علاقه خود استفاده کنید (یا حتی سعی کنید خود را در خانه خود بسازید!). در صورت تمایل می توانید از کرم سویای خریداری شده در فروشگاه نیز استفاده کنید.
طعم اضافی
دستور العمل اساسی ما کمی شکر قهوه ای و عصاره وانیل اضافه می کند ، اما شما می توانید به راحتی این مواد را حذف کرده یا تغییر دهید. شکر را با عسل ، شربت افرا یا گاو برگ جایگزین کنید یا آن را کاملا برای قهوه شیرین نمانید. سعی کنید به جای وانیل عصاره نعناع اضافه کنید یا دارچین یا جوز هندی را برای چاشنی مخلوط کنید. لاته شیر سویا نوشیدنی اسپرسوی خنثی است ، بنابراین می توانید طعم های مورد علاقه خود را اضافه کنید!
قهوه یا اسپرسو؟
ما همیشه استفاده از عکسهای اسپرسوی تازه را در لاته و کاپوچینو ، حتی هنگام ساختن آنها در خانه ، توصیه می کنیم. هیچ سلیقه ای برای طعم قوی و پیچیده اسپرسوی عالی وجود ندارد! اما اگر دستگاه اسپرسو ندارید (و آماده خرید آن نیستید) می توانید به جای آن از قهوه غلیظ استفاده کنید. با استفاده از قطره چکان ، Keurig یا دستگاه سرریز خود نصف فنجان آماده کنید و از لاته لذت ببرید.
ردیف پایین
آیا شما آماده شروع شکستن خوشمزه ترین لاته سویا در زندگی خود هستید؟ امیدواریم این دستور ساده برای لاته سویا با شکر قهوه ای وانیل به اندازه ما لذتبخش باشد. خامه ای و پیچیده است ، با عطر و طعم کافی برای جلب رضایت جوانه های چشایی شماست. شیر سویا یک پایه عالی برای لاته است!
بازخوانی های مرتبط: