بیس بال و هات داگ ، کره و ژله بادام زمینی ، افرا و پیکان. برخی چیزها فقط با هم ترکیب می شوند و افرا و پکن دو نمونه از بهترین نمونه ها هستند. ما آنها را برای پنکیک دوست داریم ، آنها در بیسکویت خوشمزه هستند و در قهوه ، به ویژه لاته ، بسیار خوب عمل می کنند.
برخی از دستور العمل های تخصصی لاته پیچیده هستند و به کابینت های پر از مواد غیر معمول نیاز دارند ، اما این یکی از آنها نیست. این دستور غذا بسیار ساده است و فقط چند دقیقه طول می کشد. این یک جایگزین عالی برای صرف ثروت اندک در کافه محلی شما است و طعم آن نیز به همان اندازه خوب است. این راهنمای کوتاه نحوه انجام این کار را به شما آموزش می دهد و چند پیشنهاد برای تغییرات به همان اندازه خوشمزه به شما می دهد.
مواد و تجهیزات
قبل از شروع کار ، باید مطمئن شوید که مواد و تجهیزات لازم را در دست دارید. فرض می شود که شما دستگاه اسپرسو دارید ، اما اگر ترجیح می دهید می توانید قهوه قوی را جایگزین اسپرسو کنید.
تجهیزات
- چوب کف کننده شیر
- دستگاه اسپرسو ساز
عناصر
- یک فنجان شربت افرا
- ½یک لیوان کره پیکان
- یک فنجان شکر قهوه ای
- یک لیوان خامه سنگین
- 2 قاشق چایخوری عصاره وانیل
- 1 قاشق غذاخوری کره
- 2 قاشق غذاخوری شیر تغلیظ شده
- 2 عدد اسپرسو
- ¾یک لیوان شیر
- خامه زده شده (اختیاری)
- سیب زمینی خرد شده (اختیاری)
دستور تهیه شربت پکن افرا
برای تهیه یک خوشمزه و صاف افرا پتان لاته ، به شربت افرا پکن نیاز دارید. ما شربت های آماده مناسب پیدا نکردیم ، بنابراین توصیه می کنیم خودتان آن را تهیه کنید. این خیلی پیچیده نیست و جدا از کره پیکان ، فقط به موادی نیاز دارد که احتمالاً قبلاً داشته اید.
- در یک قابلمه کوچک ، شکر قهوه ای ، خامه سنگین ، شربت افرا ، کره و شیر تغلیظ شده را مخلوط کنید. روی حرارت متوسط گرم کنید تا مواد ذوب شوند. مدام هم بزنید تا از سوختگی جلوگیری شود.
- وقتی مخلوط یکدست و یکدست شد ، حرارت را زیاد کرده و بگذارید 4 دقیقه بماند. به هم زدن مخلوط ادامه دهید تا داغ شود.
- بعد از 4 دقیقه ، ماهیتابه را از روی حرارت بردارید و به سرعت کره پودر و شیر تغلیظ شده را با آن مخلوط کنید. می توانید شیر تغلیظ شده را کنار بگذارید ، اما سس شما نازک تر و مایع تر می شود. هنگامی که مخلوط هنوز داغ است ، افزودن روغن پیکان بسیار مهم است.
در حالت ایده آل ، شربت پپان افرا غلیظ و چسبناک خواهد بود. اگر دستگاه شما لاغر است ، ممکن است به دلیل گرمایش ناکافی باشد. این دستور شربت کافی برای حدود ده لاته تهیه می کند.

دستور پخت لاته
حالا که شربت کامل شد ، بقیه چیزها آسان است.
- یک فنجان اسپرسو بیرون بیاورید.
- از یک چوب بخار برای شستن 6 اونس شیر استفاده کنید تا مقدار مایکروفوم مورد نظر به دست آید. به طور سنتی ، لاته دارای یک لایه نازک از حباب های کوچک است ، اما در تغییر مقدار به دلخواه تردید نکنید.
- 2-3 قاشق غذاخوری شربت افرا را به اسپرسو اضافه کرده و هم بزنید. قبل از افزودن شیر مطمئن شوید که هیچ توده ای وجود ندارد.
- شیر خورشتی را اضافه کنید.
- اگر می خواهید کافه تمیزتر را تکرار کنید ، با خامه زده شده و پیکان خرد شده بپاشید.

Maple Pecan Latte
برخی از دستور العمل های تخصصی لاته پیچیده هستند و به کابینت های پر از مواد غیر معمول نیاز دارند ، اما این یکی از آنها نیست. این دستور غذا بسیار ساده است و فقط چند دقیقه طول می کشد. از افرا پته لاته خانگی خود لذت ببرید!
-
چوب کف کننده شیر
-
دستگاه اسپرسو ساز
- ½ فنجان شربت افرا
- ½ فنجان کره پیکان
- ¼ فنجان شکر قهوهای
- ½ فنجان کرم پخت و پز
- 2 قاشق عصاره وانیل
- 1 قاشق سوپخوری کره
- 2 قاشق غذاخوری شیر تغلیظ شده
- 2 ضربات اسپرسو
- ¾ فنجان شیر
- خامه زده شده به صورت اختیاری
- پیکان خرد شده به صورت اختیاری
دستور تهیه شربت پکن افرا
-
در یک قابلمه کوچک ، شکر قهوه ای ، خامه سنگین ، شربت افرا ، کره و شیر تغلیظ شده را مخلوط کنید. روی حرارت متوسط گرم کنید تا مواد ذوب شوند. مدام هم بزنید تا از سوختگی جلوگیری شود.
-
هنگامی که مخلوط یکنواخت و یکدست شد ، حرارت را افزایش دهید و بگذارید 4 دقیقه بماند. به هم زدن مخلوط ادامه دهید تا داغ شود.
-
بعد از 4 دقیقه ، ماهیتابه را از روی حرارت بردارید و به سرعت کره پودر و شیر تغلیظ شده را با آن مخلوط کنید. می توانید شیر تغلیظ شده را کنار بگذارید ، اما سس شما نازک تر و مایع تر می شود. هنگامی که مخلوط هنوز داغ است ، افزودن روغن پیکان بسیار مهم است.
دستور پخت لاته
-
یک فنجان اسپرسو بیرون بیاورید.
-
از یک چوب بخار برای شستن 6 اونس شیر استفاده کنید تا مقدار مایکروفوم مورد نظر به دست آید. به طور سنتی ، لاته دارای لایه نازکی از حباب های کوچک است ، اما در تغییر مقدار به دلخواه تردید نکنید.
-
2-3 قاشق غذاخوری شربت افرا را به اسپرسو اضافه کرده و هم بزنید. قبل از افزودن شیر مطمئن شوید هیچ توده ای وجود ندارد.
-
شیر خورشتی را اضافه کنید.
-
اگر می خواهید تجربه تصفیه شده تری را در کافه تکرار کنید ، خامه زده شده و پیکان خرد شده را روی آن بپاشید.
کالری: 160کیلوکالری

تغییرات
یکی از محبوب ترین جایگزین های این دستور ، نسخه یخ است. می توانید فرض کنید ایجاد نسخه یخی به آسانی افزودن یخ به این دستور غذا است و آن را یک روز بنامید ، اما چند عارضه وجود دارد که کمی آن را دشوار می کند.
اگر سعی می کنید قبل از افزودن مواد دیگر ، اسپرسو را روی یخ بریزید ، می توانید شربت افرا را به خوبی مخلوط کنید. مطمئن شوید قبل از ریختن یخ ، شربت را در قهوه حل کرده اید تا بهترین نتیجه را بگیرید.
اگر به دنبال یک غذای سرد افرا هستید ، یک گزینه بهتر این است که مواد را در مخلوط کن ترکیب کرده و سپس یخ اضافه کنید. استفاده از مخلوط کن بافت متفاوت ، اما طعم یکنواخت تری به نوشیدنی می بخشد. تهیه نوشیدنی های قهوه سرد با شربت غلیظ می تواند یک چالش باشد و ما فکر می کنیم که استفاده از مخلوط کن برای تهیه ترکیبی از اسموتی دیر افرا بهترین نتیجه را می دهد.
یکی دیگر از نکات مهم انشعاب هنگام انتخاب نوع شیر مورد استفاده است. ما این دستور غذا را با شیر بادام و جو دوسر به جای شیر معمولی با نتایج خوب تهیه کردیم. شیر بادام شیرینی را افزایش می دهد – با فرض استفاده از انواع شیرین شده – و شیر جو دوسر طعم کمتری می بخشد اما عمق و بافت بیشتری دارد.
اعتبار تصویر برجسته: Unsplash