رژیم های Paleo ساده ، م effectiveثر هستند و به افراد بی شماری کمک کرده اند که وزن خود را کاهش داده و زندگی سالم تری داشته باشند. متأسفانه ، برای افراد مدرن ، رژیم غذایی سرخپوشان محدود کننده است. اگر رژیم غذایی پالئو را 100٪ به معنای واقعی کلمه دنبال می کنید ، حق دارید فقط گوشت ، ماهی ، میوه ، سبزیجات ، آجیل و هر چیز دیگری را که افراد اولیه به آن دسترسی داشتند ، بخورید. قهوه و محصولات لبنی به طور قابل توجهی در این لیست وجود ندارد.
قهوه از نظر فنی پالئو نیست ، اما تا حدودی خاکستری است ، زیرا دانه های قهوه فقط دانه های میوه های طبیعی هستند و هیچ گونه مواد شیمیایی و نگهدارنده ندارند. با این حال ، کریمر به هیچ وجه در منطقه خاکستری نیست و قطعاً سرخپوش نیست. بنابراین ، اگر علاقمند به پیروی از رژیم غذایی پالئو و همچنین قهوه ساز هستید که دانه های آب گرم خود را با خامه می گیرد ، چه باید بکنید؟ در این مقاله ما دستور تهیه قهوه ساز paeo را به شما می دهیم ، اما هشدار دهید: رژیم های سخت سرخپوشان به دور نگاه می کنند زیرا ما برخی قوانین را زیر پا می گذاریم. بیا شروع کنیم!
لبنیات: دشمن سرخپوشان
بیشتر مردم مایلند در مورد قهوه کمی به قوانین سرخپوش تقلب کنند ، اما گنجاندن محصولات لبنی در رژیم غذایی سرخپوشان این هدف را کاملاً شکست می دهد. مهم نیست چگونه آن را برش دهید ، شیر و خامه رنگ قرمز ندارند ، بنابراین دستور کرم ما باید جایگزینی پیدا کند. در میان گزینه های جایگزین شیر چندین نامزد خوب وجود دارد ، اما ما شیر نارگیل را برای خامه خود انتخاب کردیم. شیر نارگیل تنبل و ساده است ، فقط از نارگیل و آب تشکیل شده است ، که آن را به عنوان کاندیدای مناسب برای قهوه ساز پالئو تبدیل می کند.
به عنوان یک امتیاز ، شیر نارگیل یکی از ساده ترین انواع شیر است که می توانید آن را کوبیده و کف کنید ، که به ایجاد آسیاب قهوه پالئو با بدن و ضخامت کمک می کند.
دستورالعمل
تجهیزات
- قابلمه ای کوچک با درب
- صافی
- شیشه ذخیره شیشه ای
عناصر
- 1 قوطی شیر نارگیل (13.5 پوند)
- 1 غلاف دانه وانیل
- نمک گل سرخ
مراحل
- شیر نارگیل و کمی نمک را در یک قابلمه کوچک مخلوط کنید.
- شیر نارگیل و نمک را روی حرارت ملایم تا متوسط گرم کنید تا کف کند. قبل از جوشاندن آن را خوب از روی حرارت بردارید!
- 1 غلاف دانه وانیل را باز کنید و دانه ها را داخل شیر نارگیل گرم شده بریزید. پس از افزودن دانه ها ، غلاف را اضافه کنید.
- دانه های وانیل و غلاف وانیل را در شیر نارگیل مخلوط کنید. توجه: آنها معمولاً حل نمی شوند.
- روی ظرف را بپوشانید و بگذارید مخلوط حداقل 30 دقیقه خنک شود. هرچه مدت بیشتری آن را ترک کنید ، طعم وانیل بیشتری خواهید داشت.
- با استفاده از صافی غلاف وانیل و دانه های شیر نارگیل را بردارید.
- خامه را در یک ظرف شیشه ای بریزید ، با درب آن را بپوشانید و در یخچال نگهداری کنید. کرم تا یک هفته در یخچال نگهداری می شود.
نکات مفید
گاهی اوقات خامه شیر نارگیل بسته به میزان نمک و دمای یخچال منجمد می شود و به یخچال می چسبد. یک راه برای یکدست شدن قوام شیر نارگیل و جلوگیری از انجماد این است که در اولین قدم کمی شیر بادام به خامه اضافه کنید. می توانید با مقدار شیر بادام استفاده کنید ، اما توصیه می کنیم با 1-3 قاشق غذاخوری شروع کنید.
توصیه ما استفاده از شیر بادام بدون طعم است ، زیرا برخی از انواع طعم دار می توانند اصول رژیم غذایی سرخپوش را نقض کنند. مطمئن ترین شرط این است که از یک نسخه بی مزه و بدون شیرینی استفاده کنید ، زیرا ما در ابتدا با نوشیدن قهوه قوانین را نقض می کنیم.
شما می توانید از هر ظرف ذخیره ای که دوست دارید استفاده کنید ، اما مطمئن شوید که یک ظرف با درب را انتخاب کنید. اگر کرم خود را محکم نچسبانید ، دوام چندانی نخواهد داشت. ما شیشه را بر روی مواد دیگر مانند پلاستیک توصیه می کنیم ، زیرا شیشه رنگ نمی کند یا بو نمی دهد ، به این معنی که می توانید از شیشه برای اهداف دیگر استفاده کنید. ما اشتباه کردیم که یکبار خامه نارگیل را در یک ظرف پلاستیکی ذخیره کردیم و فقط به دلیل طعم طولانی مدت ، به ظرف کرم نارگیل تبدیل شد.
دستور تهیه کرم قهوه پالئو
شیر نارگیل ساده است ، فقط از نارگیل و آب تشکیل شده است ، و آن را به یک پایگاه ایده آل برای قهوه ساز پالئو تبدیل می کند. به عنوان یک امتیاز ، شیر نارگیل یکی از ساده ترین انواع شیر است که می توانید آن را کوبیده و کف کنید ، که به ایجاد آسیاب قهوه پالئو با بدن و ضخامت کمک می کند. بیا شروع کنیم!
-
قابلمه ای کوچک با درب
-
صافی
-
شیشه ذخیره شیشه ای
- 1 من میتوانم شیر نارگیل (13.5 پوند)
- 1 غلاف لوبیای وانیلی
- نمک گل سرخ
-
شیر نارگیل و کمی نمک را در یک قابلمه کوچک مخلوط کنید.
-
شیر نارگیل و نمک را روی حرارت ملایم تا متوسط گرم کنید تا کف کند. قبل از جوشاندن آن را خوب از روی حرارت بردارید!
-
1 غلاف دانه وانیل را باز کنید و دانه ها را داخل شیر نارگیل گرم شده بریزید. پس از افزودن دانه ها ، غلاف را اضافه کنید.
-
دانه های وانیل و غلاف وانیل را در شیر نارگیل مخلوط کنید. توجه: آنها معمولاً حل نمی شوند.
-
روی ظرف را بپوشانید و بگذارید مخلوط حداقل 30 دقیقه خنک شود. هرچه مدت بیشتری آن را ترک کنید ، طعم وانیل بیشتری خواهید داشت.
-
با استفاده از صافی غلاف وانیل و دانه های شیر نارگیل را بردارید.
-
خامه را در یک ظرف شیشه ای بریزید ، با درب آن را بپوشانید و در یخچال نگهداری کنید. کرم تا یک هفته در یخچال نگهداری می شود.
کالری: 30کیلوکالری
نتیجه
رژیم های Paleo از نظر طراحی محدود کننده هستند ، اما این بدان معنا نیست که شما باید قهوه را به طور کامل ترک کنید. در حالی که قهوه یک منطقه خاکستری مرزی است ، خامه یک nepaleo قوی است ، بنابراین شما باید از شیر بدون لبنیات تهیه کنید. ما شیر نارگیل را به عنوان پایه ای برای مخلوط کن قهوه پالئو توصیه می کنیم ، زیرا با توجه به مواد ساده و خوشمزه ، ساده است. اگر با توده ها و سرمازدگی مشکل دارید ، می توانید کمی شیر بادام شیرین نشده اضافه کنید تا بافت کرم شما یکدست شود.
تصویر توصیه شده: Pixabay