امروزه همه چیز پیچیده است. با کاهش دامنه توجه و مواجهه ما با تجربیات جدید و جدید ، هیجان زده شدن در مورد چیزهای ساده دشوار است. حتی منوهای قهوه نیز روز به روز شلوغ تر می شوند زیرا کافه ها سعی می کنند مردم را ترغیب کنند تا وارد شوند و آخرین نسخه سویا لاته موکا را با شیر بادام و شربت انبه شیرین نشده امتحان کنند. ما درک می کنیم که نوشیدنی های جدید هیجان انگیز هستند ، اما گاهی اوقات ما فقط می خواهیم به ریشه های خود برگردیم و کاری ساده انجام دهیم.
در این مقاله ما یک دستور ساده برای ساده ترین و اساسی ترین نسخه چای لاته به شما ارائه می دهیم. لاته های چای با چای و کبریت چنگال غوغا می کنند – و خوشمزه هستند – اما امروز ما چیزها را به استخوان می بریم. برای تهیه این نوشیدنی فقط به چای سیاه مورد علاقه خود ، کمی شیر و یک چوب شلاق نیاز دارید. بیا شروع کنیم.
چای
تنها قانون انتخاب چای برای استفاده ، انتخاب چای قوی است. چای صبحانه انگلیسی و ایرلندی در نوشیدنی های شیر مانند لاته بهتر عمل می کند و به تعادل عطر کمک می کند. با خیال راحت می توانید سبک چای مورد علاقه خود را جایگزین کنید ، اما دستور ما از چای انگلیسی برای صبحانه استفاده می کند.
به طور مشابه ، بسته به آنچه در دست دارید ، در انتخاب چای با برگ های شل یا چای در کیسه ها تردید نکنید. چای برگ سست معمولاً معطرتر است ، اما می توان بحثی را در مورد استفاده از چای ارزان تر در کیسه های لاته مشاهده کرد. برخی از طعم های ظریف را می توان در یک نوشیدنی شیر مانند این از بین برد. با این حال ، ما از چای برگ شل برای طعم و طراوت بیشتر استفاده می کنیم.

شیر
ما در مورد شیر خود گزنده نیستیم ، اما از شیر قدیمی خالص به منظور بازگشت به اصول اولیه استفاده خواهیم کرد. ما شیر کامل را ترجیح می دهیم زیرا راحت تر کف می شود ، اما شما می توانید از هر شیر و چربی دلخواه استفاده کنید.
اگر یک چوب کف کننده دارید ، این بهترین گزینه است ، اما هنوز هم می توانید شیر را با دست کف کنید ، حتی اگر آن را ندارید. سخت ترین راه برای انجام آن استفاده از همزن اجاق گاز است ، اما به نظر می رسد که بهترین راه نیز باشد. از آنجایی که هر جنبه ای از کف سازی را وقتی با دست انجام می دهید کنترل می کنید ، می توانید دقیقاً بافت مورد نظر خود را بدست آورید. ما ترجیح می دهیم کمی تقلب کنیم و از دستگاه پرس فرانسوی برای کف کردن شیر با هوادهی سریع شیر با پیستون استفاده کنیم.

چای لاته
چای لات یکی از ساده ترین نوشیدنی هایی است که می توانید در خانه درست کنید. چای قوی درست کنید ، شیر غلیظ اضافه کنید و لذت ببرید!
-
دستگاه بخار شیر
-
شیشه لاته بالا
- چای به انتخاب شما برگ یا کیسه های شل
- 6 اونس شیر
-
چای قوی درست کنید. ما معمولاً چای را برای صبحانه به مدت 4-5 دقیقه خیس می کنیم ، اما یک لمس بیش از 5-6 دقیقه برای این دستور غذا خوب عمل می کند.
-
6 اونس شیر را تا حدود 150 درجه فارنهایت گرم کنید و با استفاده از روش دلخواه خود کف کنید. ما ترجیح می دهیم از میله بخار استفاده کنیم ، اما دمیدن با دست یا با پرس فرانسوی نیز به خوبی کار می کند. اگر تصمیم دارید با دست کف کنید ، مراقب باشید شیر نجوشد. نگه داشتن شیر تا 150 درجه فارنهایت در هر زمان بهترین نتایج را به شما می دهد.
-
شیر و چای را با کمی ریختن شیر در چای ترکیب کنید. افزودن شیر به چای ، میکرو فوم را حفظ کرده و آن را به یک لاته خامه ای و صاف تبدیل می کند.
کالری: 72کیلوکالری
تغییرات
ما معمولاً دوست داریم دستورالعمل های خود را با چندین گزینه جایگزین به پایان برسانیم در صورتی که همه مواد لازم را ندارید یا محدودیت غذایی دارید. علیرغم قصد ما برای ساده نگه داشتن مسائل ، ما احساس کردیم که هنوز باید برخی از جایگزین ها را ارائه دهیم.
ساده ترین راه برای سفارشی کردن این دستور ، انتخاب نوع دیگری از چای است. همه لاته های چای سیاه کاملاً مشابه هستند ، اما استفاده از انواع مختلف عطر را تغییر می دهد. ما تمایل داریم که صبحانه به چای ایرلندی و انگلیسی پایبند باشیم ، اما دارجیلینگ ، ارل گری و سیلان نیز انتخاب های خوبی هستند. نکته اصلی انتخاب چای قوی است که می تواند حجم زیادی شیر لاته را در خود نگه دارد.
شما همچنین می توانید از شیرهای مختلف استفاده کنید ، اگرچه این تأثیر بیشتری بر طعم کلی می گذارد. اگر محدودیت غذایی دارید یا نوع دیگری از شیر را ترجیح می دهید ، ما جو دوسر را به سایر جایگزین ها توصیه می کنیم. بلغور جو دوسر نسبت به سایر شیرهای معمولی لبنی مانند شیر بادام و شیر نارگیل تأثیر کمی بر طعم دارد.
تصویر توصیه شده: allybally4b ، Pixabay