دستور تهیه موکا کاپوچینو (خوشمزه و سریع)

کاپوچینو موکا

کاپوچینو دارای اسپرسوی قوی ، شیر خامه ای و کف بسیار خوشمزه ای است. اما گاهی اوقات کمی طعم بیشتری می خواهید. اگر تمایل به کاپوچینو و شکلات دارید ، چه کاری باید انجام دهید؟

ما به شما نشان خواهیم داد که چگونه کاپوچینو را به سرعت به موکا کاپوچینو تبدیل کنید. سریع ، آسان و غیر قابل مقاومت خوشمزه است! تمام آنچه شما نیاز دارید چند ماده ساده – و عشق به شکلات است.

جدا کننده 4

کاپوچینو موکا

کاپوچینوی آسان موکا

ساده ترین راه تبدیل کاپوچینو به موکا کاپوچینو افزودن شربت شکلات به شیر است. نوشیدنی حاصل خامه ای ، شکلاتی و پر از رایحه جسورانه اسپرسو است. خوشمزه – لذیذ!

زمان آماده سازی 3 دقایق

زمان پخت و پز 5 دقایق

کل زمان 8 دقایق

البته نوشیدنی

آشپزخانه آمریکایی

بخشها 1 نوشیدنی (ها)

کالری 150 کیلو کالری

تجهیزات

  • اسپرسو یا قهوه ساز

  • بخارپز شیر

  • قاشق

  • فنجان قهوه

عناصر

  • 2 تصاویر اسپرسو یا … یک فنجان قهوه غلیظ
  • ½ جام شیر
  • 1 قاشق سوپخوری شربت شکلات برای امتحان
  • پودر کاکائو اختیاری

دستورالعمل ها

  • دو بار اسپرسو بگیرید یا یک فنجان قهوه غلیظ برای او درست کنید.

  • شیر را گرم کنید. اگر برادر شیر شما گزینه گرمایش ندارد ، ابتدا شیر را روی اجاق گاز یا مایکروویو گرم کنید. سپس شربت شکلات را به شیر گرم اضافه کنید.

  • وقت آن است که شکلات خود را بخارپز کنید! می توانید از چوب بخار روی دستگاه اسپرسو ، همزن یا شیشه شیشه مخصوص سنگ تراش ها استفاده کنید. شما می خواهید شیر دو برابر شود.

  • اسپرسو را در یک لیوان بریزید و روی شیر بخار پز شده بریزید. در آخر یک قاشق کف شیر.

  • با پودر کاکائو بپاشید (اختیاری) و از موکا کاپوچینو خود لذت ببرید!

تغذیه

کالری: 150کیلو کالری

جدا کننده 2

نکاتی برای تهیه کاپوچینو موکا

بعد از دیدن دستورالعمل اساسی موکا کاپوچینو ، ممکن است در مورد برخی از مواد اولیه و مراحل آن تعجب کنید. در اینجا نکات آشپزی ما آورده شده است!

کاپوچینو-پیکسابای
اعتبار: Pexels

قهوه

هر نوشیدنی مناسب قهوه با قهوه خوب شروع می شود و این خصوصاً در مورد کاپوچینو صدق می کند. نسبت معمول کاپوچینو ⅓ اسپرسو ، ⅓ شیر و foam کف شیر است ، بنابراین اسپرسو بیشتر طعم نوشیدنی را فراهم می کند. دانه های قهوه تازه و مرغوب را انتخاب کنید و درست قبل از اینکه عکس بگیرید ، آنها را ریز خرد کنید. ما دوست داریم از دستگاه های اسپرسو قابل حمل مانند Handpresso یا Wacaco Minipresso استفاده کنیم ، اما دستگاه های اسپرسو کامل بهترین نتیجه را می دهند. همچنین می توانید اجاق گاز موکا یا حتی AeroPress را امتحان کنید!

نمی خواهید اسپرسو درست کنید؟ می توانید قهوه غلیظ را جایگزین کنید ، اما آماده باشید تا طعم آن کمی متفاوت باشد. قهوه دم شده پیچیدگی غنی اسپرسو را ندارد ، بنابراین کاپوچینو شما دقیقاً کاپوچینو نخواهد بود. اما هنوز شکلاتی و خوشمزه خواهد بود!

شکلات در یک کافه

شکلات

بعد از اسپرسو ، شکلات مهمترین قسمت نوشیدنی شماست. از بسیاری جهات می توانید شکلات اضافه کنید ، اگرچه افزودن شربت شکلات به شیر (یا خرید شیر شکلات) ساده ترین روش است. سایر گزینه ها شامل زدن پودر کاکائو و کمی شکر در اسپرسوی داغ یا ذوب شدن یک شکلات و هم زدن با نوشیدنی آماده است. با این روش ها ممکن است کمی بافت بیشتری مشاهده کنید – اما شکلات بیشتر هرگز بد نیست!

شیر قهوه

شیر

سومین جز اصلی موکا کاپوچینو ، شیر است. ما دوست داریم از 1٪ یا 2٪ شیر در کاپوچینو خود استفاده کنیم ، زیرا تعادل خامه و طعم درست است. اما می توانید از شیر بدون چربی ، شیر کامل یا حتی شیر نارگیل با نتایج عالی استفاده کنید. فقط حتماً وقت بگذارید و شیر مورد علاقه خود را کاملا کف کنید. بدون کف شیر ، کاپوچینو کاپوچینو نیست!

تقسیم کننده 5

ردیف پایین

امیدواریم از این دستور العمل خوشمزه کاپوچینو موکا لذت ببرید. تهیه آن در خانه بسیار آسان و سریع است و لازم نیست بین نوشیدنی مورد علاقه و میل به شکلات یکی را انتخاب کنید. برای یک نوشیدنی قهوه واقعاً خوشمزه آماده شوید!

بازخوانی های مرتبط:

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *