Lattes غنی و خامه ای است و کاملاً شیر بخار مخملی را با اسپرسوی پررنگ مخلوط می کند. اما گاهی اوقات شما می خواهید کمی طعم بیشتری در لیوان خود داشته باشید و لاته snickerdoodle این را ارائه می دهد.
به ادامه مطالعه بروید تا دستورالعمل ساده اما انحطاطی ما را برای لاته snickerdoodle پیدا کنید! این خوراکی فصلی شامل ملاس و جوز هندی برای عطر و طعم بیشتر است. و برای دیدن نکات مفید آشپزی به پایین بروید.

خوشمزه Snickerdoodle Latte
Snickerdoodles کلوچه های نرم و شیرینی است که به شدت با دارچین طعم دار می شوند. در این دستورالعمل ما طعم های snickerdoodle را با یک اسپرسوی خوشمزه ترکیب می کنیم تا یک نوشیدنی بسیار دنج تهیه کنیم. امروز لاته snickerododle منحط را خرد کنید!
عناصر
- 1 قاشق چایخوری ملاس یا 1.5 قاشق چای خوری شکر قهوه ای
- 2 تصاویر اسپرسو یا … یک فنجان قهوه کاملاً دم کرده
- 8 اونس شیر هر نوعی
- ¼ قاشق چایخوری دارچین
- ¼ قاشق چایخوری جوز هندی
- خامه زده شده اختیاری
دستورالعمل ها
-
دو بار اسپرسو بگیرید یا یک فنجان قهوه غلیظ برای او درست کنید. ما دوست داریم از دانه های قهوه تازه با یک تفت تیره برای این دستور استفاده کنیم ، زیرا طعم های شکلات به خوبی با ادویه جات ترکیب می شوند.
-
شیر خود را بجوشانید. اگر بخار یا بخارشوی مستقل برای شیر ندارید ، می توانید شیر را در مایکروویو یا اجاق گاز گرم کنید و آن را هم بزنید.
-
شیر داغ ، ملاس و ادویه ها را در لیوان خود مخلوط کنید. هم بزنید تا ملاس حل شود و ادویه ها کاملاً جا بیفتند.
-
اسپرسو یا قهوه غلیظ را به شیر ادویه اضافه کنید. اگر نوشیدنی شما به اندازه کافی شیرین نیست کمی ملاس یا شکر قهوه ای اضافه کنید. سپس خامه فرم گرفته را بریزید و از لاته snickerdoodle خود لذت ببرید!
تغذیه
کالری: 150کیلو کالری
نکات دم کنی Snickerdoodle Latte
نمی دانید چگونه می توانید این لته را از آن خود کنید؟ در اینجا چند نکته ساده برای کمک به شما در کامل کردن نوشیدنی آورده شده است.
شیرین کننده ها
در دستور العمل ما به دلیل طعم بی نظیر از ملاس ، نوعی قند و شربت دار قند استفاده شده است. ما طعم و مزه کمی ملاس را در لاته زمستانی دوست داریم ، اما شما می توانید به راحتی شکر قهوه ای ، شکر سفید یا حتی عسل را جایگزین کنید. اگر نمی خواهید لاته شما شیرین باشد ، می توانید شکر را نیز کاملاً کاهش دهید یا از آن صرف نظر کنید!

ادویه ها
دارچین مرکز هر دستور العمل snickerododle است و این از این قاعده مستثنی نیست. برای داشتن رایحه قوی دارچین ، می توانید شیر خود را با چوب دارچین کامل خورشت دهید. همچنین می توانید یک آب پاشیدن شربت دارچین را به نوشیدنی آماده اضافه کنید. ما همچنین دوست داریم برای عمق بیشتر عطر و طعم ، کمی جوز هندی – بهترین مواد تازه آسیاب شده – اضافه کنیم. در صورت تمایل می توانید هل یا ادویه دیگری اضافه کنید!
شیر
شیر گاو کلاسیک در این دستورالعمل به خوبی کار می کند و شما می توانید از هر درصد چربی مورد نظر خود استفاده کنید. اما گزینه های خوشمزه دیگر شامل شیر بادام ، بلغور جو دوسر و شیر نارگیل است که همه آنها کمی طعم لاته را تغییر می دهند. اگر می خواهید یک نوشیدنی انعطاف پذیرتر هم داشته باشید ، می توانید به جای آن از اسپری خامه ای نصف و نیم یا سنگین استفاده کنید.

قهوه
اسپرسو بهترین گزینه برای کیفیت لاته در یک کافه است ، بنابراین اگر دستگاه اسپرسو یا دستگاه اسپرسو قابل حمل دارید استفاده از آن را توصیه می کنیم. برای تهیه قهوه غلیظ می توانید از قابلمه موکا یا AeroPress نیز استفاده کنید. اگر هیچ یک از این تجهیزات را ندارید ، نگران نباشید! می توانید قهوه را که به طور مرتب دم می کنید از قطره قطره یا کوریگ جایگزین کنید. فقط آن را کمی قوی تر از حد معمول کنید.
خلاصه کردن
وقت آن است که یک لاته snickerdoodle درست کنید که جوراب های شما را بشکند! این نوشیدنی به اندازه کافی دنج ، تند و شیرین است. شیر خامه ای با طعم دارچین با اسپرسوی غنی طعم عالی دارد. این درمان کامل برای یک روز سرد است!
همچنین مشاهده کنید:
تصویر پیشنهادی: Oksana Mizina، Shutterstock