دستور تهیه لاته خوشمزه از مخمل قرمز (خیره کننده!)

Red Velvet Latte از نزدیک

گاهی اوقات برای مبارزه با روال عادی و جالب نگه داشتن چیزها به تغییر سرعت نیاز داریم و قهوه صبحگاهی ما مکانی عالی برای چاشنی اوضاع است. لاته مخملی قرمز یک پیچ جالب در لاته کلاسیک است که کمی شیرینی اضافی و بافت بدتر را به مهمانی می آورد. اگر از کافه محلی خود لاته مخمل قرمز سفارش داده اید ، ممکن است تصور کنید که برای پخت و پز در خانه مناسب نیستند ، زیرا ظاهر فوق العاده و جذابی دارند ، اما تهیه آنها بسیار آسان است.

در این مقاله ما دستور غذای مورد علاقه خود را برای تهیه لاته با مخمل قرمز به شما آموزش می دهیم و تاریخچه و سابقه کمی از نام این نام را به شما ارائه می دهیم. اگر می خواهید نحوه ساخت لاته مخمل قرمز را در راحتی خانه خود بیاموزید ، این راهنما برای شما مناسب است!

جدا کننده 3

کمی سابقه

لاته مخملی قرمز چند مرحله از الهام آنها برداشته شده است: یک کیک مخملی قرمز. در اواسط تا اواخر دهه 1800 ، شیرینی های سبک و اثیری محبوبیت پیدا کردند و نانوایان شروع به افزودن کاکائو به این مخلوط کردند تا طعم و طعم کیک خود را افزایش دهند. وقتی کاکائو پخته می شود ، رنگ مایل به قرمز به کیک ها می افزاید و در ترکیب با بافت ، نام کیک های مخملی قرمز را القا می کند.

کیک های مخملی قرمز جدید در قرن 20 محبوبیت خود را حفظ کردند و دستور العمل تا سال 1940 ، زمانی که جیره بندی جنگ جهانی دوم به دست آوردن مواد اولیه پخت اولیه مانند شکر و کاکائو را دشوار کرد ، بدون تغییر باقی ماند. نانوایان حیله گر برای شیرین کردن کیک خود از چغندر استفاده کردند و سعی کردند کرکی که به آن معروف بودند را حفظ کنند ، که به طرز شگفت انگیزی خوب کار کرد و رنگ قرمز را به عنوان یک امتیاز حفظ کرد.

کیک مخملی قرمز با توت فرنگی
اعتبار تصویر: Unsplash

امروزه ، بدون در نظر گرفتن جیره غذایی در طول جنگ ، نانوایان دوباره از کاکائو برای تهیه کیک مخملی استفاده می کنند و رنگ غذا به آنها رنگ قرمز مایل به قرمز می دهد.

بنابراین این چه ربطی به لاتس دارد؟ خوشحالیم که پرسیدید لاته مخملی قرمز طعم شیرین تری نسبت به لاته های سنتی دارد و شامل تکه های شکلات یا خاشاک شکلات است و به نوشیدنی طعمی شبیه موکا می بخشد. با این حال ، برخلاف موکا ، که اغلب از شربت شکلات استفاده می کند ، لاته مخملی قرمز به لطف تکه های شکلات دارای بافت خشن تری است. شخصی بین افزودن کاکائو به کیک و افزودن شکلات به لاته ارتباط برقرار کرد و بقیه تاریخ است.

بسیاری از باریستاها با افزودن رنگ خوراکی قرمز به لات مخملی قرمز بر ارتباط بین کیک مخمل قرمز و لاته تأکید می کنند ، اما این فقط برای استایل است.


Red Velvet Latte از نزدیک

دستور تهیه لاته خوش طعم از مخمل قرمز

لاته مخملی قرمز شیرین تر از لاته های سنتی است و شامل تکه های شکلات یا خاشاک شکلات است و به نوشیدنی طعم موکا می بخشد. این دستور کافی برای یک لاته مخملی قرمز دوتایی اسپرسو یا دو لاته اسپرسو تک است.

زمان آماده شدن 3 دقیقه

زمان پخت 5 دقیقه

کل زمان 8 دقیقه

البته نوشیدنی

آشپزخانه آمریکایی

بخش ها 1 دو لاته

کالری 130 کیلوکالری

  • یک قابلمه کوچک

  • اجاق گاز

  • دستگاه اسپرسو ساز

  • شیشه لاته بالا

  • قاشق

  • 2 اونس اسپرسو
  • 2 فنجان ها شیر
  • 6 اونس تکه های نیمه شیرین شکلات
  • 1 h.h. عصاره وانیل
  • ½ h.h. رنگ خوراکی قرمز
  • خامه زده شده (اختیاری)
  • تکه های شکلاتی (اختیاری)
  • در یک قابلمه کوچک ، شیر ، شکر و تکه های شکلات را مخلوط کنید. مدام روی حرارت ملایم هم بزنید تا شکلات شروع به ذوب شدن کند. ما دوست داریم قبل از اینکه شکلات کاملاً ذوب شود ، به آرامی از روی حرارت برداریم تا بافت لاته ما بهبود یابد.

  • بعد از برداشتن تابه از روی حرارت ، رنگ غذا و عصاره وانیل را اضافه کنید. میزان استفاده از رنگ خوراکی بستگی به خود شما دارد. ما معتقدیم که نصف قاشق چایخوری برای بدست آوردن رنگ قرمز متمایز مناسب است.

  • اگر در حال تهیه دو لاته هستید ، شیر را به آرامی در اسپرسو بریزید. اگر دو نوشیدنی جداگانه درست می کنید ، اسپرسو را جدا کرده و به همان میزان مخلوط شیر را در هر دو نوشیدنی بریزید.

  • روی آن را با خامه و خلال شکلات بپاشید.

  • سرو کنید و لذت ببرید!

کالری: 130کیلوکالری

جداکننده 1

چگونه مخمل قرمز خود را بسازید

دستور پخت لاته مخملی قرمز ما وقتی کمی بیشتر وقت دارید بسیار عالی است ، اما اگر می خواهید در صبحگاهی شلوغ ، لاته مخملی قرمز درست کنید ، استفاده از کرم مخملی قرمز راحت تر است. این دستور کرم برای یک لاته کافی است. می توانید آن را افزایش دهید تا یک قهوه به ارزش یک هفته تهیه شود ، زیرا تا یک هفته تازه می ماند.

شیر را روی Red Velvet Latte بریزید
عکس: محمد ریفکی انسانی ، شاتر استوک

تجهیزات

  • قابلمه متوسط
  • درهم کوبیدن
  • ظرف با درب انبار

عناصر

  • 1 لیوان شیر (شیر کامل را ترجیح دهید)
  • لیوان خامه سنگین (یا نیم و نیم)
  • 2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
  • 3 قاشق غذاخوری شکر دانه دار
  • 2 قاشق چایخوری عصاره وانیل
  • ½ قاشق غذاخوری رنگ خوراکی قرمز

مراحل

  1. در یک قابلمه متوسط ​​، شیر ، خامه مایع ، پودر کاکائو ، شکر و وانیل را با هم مخلوط کرده و روی حرارت ملایم بزنید تا مواد به خوبی مخلوط شوند.
  2. رنگ غذای قرمز را اضافه کنید.
  3. از روی حرارت بردارید و بگذارید مخلوط تا دمای اتاق خنک شود.
  4. خامه را در ظرفی با درب بریزید و در یخچال نگهداری کنید. ما دوست داریم از یک ظرف شیشه ای برای جلوگیری از لکه و بوی ماندگار استفاده کنیم ، اما هر ظرفی با درپوش کار می کند.

جدا کننده 5

نتیجه

لاته مخملی قرمز دارای تاریخ جالبی است که ریشه در سنت پخت قرن نوزدهم دارد. امروزه رنگ قرمز در مخمل مخملی قرمز بیشتر به عنوان اشاره ای به ارتباط تاریخی و به سبک نوشیدنی ها اضافه شده است. لاته مخملی قرمز شیرین تر از لاته های معمولی است و بافت ضخیم تر و درشت تری دارد. زبری و شیرینی این نام را به لاته مخملی قرمز می دهد و تجربه ای بی نظیر برای نوشیدن قهوه ایجاد می کند.

امیدواریم این دستور غذا به شما در تهیه یک لاته مخملی قرمز خوشمزه در خانه کمک کند. تهیه لاته مخملی قرمز به طرز شگفت انگیزی آسان است و مطمئناً روز شما را آسان تر می کند و مهمانان شما را تحت تأثیر قرار می دهد – اگر شما این کار را انجام ندهید ، به آنها نمی گوییم که چقدر آسان است.

همچنین ببینید: دستور تهیه چغندر مخملی (مراحل ساده)


تصویر توصیه شده: CWIS ، Shutterstock

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *