اگر به دنبال نوشیدنی برای لذت بردن در یک شب سرد زمستانی هستید ، احتمالاً قهوه باواریایی را در نظر خواهید گرفت. این نوشیدنی ساده اما منحط به سرعت جمع آوری می شود و به تجهیزات خاصی نیاز ندارد. و آیا ذکر کردیم که چقدر خوشمزه است؟
در اینجا ساده ترین دستور تهیه قهوه باواریایی ، به علاوه برخی نکات آشپزی و پیشنهادات طعم وجود دارد. قبل از شناختن قهوه باواریایی ، یک متخصص خواهید بود. بیا شروع کنیم!
قهوه باواریایی چیست؟
قهوه باواریایی یک کوکتل قهوه داغ است که با قهوه دم کرده ، شن پخت نعناع ، خامه و لیکور قهوه درست می شود. این یک نوشیدنی منحرف است که برای یک شب زمستانی در مقابل آتش سوزناک بسیار مناسب است.

این نوشیدنی از کجا آمده است؟ بایرن کشوری بزرگ در جنوب شرقی آلمان است. بایرن شامل شهر مونیخ و آلپ باواریا می شود ، جایی که احتمالاً منشا این نوشیدنی است. کوه Zugspitze ، بخشی از کوه های آلپ باواریا ، بلندترین نقطه در آلمان است ، و در بایرن آب و هوای سخت تری نسبت به بیشتر قاره اروپا دارد. با توجه به همه اینها ، تصور لذت بردن از کوکتل قهوه گرم و غنی در دامنه کوه برفی کار سختی نیست!

قهوه دنج باواریا
قهوه باواریایی یک کوکتل خوشمزه و گرم کننده است که در عرض چند دقیقه جمع می شود. لیکور قهوه خود را برای یک نوشیدنی جذاب اضافه کنید!
-
قهوه ساز
-
لیوان بزرگ
-
قاشق
- ½ جام قهوه به شدت دم کرده
- ½ اونس اسکناس نعناع
- ½ اونس کهلوا یا تیا ماریا
- 1 قاشق چایخوری شکر سفید
- 1 اونس نصف نصف
- خامه زده شده
-
در فنجان خود ، قهوه ، آبگوشت ، لیکور ، شکر و نیم را ترکیب کنید. هم بزنید تا شکر حل شود.
-
روی آن را با خامه فرم گرفته و چند تراش شکلات بریزید یا در صورت تمایل بپاشید. از قهوه باواریایی خود لذت ببرید!
کالری: 150کیلو کالری
انواع دستور العمل ها
آیا شما آماده شروع آزمایش با این دستور ساده هستید؟ در اینجا چند پیشنهاد جالب وجود دارد.
عرقیات قهوه
بیشتر فروشگاه های مشروبات الکلی از مشروبات الکلی قهوه کاملاً با کیفیت بالا برخوردار هستند. برخی از موارد مورد علاقه ما عبارتند از Kahlua (لیکور قهوه مکزیکی که با رم درست می شود) و Tia Maria (لیکور قهوه جامائیکا ، اکنون در ایتالیا تولید می شود). اما گزینه عالی دیگر تهیه لیکور قهوه در خانه است. با پروفیل معطر بسیار پیچیده بسیار شگفت آور آسان است.
درست کردن لیکور قهوه در خانه بسیار آسان است – تمام آنچه شما نیاز دارید چند ماده اولیه ساده و یک یا دو هفته تعطیل است!
این دستور خوشمزه را امتحان کنید!

قهوه
چگونه باید طبق این دستور غذا قهوه درست کنید؟ شما می توانید از هر روش دم آوری استفاده کنید ، از دستگاه قطره ای استاندارد گرفته تا پرس فرانسه و ریخته ، اما توصیه می کنیم قهوه خود را قوی تر از حد معمول کنید. اگر بعد از تاریکی هوا به کافئین حساس هستید ، همیشه می توانید از قهوه بدون کافئین با کیفیت بالا برای کل طعم و مزه استفاده کنید و هیچ چیز از کافئین استفاده نکنید.
کرم رنگ
دستور العمل ما از نصف و نیمه استفاده می کند ، اما شما می توانید خامه سنگین را جایگزین یک نوشیدنی غنی کنید. همچنین می توانید یک جایگزین لبنی مانند شیر بادام یا جو دو سر را امتحان کنید – یا به جای آن کرم قهوه مورد علاقه خود را اضافه کنید!
نعنا
نعناع عطر و طعم اصلی این نوشیدنی است ، بنابراین شما نمی خواهید نعنا را کاملا از دست بدهید. اما اگر طرفدار اسنپس نیستید ، می توانید کمی عصاره نعنا و ودکا یا نعناع شلاق را جایگزین کرم خود کنید. Nm!
افکار نهایی
آیا شما آماده شروع ساخت کوکتل قهوه مورد علاقه جدید خود هستید؟ امیدواریم از این دستور العمل ساده قهوه باواریایی لذت ببرید – خواه در کوه کوهی برفی باشید یا نه! این لذت خامه ای ، کمی الکلی یکی از بهترین نوشیدنی هایی است که امسال امتحان کرده ایم.
همچنین مشاهده کنید: