گل های اسطوخودوس منبع محبوب غذایی برای زنبورهای عسل هستند ، بنابراین جای تعجب نیست که عطر و بوی اسطوخودوس و عسل در کنار هم بسیار خوب باشند. چرا با افزودن چند گل ، نت های پیچیده گل عسل (و شاید دانه های قهوه سوخاری سبک مورد علاقه شما) را تولید نکنید؟
به خواندن ادامه دهید تا دستور خوشمزه لاته عسل اسطوخودوس را بیابید این نوشیدنی رنگی و ظریف قهوه طعم چشمگیری دارد ، اما تهیه آن در خانه بسیار شگفت آور است. بنابراین یک شیشه عسل اسطوخودوس بردارید (یا خودتان بریزید) و برای یک نوشیدنی خوشمزه آماده شوید.
چرا به لاته خود عسل اضافه می کنید؟
دلیل اصلی افزودن عسل به لاته این است که طعم آن را دوست دارید! عسل طعم متمایزی دارد که بسته به زنبورهای سازنده و گلهایی که بازدید کرده اند می تواند متفاوت باشد. می توانید با مارک های مختلف آزمایش کنید تا ببینید چه چیزی را ترجیح می دهید!
اما عسل چندین فواید سلامتی نیز دارد. عسل قند ساده تری نسبت به شکر سفید فرآوری شده است. این ترکیب از فروکتوز و گلوکز ، دو قند اساسی است که بدن شما به راحتی تجزیه می شود. علاوه بر این ، گرچه کالری عسل بیشتر از قند سفید است ، اما طعم شیرین تری نیز دارد ، بنابراین برای لذت بردن از نوشیدنی خود به مقدار کمتری از آن احتیاج دارید. و آیا آنتی اکسیدان و خواص ضد باکتری ذکر کردیم؟

عسل لاته رنگی
آیا شما آماده یک لاته خامه ای و شیرین هستید که فقط کمی از آن گل می دهد؟ این لاته عسلی طعم های پیچیده و خوشمزه ای را به همراه اسطوخودوس خشک پاشیده شده برای تولید مثل نت های گل ارائه می دهد. ایده آل برای یک بعد از ظهر بارانی یا صبح بهار!
- 2 تصاویر اسپرسو یا … یک فنجان قهوه غلیظ
- 8 اونس شیر
- 1.5 قاشق چایخوری عسل اسطوخودوس
- اسطوخودوس یا بابونه خشک شده اختیاری
-
قهوه درست کن. با استفاده از روش دم کردن مورد علاقه خود ، دو بار اسپرسو بگیرید یا یک فنجان قهوه غلیظ درست کنید.
-
در یک قابلمه کوچک ، شیر و عسل را مخلوط کنید. روی حرارت متوسط و کم ، مرتب هم بزنید ، تا زمانی که شیر شروع به حباب زدن کند.
-
مخلوط شیر و عسل را با استفاده از همزن یا مخلوط کن غوطه وری بزنید. شما مقدار زیادی کف شیر می خواهید!
-
اسپرسو را در فنجان قهوه خود بریزید. شیر و عسل را در بالا اضافه کنید ، در آخر یک قاشق روی کف شیر اضافه کنید. سپس اگر دوست دارید کمی اسطوخودوس خشک و عسل باران بپاشید!
کالری: 130کیلو کالری
انواع دستور العمل ها
چگونه می توانید این دستورالعمل را دقیقاً همان طور که دوست دارید درست کنید؟ احتمالات فراوانی وجود دارد! برای دیدن برخی نکات به مطالعه ادامه دهید:
چی عزیزم؟
شما می توانید از هر نوع عسل استفاده کنید ، اما ما به خصوص عسل اسطوخودوس را دوست داریم. زنبورها عاشق گل های اسطوخودوس هستند زیرا سالم هستند و شهد بسیار خوشمزه ای ارائه می دهند. به همین دلیل می توانید عسلی بخرید که فقط با اسطوخودوس تزریق نشود! برخی از مارک ها عسل تهیه شده از زنبورهایی را که فقط شهد اسطوخودوس خورده اند می فروشند. نتیجه ظریف ، معطر و گلدار است.
عسل اسطوخودوس ندارید یا نمی خواهید هزینه بیشتری برای آن بپردازید؟ مشکلی نیست به راحتی می توانید هر نوع عسل را با اسطوخودوس بریزید. فقط عسل را با گلهای خشک یا تازه اسطوخودوس گرم کنید و بگذارید 24 ساعت بماند. سپس گلها را فیلتر کنید و لذت ببرید!
چه شیری؟
یک نکته جالب در مورد لاته این است که می توانید تقریباً از هر نوع شیر استفاده کنید! نسبت کلاسیک لاته اسپرسو ، شیر بخار پز و یک لایه نازک کف شیر است. با این حساب می توانید شیر مورد علاقه خود را – مانند نارگیل ، بادام ، بدون چربی یا کامل – انتخاب کرده و بخارپز کنید. دستور العمل ما عسل را به ظرف اضافه می کند تا کاملا حل شود ، اما اگر بخار شیر دارید ، ممکن است بخواهید خودتان شیر را دم کرده و بعداً عسل را اضافه کنید.
چه گلهایی؟
البته! می توانید بدون افزودن طعم های دیگر ، لاته عسلی ساده درست کنید ، یا می توانید دارچین ، جوز هندی یا ادویه کدو تنبل را جایگزین اسطوخودوس کنید. گزینه خوشمزه دیگر افزودن گل بابونه خشک به نوشیدنی شماست. چه چیزی بهتر از عسل و چای است؟
افکار نهایی
حالا که دانستید ساختن لاته به چه آسانی است ، منتظر چه چیزی هستید؟ عسل معطر اسطوخودوس را لات بزنید یا آزمایش سایر مواد را شروع کنید! عسل یک افزودنی خوشمزه برای هر فنجان قهوه – به خصوص یک لاته خامه ای – است و چندین مزیت بالقوه برای سلامتی دارد.
بازخوانی های مرتبط:
تصویر پیشنهادی: Africa Studio ، Shutterstock