اگر تا به حال به استارباکس رفته اید ، احتمالاً فردی را دیده اید که یک نوشیدنی کمی خاکی و سبز روشن در دست دارد. ماته لاته بسیار محبوب است و طعم بی نظیری دارد ، اغلب به عنوان جایگزینی برای قهوه فروخته می شود.
ماتچا چیست؟
نوع چای سبز ، ماچا یک پودر سبز شل و سبز است که از نظر کیفیت ، رنگ و طعم متفاوت است. ماتچا نتیجه آسیاب کردن برگ های چای سبز کودک به صورت پودر خوب است که برای نوشیدن ، پخت و پخت و پز مفید است. Matcha در ژاپن بسیار محبوب و مهم است ، خواه برای مراسم باشد یا فقط برای لذت بردن از یک نوشیدنی. چایخانه های معروف دارای ترکیبی از ماچا هستند که به نسل های قبل باز می گردند و نام هایی را که منحصر به فرد در ترکیب این چای هستند آراسته اند.
سنت و مراسم از اجزای اصلی مسابقه در ژاپن است ، به قرن ها قبل برمی گردد که اولین بار چای سبز وارد ژاپن شد. Matcha در حدود 1100 در چین ایجاد شد ، اگرچه روند تولید پودر چای بسیار فراتر می رود. ماتچا و چای سبز توسط راهبی بودایی در سال 1911 ، Eisai به ژاپن معرفی شد و به سرعت در فرهنگ ژاپن پذیرفته شد. امروزه ، کبریت هنوز جنبه مهمی از فرهنگ ژاپنی است ، به ویژه جایی که در مناطق کیوتو و استان آیچی پرورش داده می شود.

ماتچا چه طعمی دارد؟
این یک پایه خاکی دارد ، که بسیاری از آن را با عسل یا شکر شیرین می کنند ، در حالی که شیر نشانه های تلخی را رقیق می کند. این لاته شبیه به لاتهای معمولی با بافت کمی دانه دار است ، اما طعم آن به طور طبیعی به چای سبز نزدیکتر است. اما مصرف کنندگان چای سبز شگفت زده خواهند شد زیرا این چای با چای سبز یکسان نیست ، به ویژه از نظر قوام. در حالی که کبریت ها به طور سنتی طعم خاصی ندارند ، بسیاری از مارک های پودر کبریت طعم های متنوعی را ارائه می دهند.
انواع مختلف Matcha (و چه کسانی را بخرید)
اگر تازه کار هستید ، خرید Matcha دشوار است ، زیرا انواع مختلف ، درجه ها و حتی سایه های سبز وجود دارد. هنگام تهیه کوکی های کبریت ، از همان کبریتی که در مراسم چای استفاده می کنید استفاده نمی کنید. به همین دلیل است که باید نوع کبریت مناسب برای اسموتی و لاته خریداری کنید تا یک نوشیدنی تلخ و دانه دار دریافت نکنید.

درجه تشریفاتی
همانطور که از نامش پیداست ، مسابقه کلاس تشریفاتی با کیفیت ترین و خوشمزه ترین کبریت است که برای نوشیدن و مراسم استفاده می شود. این رنگ روشن و پر جنب و جوش است و بوی کمی شیرین و همچنین با رایحه خاکی ملایم خواهد داشت. ممکن است نشانه ای از تلخی وجود داشته باشد ، اما نوشیدن یک مسابقه با کیفیت واقعی هموار است. اگر می خواهید یک کبریت سنتی و همچنین لاته درست کنید ، این نوع خرید است.
کلاس آشپزی
کیفیت آشپزی از کیفیت پایین تری برخوردار است زیرا برای پخت در مقادیر بیشتر مفید است. طعم تلخ و رنگهای کمی کدر ، آن را به عنوان یک نوشیدنی جذاب تر می کند ، اما برای پخت و پز عالی است. این تلخی به ندرت به کوکی ها و کیک ها منتقل می شود ، بنابراین لازم نیست کبریت برای اهداف آشپزی تشریفاتی باشد.
درجه لاته
ماتچا درجه Latte یک کلاس نسبتاً جدید از matcha است که بین درجه تشریفاتی و آشپزی است. از نظر کیفیت ، رنگ و مزه بسیار نزدیک به کلاس تشریفاتی است ، اما چندان گران نیست. برخی از مارک ها در انواع لاته ماتچا تخصص دارند ، که باعث می شود برای تولید نوشیدنی های مدرن مقرون به صرفه تر باشد. اگر به دنبال کبریتی برای لاته ، اسموتی و شیک هستید ، نوع لاته ارزش بهتری نسبت به نوع تشریفاتی خواهد داشت.

مزایای سلامتی Matcha
متاچا نه تنها به دلیل طعم و سابقه ، بلکه به دلیل مزایای سلامتی آن نیز محبوب است. دلایل زیادی وجود دارد که گاه به گاه قهوه را با کمی کبریت عوض کنید. چای سبز برای سلامتی نیز مفید است ، بنابراین تعجبی ندارد که با آن مطابقت داشته باشد. در اینجا برخی از مزایای احتمالی مسابقه برای سلامتی آورده شده است:
- حاوی آنتی اکسیدان ها: چای سبز و ماچا سرشار از فلاونوئیدها و چندین آنتی اکسیدان دیگر هستند که به جلوگیری از آسیب سلولی ناشی از رادیکال های آزاد کمک می کند. خوشبختانه ، matcha latte می تواند به بدن شما در مبارزه با این رادیکال های آزاد کمک کند ، که می تواند به سلامت کلی شما کمک کند.
- عملکرد مغز را بهبود می بخشد: ماتچا دارای کافئین مشابه چای سبز است که میزان آن نسبت به قهوه آهسته تر اما حتی مساوی تر است. مواد شیمیایی دیگری مانند L-theanine و ویتامین های کمپلکس b وجود دارند که وظیفه عملکرد طبیعی مغز را بر عهده دارند.
- متابولیسم را تسریع کنید: Matcha می تواند به تسریع متابولیسم ، مشابه چای سبز کمک کند. این می تواند به سوزاندن چربی و تسریع متابولیسم به دلیل اثر حرارتی که به طور طبیعی از طریق چربی می سوزاند ، کمک کند. بسیاری از مکمل ها حاوی عصاره چای سبز هستند ، اما ماتچا راه خوشمزه تری برای به دست آوردن این مزایا است.
پایه اصلی برای اسموتی های Matcha
دستور ما برای کبریت زیر ساده و آسان است ، اما با پایه ای از اسموتی های کبریت شروع می شود. می توانید هر ماده ای را که می خواهید به پایه کبریت اضافه کنید و در کوتاه ترین زمان یک اسموتی خوشمزه به دست خواهید آورد. اگر طرفدار قهوه یا موز نیستید ، بدون آنها آشفتگی ایجاد کنید. با این حال ، موز بافت خامه ای و متراکم به اسموتی می افزاید ، بنابراین ممکن است لازم باشد از یخ یا شیر بیشتری برای یک نوشیدنی غلیظ استفاده کنید.


دستور تهیه کلوچه اسموتی موکا موکا
کبریت موکا موز یک غذای شیرین واقعی است که پس از یک پیاده روی طولانی یا یک روز گرم تابستانی عالی است. اگر می خواهید پروتئین بیشتری به رژیم غذایی خود اضافه کنید ، پودر پروتئین اضافه کنید. لذت بردن!
- 1 h.h. مسابقه کلاس لاته یا تشریفاتی
- 1 موز
- ¾ فنجان شیر جو دوسر
- ¼ فنجان قهوه
- ½ h.h. شربت شکلات
- 1 ملاقه پودر پروتئین شکلات به صورت اختیاری
- 1 h.h. عسل به صورت اختیاری
- 1- فنجان یخ
-
یخ ، 1 قاشق چایخوری پودر ماچا و شیر جو را به مخلوط کن اضافه کنید و مخلوط کنید تا کاملا مخلوط شوند. این پایه اصلی اسموتی های مسابقه است. اگر قصد ندارید موز اضافه کنید ، یخ کم یا زیاد به ترجیحات خود اضافه کنید.
-
موز را پوست بگیرید و به صورت مکعبی خرد کنید ، سپس آن را با قهوه ، شربت شکلات ، پودر پروتئین شکلات و عسل به مخلوط کن اضافه کنید. مخلوط کنید تا یکدست شود. در یک لیوان بلند بریزید و بلافاصله سرو کنید.
کالری: 250کیلوکالری
تصویر توصیه شده: میلوش باتینیچ ، شاتر استوک