اگر می خواهید سر خود را در سفر صبح خود بچرخانید ، به دنبال یک لاته با جلبک آبی نباشید. جدای از سایه غافلگیرکننده غیرطبیعی آبی ، لاته آبی دریایی نیز مملو از ویتامین ها و مواد مغذی است که اکثر مردم در آن کمبود دارند ، و این روشی سالم برای شارژ مجدد باتری صبحگاهی است.
این دستور برای افرادی نیست که مایل به خرید برخی از اجزای طاقچه نیستند ، زیرا بعید است که کابینت ادویه شما حاوی همه چیز باشد. با این حال ، دستور العمل خود ساده است و زمان زیادی برای تهیه آن طول نمی کشد. یک امتیاز اضافی این است که شما به راحتی می توانید یک هفته در هر زمان برنده شوید و در وقت خود صرفه جویی کنید. بیایید یاد بگیریم که چگونه دستور تهیه جلبک دریایی آبی را تهیه کنیم.
توجه به اسامی
لاته جلبک آبی گاهی اوقات لات اسپیرولینای آبی یا لات جلبک آبی سبز نامیده می شود ، بنابراین اجازه ندهید اصطلاحات شما را گیج کند. اسپیرولینا نام جلبک های سبز-آبی است که رنگ آبی مشخصه این نوشیدنی و بسیاری از فواید سلامتی آن را به نوشیدنی می بخشد. بیایید این نوشیدنی را اسپیرولینا لاته دقیق ترین بیولوژیکی بنامیم ، زیرا جلبک های سبز آبی نیز از جلبک های آبی دقیق تر هستند. ما گمان می کنیم که از لاته آبی جلبک دریایی استفاده می شود زیرا باعث تشخیص هر کسی می شود که قبلاً نوشیدنی آبی تکان دهنده را دیده است.


دستور تهیه لاته با جلبک دریایی آبی
اگر می خواهید سر خود را در سفر صبح خود بچرخانید ، به دنبال یک لاته با جلبک آبی نباشید. لاته جلبک دریایی آبی علاوه بر سایه غیرعادی غیر طبیعی آبی ، سرشار از ویتامین ها و مواد مغذی است که اکثر مردم در آن کمبود دارند ، و این راهی سالم برای شارژ مجدد در صبح است.
تجهیزات
-
یک قابلمه کوچک
-
درهم کوبیدن
-
یک کاسه کوچک
-
مخلوط کن
عناصر
- ½ h.h. پودر اسپیرولینای آبی
- 1 قاشق غذاخوری روغن نارگیل
- 1 قاشق غذاخوری پپتیدهای کلاژن
- 1 فنجان ها شیر نارگیل
- ¼ h.h. دارچین آسیاب شده
دستورالعمل ها
-
نارگیل را در یک قابلمه کوچک روی حرارت ملایم گرم کنید. قبل از جوشیدن از روی حرارت بردارید.
-
هنگامی که شیر نارگیل گرم شد ، اسپیرولینای آبی را در یک کاسه کوچک اضافه کنید و آن را با مقدار کمی شیر ترکیب کنید. به اندازه کافی برای اشباع اسپیرولینا استفاده کنید.
-
اسپیرولینا را با افزودن مقدار کمی شیر به طور همزمان بکوبید تا از ایجاد توده جلوگیری شود. اگر شیر نارگیل را خیلی سریع به آن اضافه کنید ، اسپیرولینا به هم می چسبد ، که دستیابی به بافت صاف در پایان را بسیار دشوار می کند.
-
هنگامی که اسپیرولینا و شیر نارگیل کاملاً مخلوط شدند ، آنها را به همراه روغن نارگیل و دارچین به مخلوط کن خود اضافه کنید.
-
مخلوط را مخلوط کنید تا به بافت درخشان و کف دار برسد.
-
پپتیدهای کلاژن را اضافه کرده و دوباره با سرعت کم هم بزنید.
-
لاته را در لیوان مورد علاقه خود بریزید و در صورت تمایل با دارچین تزیین کنید.
-
سرو کنید و لذت ببرید!
تغذیه
کالری: 150کیلوکالری
اسپیرولینا را از کجا بخریم
اگر تا به حال اسپیرولینا نخریده اید ، مطمئن نیستید که آن را کجا پیدا کنید. شما می توانید آن را به صورت آنلاین خریداری کنید ، و برخی از سوپرمارکت ها اسپیرولینا را در قسمت ویتامین ها و مکمل ها ارائه می دهند. به خاطر داشته باشید که همه انواع اسامی را دنبال کنید ، زیرا مارک های مختلف از اصطلاحات مختلف استفاده می کنند.
همچنین می توانید اسپیرولینا را از فروشگاه ویتامین خریداری کنید ، زیرا تقریباً همه شرکت های بزرگ مکمل آن را ارائه می دهند.

یادداشت های اضافی
فضای زیادی برای سفارشی سازی با این دستور غذا وجود دارد و توصیه های ما فقط پیشنهادات است. در اینجا برخی از جایگزین های مورد علاقه ما وجود دارد.
- دارچین را با ادویه دیگر عوض کنید. اگر دارچین را دوست ندارید یا می خواهید همه چیز را تغییر دهید ، جایگزین دارچین با فلفل دلمه ای ، جوز هندی یا میخک شوید.
- شیر نارگیل و روغن نارگیل خوشمزه هستند و مکمل یکدیگر هستند ، اما می توانید به جای آن از ترکیبات دیگر شیر و کره استفاده کنید. شما نمی توانید با ترکیبات واضح مانند شیر بادام و روغن بادام اشتباه کنید ، اما می توانید خلاق تر شده و طعم ها را ترکیب کنید. ما شیر جو را دوست داریم و این دستور غذا محل مناسبی برای استفاده از آن است ، زیرا طعم آن تقریباً با هر چیزی مطابقت دارد.
- یک افزودنی عالی دیگر در دستور العمل ، عصاره وانیل است. اگر فکر می کنید این دستور غذا بسیار نرم است یا به اندازه کافی شیرین نیست ، افزودن کمی وانیل بهترین راه برای افزایش طعم بدون پر کردن مجدد شکر است.
- اگر شیرینی مصنوعی مورد علاقه شما نیست ، شربت آگاو یک راه عالی برای افزودن شیرینی واقعی به لاته است. با این حال ، مراقب باشید. شربت آگاو حاوی مقدار زیادی شکر است. از نصف شربت آگاو به اندازه شکر استفاده کنید.
تصویر توصیه شده: Teodor Costachioiu ، Shutterstock