دستور العمل های کوکتل خوشمزه با قهوه سرد

کوکتل قهوه سرد

ما هر از گاهی یک کوکتل خوب دوست داریم و مخصوصاً زمانی را دوست داریم که بتوانیم مقداری قهوه در مخلوط قرار دهیم. کوکتل های قهوه می توانند به سادگی افزودن قهوه یا اسپرسو به دستور کوکتل موجود باشند ، یا پیچیده مانند تهیه یک نوشیدنی کاملاً جدید که برای برجسته کردن دانه های خاص خوشمزه طراحی شده است.

ما دوست داریم هر دو را آزمایش کنیم ، و در این مقاله ما هفت دستور مورد علاقه خود را برای کوکتل قهوه به اشتراک می گذاریم. ما سعی کردیم چیزی را برای همه در نظر بگیریم – از میکسولوژیست های سخت کوش گرفته تا آماتورهایی که به دنبال یک کوکتل سریع قهوه برای تهیه کباب در آخر هفته هستند.

جدا کننده 6

7 دستور مورد علاقه ما برای کوکتل های قهوه سرد:

1 اسپرسو مارتینی

اسپرسو مارتینی
اعتبار تصویر: بله محتوای بیشتر ، Unsplash

این پدربزرگ کوکتل های قهوه است. این ظریف و خوشمزه است و به طرز شگفت انگیزی آسان آماده می شود ، حتی اگر شما مانند ما باشید و در تهیه کوکتل متخصص نیستید. تنها چیزی که نیاز دارید ودکا ، لیکور قهوه و کرم کاکائو است.

قهوه مارتینی زیبا

مارتینی های قهوه کوکتل های زیبایی هستند که اسپرسو ، ودکا و لیکور قهوه مورد علاقه شما را ترکیب می کنند. چه چیزی را نباید دوست داشت؟

این دستور خوشمزه را امتحان کنید!

کوکتل قهوه مارتینی

عناصر

  • 1½ اونس ودکا
  • 1 اونس اسپرسو ، سرد
  • ¼ اونس خامه کاکائو
  • ¾ اونس لیکور قهوه
  • دانه های قهوه برای تزئین (اختیاری)

مراحل

  • مواد را در یک شیکتر کوکتل روی یخ ترکیب کنید. تکان دهید تا یک لایه نازک کف ایجاد شود.
  • داخل لیوان کوکتل صاف کنید.
  • اگر احساس فوق العاده ای دارید ، با دانه های قهوه تزئین کنید.
  • سرو کنید و لذت ببرید!

2 موکا مارتینی

موکا مارتینی ، پسر عموی نزدیک اسپرسو مارتینی ، کمی شکلات به مخلوط اضافه می کند و این نوشیدنی را بیشتر شبیه نوشیدنی بعد از شام می کند.

مارتینی شکلاتی اسپرسو

این کوکتل دارای ترکیب کاملی از کافئین ، شکلات و الکل است. اسپرسوی تازه را با ودکا ، شربت شکلات و لیکورهای خوشمزه ترکیب کنید تا یک مارتینی اسپرسو شکلاتی درست کنید که ارزش بارها و بارها سرو کردن را دارد.

این دستور خوشمزه را امتحان کنید!

کوکتل قهوه مارتینی

عناصر

  • عرضه دوگانه اسپرسو
  • لیمو شکلات 1 اونس
  • ½ اونس ودکا
  • ¼ فنجان بستنی شکلاتی
  • 1½ اونس خامه ایرلندی

مراحل

  • الکل را در یک لیوان به ترتیب زیر بمالید: کرم ایرلندی ، لیکور شکلات ، ودکا.
  • اسپرسو را روی آن قرار دهید.
  • روی آن را با یک توپ سخاوتمندانه از بستنی شکلاتی بریزید. این مرحله از نظر فنی اختیاری است ، اما چه کسی بستنی را دوست ندارد؟

3 قدیمی با قهوه

افزودن قهوه به سبک قدیمی یک موضوع بحث برانگیز است. مدل قدیمی یک کوکتل کلاسیک است که بسیاری از مردم فکر می کنند نباید تغییر کرد. اما ما عاشق قهوه هستیم و فکر می کنیم افزودن کمی سبک قهوه به سبک قدیمی آن را بهتر می کند.

عناصر

  • 1 حبه شکر
  • 2-3 قطره آنگوستورای تلخ
  • 2 اونس بوربن
  • پوست پرتقال برای تزئین
  • گیلاس ماراشینو برای تزئین
  • 1 اونس اسپرسو

مراحل

  • حبه شکر و تلخ را در یک فنجان بریزید و هم بزنید تا خوب مخلوط شوند.
  • یک تکه یخ بزرگ اضافه کنید.
  • بوربون را به آرامی روی یخ بریزید.
  • اسپرسو را اضافه کرده و به مدت 10-15 ثانیه سریع هم بزنید.
  • پوست پرتقال را روی لیوان فشار دهید.
  • پوست پرتقال و گیلاس را اضافه کنید.

4 وانیل لاته با ودکا

این بیشتر از قهوه ناشی می شود تا از کوکتل ، اما گزینه خوبی برای متخصصان قهوه است که می خواهند با تهیه کوکتل سر و کار داشته باشند. تهیه آن سخت تر از لاته معمولی نیست و یک غذای خوشمزه است که مطمئناً عاشقان قهوه را خوشحال می کند. لیکور خامه ای جایگزین شیر می شود و عطر وانیل توسط ودکا وانیلی تهیه می شود. می توانید قهوه را با اسپرسو جایگزین کنید ، اما ما فکر می کنیم که قهوه فیلتر بهتر کار می کند.

عناصر

  • 1 اونس ودکا وانیلی
  • 2 اونس لیکور خامه ترش
  • 3 اونس قهوه ، سرد

مراحل

  • توصیه می کنیم قهوه را شب قبل دم کرده و بگذارید یک شب در یخچال خنک شود. شروع قهوه داغ توصیه نمی شود.
  • ودکا وانیلی ، قهوه و لیکور خامه ای را در یک لیوان بلند ترکیب کنید.
  • 2-3 تکه یخ بزرگ اضافه کنید و 30 ثانیه تا 1 دقیقه هم بزنید.

5 تیرانداز مرده تکیلا را بیدار کنید

پس از چند کوکتل ، نوبت به یک کوکتل قهوه بی معنی و شفاف می رسد. در حقیقت ، ما حتی مطمئن نیستیم که این کوکتل در نظر گرفته شود ، زیرا این فقط یک تکه تکیلا در یک فنجان اسپرسو دو نفره است که روی یخ سرو می شود. اگر تکیلا دوست دارید ، این برای شما مناسب است ، اما اگر واکنش شما به این نوشیدنی چروک بینی است ، به غریزه خود اعتماد کنید و یکی از گزینه های دیگر را انتخاب کنید.


6 قهوه یخی ایرلندی

قهوه ایرلندی یکی از مهمترین کوکتل های قهوه داغ است ، بنابراین مناسب است که نسخه سرد در لیست ما قرار بگیرد. قهوه ایرلندی چند ماده بیشتر از اکثر کوکتل ها مصرف می کند ، اما ارزش تلاش را دارد ، زیرا نتیجه صاف ، خوشمزه و پر از عطر قهوه است.

قهوه ایرلندی با بیلی

نمی دانید چگونه قهوه ایرلندی درست کنید؟ این کوکتل قهوه داغ به آسانی تهیه می شود و برای شب های دنج زمستانی ایده آل است. قهوه دم کرده داغ را با بیلی و ویسکی ایرلندی ترکیب کنید تا یک درمان غیرقابل مقاومت داشته باشید.

این دستور خوشمزه را امتحان کنید!

طرز تهیه قهوه ایرلندی کافی شاپ نینجا

عناصر

  • 1 فنجان قهوه سرد شده
  • 1 قاشق غذاخوری شکر قهوه ای
  • 1½ اونس ویسکی ایرلندی
  • 1 اونس خامه ایرلندی
  • خامه زده شده (اختیاری)

مراحل

  • یک بار دیگر ، خوب است که قهوه را از قبل دم کرده و بگذارید یک شب در یخچال خنک شود. قهوه را کمی قوی تر از حد معمول کنید تا یخ زیادی به آن نرسد.
  • ویسکی ایرلندی ، خامه ایرلندی و قهوه را در یک لیوان روی یخ ترکیب کرده و هم بزنید.
  • شکر قهوه ای را اضافه کرده و هم بزنید تا کاملا حل شود.
  • خامه فرم گرفته در بالا.
  • سرو کنید و لذت ببرید!

7 قهوه سرد از لانگ آیلند

در اینجا یک قهوه در کوکتل محبوب چای سرد لانگ آیلند مشاهده می کنید. مانند نسخه چای سرد ، در مورد این مورد نیز مراقب باشید. حاوی الکل بیشتری نسبت به بیشتر نوشیدنی ها است و به راحتی خطرناک از بین می رود.

عناصر

  • ½ اونس کاهلوآ
  • ½ اونس کرم ایرلندی بیلی
  • ½ اونس ودکا
  • ½ اونس رم
  • ½ اونس تکیلا
  • 2 اونس قهوه (یا اسپرسو دو شات)

مراحل

  • مواد را در یک شیکتر کوکتل روی یخ ترکیب کنید.
  • حدود یک دقیقه به شدت تکان دهید.
  • داخل یک لیوان روی یخ صاف کنید.
  • سرو کنید و لذت ببرید (با مسئولیت پذیری).
  • نکته: می توانید قهوه یا اسپرسو را با آهک سرد جایگزین کنید تا یک کوکتل نرم و شیرین داشته باشید.

تصویر توصیه شده: لیلیا کاندراشویچ ، شاترستوک

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *