دستور العمل لاته لیمو مرکبات (نکات و تغییراتی برای پخت و پز)

شیر لیمو

لیمو و شیر می توانند مانند یک ترکیب وحشتناک به نظر برسند – یا مانند یک دستور کشک. اما با چند ترفند ساده می توانید یک لاته لیمویی مخملی ، کمی شیرین درست کنید که جوراب های شما را بشکند!

برای یافتن دستورالعمل آسان لاته لیمو از جمله نکات مهم پخت و پز و برخی پیشنهادات جالب ، به مطالعه ادامه دهید برای پیچ و تاب شگفت آور قهوه صبحانه خود آماده شوید!

جدا کننده 4

شیر لیمو

معمولاً لیمو لاته

لته های لیمو مرکبات ، نوشیدنی های روشن تهیه شده با اسپرسو پیچیده و شیر خامه ای هستند. تهیه شربت لیمو و ترکیب آن با شیر سرد می تواند به شما در جلوگیری از خمیر کشیدن ترسناک کمک کند. این دستور العمل برای یک روز تابستانی آسان ، سریع و عالی است!

زمان آماده سازی 20 دقایق

زمان پخت و پز 5 دقایق

کل زمان 25 دقایق

البته نوشیدنی

آشپزخانه آمریکایی

بخشها 1 شیر

کالری 120 کیلو کالری

عناصر

شربت لیمو ساده

  • 4 لیمو
  • ½ جام شکر سفید

لیمو لاته

  • 1 قاشق سوپخوری شربت ساده لیمو
  • 2 تصاویر اسپرسو یا … یک فنجان قهوه غلیظ
  • 8 اونس شیر هر نوعی
  • پوست لیمو اختیاری

دستورالعمل ها

یک شربت لیمو ساده درست کنید.

  • لیموها را بچشید ، مراقب باشید پوست سفید (لایه نزدیک به میوه) در پشت شما باقی بماند. پوسته بیرونی زرد روشن می خواهید.

  • ورق های بریده شده را هدف قرار دهید. لیموها را از وسط خرد کرده و آب آن را بگیرید. شما حدود … یک لیوان آب لیمو می خواهید.

  • در یک قابلمه کوچک ، شکر ، آب و آبلیمو را مخلوط کنید. مخلوط را روی حرارت متوسط ​​بجوشانید و مدام هم بزنید. سپس ظرف را از روی حرارت بردارید.

  • صافی را اضافه کرده ، هم بزنید و اجازه دهید مخلوط خنک شود. سپس ماهیتابه را فیلتر کنید.

یک لاته لیمویی درست کنید.

  • اکنون زمان شروع پخت و پز است! دو بار اسپرسو بگیرید یا یک فنجان قهوه غلیظ برای او درست کنید.

  • شیر سرد را با 1 قاشق غذاخوری شربت لیمو خود ترکیب کنید. شربت لیمو را به آرامی اضافه کنید و مرتباً هم بزنید. اکنون افزودن شربت به شما کمک می کند تا از خمیر کشیدن جلوگیری کنید!

  • شیر و شربت لیمو را در قابلمه کوچک خود گرم کنید. سپس مخلوط را با استفاده از مخلوط کن غوطه وری ، همزن یا میله بخار کف کنید.

  • اسپرسو یا قهوه را در فنجان قهوه خود بریزید. سپس شیر خورشتی را به آن اضافه کنید. نوشیدنی را با یک قاشق روی کمی کف شیر به پایان برسانید و یک نمک پوست لیمو اضافه کنید. لذت بردن!

تغذیه

کالری: 120کیلو کالری

جدا کننده 2

نکاتی برای جلوگیری از چسباندن

چرا لیمو شیر را جمع می کند؟ برای پاسخ به این س questionال و یادگیری چگونگی اجتناب از آن ، باید به سرعت شیمی را دور بزنیم. لیموها بسیار اسیدی هستند و PH آنها در حدود 2 است. از طرف دیگر ، شیر اساسی است و PH آنها در حدود 6.5 است. وقتی این دو را با هم مخلوط می کنید ، تغییر اسیدیته باعث می شود پروتئینی به نام کازئین بهم بچسبد. این تجمع همان چیزی است که ما آن را عبور می نامیم – و این چیزی نیست که شما در نوشیدنی خود بخواهید!

اگر لیمو را وقتی گرم است به شیر خود اضافه کنید ، این روند چسبندگی خیلی سریعتر اتفاق می افتد. این بدان دلیل است که مولکولهای موجود در مایع گرم بسیار سریعتر حرکت می کنند. بنابراین ، اگر شربت لیمو را به شیر سرد اضافه کنید و سپس مخلوط را گرم کنید ، می توانید از خمیر کشیدن جلوگیری کنید!

نوشیدنی قهوه آهک لیمو
اعتبار تصویر: Unsplash

انواع دستور العمل ها

بعد از مرور دستور ساده و چند نکته در مورد آشپزی ، وقت آن رسیده است که به این فکر کنید که چگونه می توانید این نوشیدنی را از نوشیدنی خود تهیه کنید.

یکی از انواع مورد علاقه ما در تهیه لاته لیمو ، افزودن اسطوخودوس است. اسطوخودوس و لیمو بسیار خوب ترکیب می شوند و یک نوشیدنی گلدار و تابستانی درست می کنند! همچنین می توانید پرتقال یا لیمو را با لیمو جایگزین کنید ، چند برگ نعناع تازه را مخلوط کنید یا از نوع دیگری شیر استفاده کنید. برای لاته غیر شیر شیر بادام یا سویا را امتحان کنید!

برای لاته خیلی گرم؟ به راحتی می توانید لاته لیمو یخی درست کنید! بگذارید اسپرسو یا قهوه شما خنک شود و روی آن یخ بریزید. سپس شیر سرد و شربت لیمو را اضافه کنید ، از مراحل گرم شدن و کف زدن صرف نظر کنید.

جدا کننده 3

افکار نهایی

لته های لیمو نوشیدنی های تابستانی خوشمزه ای هستند که مرکبات روشن را با شیر خامه ای و اسپرسوی پررنگ ترکیب می کنند. این لاته را می توانید با تنظیم مواد اولیه مطابق میل خود تهیه کنید. هنگامی که سعی کنید این نوشیدنی را درست کنید ، ممکن است دیگر هرگز نخواهید به کافه مورد علاقه خود برگردید!

بازخوانی های مرتبط:

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *