اگر از طرفداران مسابقه هستید ، می دانید که این چای خاکی ، کمی تلخ می تواند چقدر خوشمزه باشد. اما یک نوشیدنی ماتچا وجود دارد که شاید آن را امتحان نکرده باشید: لاته ماتچای توت فرنگی.
این نوشیدنی خوشمزه توت فرنگی تازه ، شیر خامه ای ، ماتچای پررنگ و کمی شیرین کننده را ترکیب می کند. به خواندن ادامه دهید تا دستورالعمل لاته ماتچای توت فرنگی آسان ما را بیابید ، بعلاوه برخی نکات آشپزی برای کمک به شما در تهیه لاته رویاهای خود.

Berry Matcha Latte
ترکیبی کاملاً خیره کننده از پوره توت فرنگی خانگی ، شیر و خاکی ، این لاته به همان زیبایی که خوشمزه است نیز زیباست. تنها آنچه شما نیاز دارید چند ماده اولیه ساده و حدود 15 دقیقه است. در کمترین زمان از یک نوشیدنی خوشبو و خوش طعم لذت خواهید برد!
عناصر
پوره توت فرنگی
- ½ جام شکر سفید
- ½ جام اب
- 1 جام توت فرنگی تازه خرد شده
Berry Matcha Latte
- 1 قاشق چایخوری مطابقت با گرد و غبار
- ⅓ جام آب گرم
- ⅓ جام شیر هر نوعی
- 1 جام یخ
دستورالعمل ها
-
شکر ، آب و توت فرنگی را در قابلمه کوچکی بریزید. آن را گرم کنید و متوسط کم کنید ، گاهی اوقات هم بزنید ، تا حباب های کوچک تشکیل شود.
-
مخلوط توت فرنگی را به مدت 13 دقیقه دم کنید. سپس آن را از روی حرارت برداشته و بگذارید تا خنک شود.
-
در حالی که توت فرنگی در حال پخت است ، آب داغ را مخلوط کرده و پودر را در یک کاسه کوچک مطابقت دهید. آنقدر بزنید تا مسابقه کاملاً حل شود.
-
مخلوط توت فرنگی را با استفاده از مخلوط کن پرسرعت یا مخلوط کن غوطه ور له کنید.
-
لیوان بلند خود را با یخ پر کنید. سپس 2 قاشق غذاخوری پوره توت فرنگی خود را اضافه کنید.
-
شیر را روی یخ و پوره توت فرنگی بریزید. سپس کبریت را با دقت اضافه کنید. کمی وقت بگذارید تا از نوشیدنی زیبای خود لذت ببرید!
تغذیه
کالری: 70کیلو کالری
نکات دستور العمل
تقریباً برای شروع جوش آماده است؟ در اینجا چند نکته سریع آورده شده است که به شما کمک می کند تا یک ترکیب کاملا مناسب توت فرنگی را تهیه کنید.
پوره توت فرنگی
برای دستور العمل ما یک پوره توت فرنگی بسیار ساده درست می کنیم ، با استفاده از توت فرنگی تازه ، آب و شکر. روش های زیادی برای افزودن توت فرنگی به نوشیدنی شما وجود دارد! می توانید سس توت فرنگی از قبل تهیه شده را در فروشگاه خریداری کنید ، از توت فرنگی منجمد استفاده کنید یا توت فرنگی و عسل را مخلوط کنید. همچنین می توانید برای تهیه یک نوشیدنی کمتر شیرین ، توت فرنگی های تازه را به ته لیوان اضافه کنید.
شیر
شیر ماده تشکیل دهنده میانی این نوشیدنی است و زمینه صاف و خنثی را برای طعم های شدید ماتچا و توت فرنگی فراهم می کند. می توانید تقریباً از هر نوع شیر مانند شیر نارگیل ، شیر بادام ، شیر گاو یا حتی شیر جو دوسر استفاده کنید. توصیه می کنیم برای جلوگیری از نوشیدنی خیلی شیرین از شیر شیرین نشده استفاده کنید.
همخوانی داشتن
سرانجام ، ماده اصلی: مسابقه! ماتچا یک پودر خاکی و معطر است که از برگ های چای سبز ریز آسیاب شده تهیه می شود. روش سنتی پخت و پز ژاپنی شامل یک همزن چوبی مخصوص است ، اما می توانید از هر همزن (یا حتی یک قاشق) برای مخلوط کردن کبریت و آب استفاده کنید. اگر مسابقه خود را قوی دوست دارید ، توصیه می کنیم یک قاشق چای خوری پودر اضافی به این نوشیدنی اضافه کنید. شیر و پوره توت فرنگی شیرین از طعم کبریت شما کم می کند!
خلاصه کردن
وقت آن است که شروع به ساختن زیباترین نوشیدنی ای کنید که در تمام طول سال از آن لذت خواهید برد! امیدواریم از ساختن و نوشیدن این ماته توت فرنگی لاته لذت ببرید. این فقط می تواند نوشیدنی مورد علاقه جدید شما شود.
بازخوانی های مرتبط:
تصویر پیشنهادی: حساسیت ، Shutterstock