دستور العمل قهوه گرانیتا (آسان و منحط)

دسر گرانیت قهوه

در یک بعد از ظهر گرم تابستان ، تنها چیزی که می خواهید یک لذت بخش است. اما قبل از اینکه به سراغ مخروطی کلوچه یا بستنی بروید ، به گرانیت قهوه فکر کنید. این دسر ایتالیایی در اصل یک قهوه یخ زده شیرین با بافتی کرکی و یخی است. آنرا با کمی خامه فرم گرفته سرو کنید تا یک روند درمانی منفی تر داشته باشد!

ما به شما نشان خواهیم داد که چگونه گرانیت قهوه درست کنید تا جوراب های شما شکسته شود. قبل از احساس قهوه یخ زده از آن لذت خواهید برد!

جدا کننده 2

دسر گرانیت قهوه

قهوه گرانیتای خوشمزه

تنها ترفند تهیه گرانیت قهوه خوشمزه یادآوری آنست که باید هم بزنید تا یخ بزند. ما دوست داریم کمی Kahlua (یا لیکور قهوه خانگی) برای عطر و طعم بیشتر اضافه کنیم ، اما به راحتی می توانید از الکل صرف نظر کنید. از دسر کرکی و شیرین خود لذت ببرید!

زمان آماده شدن 10 دقایق

زمان انجماد 3 ساعت 30 دقایق

کل زمان 3 ساعت 40 دقایق

البته دسر

آشپزخانه ایتالیایی

بخشها 4 دسرها

کالری 120 کیلو کالری

تجهیزات

  • قهوه ساز

  • ماهیتابه بزرگ فلزی

  • کاسه

  • چنگال

  • فریزر

عناصر

  • 2 فنجان ها قهوه دم کرده سرد شده
  • ½ جام شکر سفید
  • 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
  • 1-2 قاشق غذاخوری کهلوا اختیاری
  • خامه زده شده تزیین اختیاری

دستورالعمل ها

  • در یک کاسه ، قهوه دم کرده و شکر سفید را مخلوط کنید تا شکر حل شود. سپس عصاره وانیل و کهلوا (اختیاری) اضافه کنید.

  • مخلوط را در قابلمه بزرگ ریخته و حدود 3 ساعت یخ زده و هر 30 دقیقه هم بزنید.

  • هنگامی که مخلوط گل شد ، آن را از فریزر خارج کرده و حدود 30 ثانیه با قدرت هم بزنید. شما می خواهید کریستال ها یکدست و کرک باشند.

  • گرانیت را برای 30 دقیقه دیگر به فریزر برگردانید.

  • گرانیت خود را در کاسه های تراشیده و لذت ببرید! در صورت تمایل می توانید روی آن را با خامه فرم گرفته بپوشانید.

تغذیه

کالری: 120کیلو کالری

کلمه کلیدی قهوه گرانیت ، دسر

جدا کننده 4

نکات و تغییرات برای دستور العمل ها

تهیه گرانیت قهوه آسان است – به شرطی که آماده باشید هر 30 دقیقه آن را هم بزنید! در اینجا چند پیشنهاد در مورد ساخت گرانیت رویاهایتان آورده شده است.

قهوه

قهوه عالی در مرکز این دسر است ، بنابراین توصیه می کنیم بهترین قهوه ساز خود را بیرون بیاورید. این یک دستورالعمل است که ما توصیه نمی کنیم از اسپرسو استفاده کنید. قهوه دم کرده معمولی برای گرانیت بهترین عملکرد را دارد. بخش بزرگی از یک نوشیدنی سرد ، پودر از Chemex خود تهیه کنید یا مطبوعات قابل اعتماد فرانسوی خود را امتحان کنید. برای عطر و طعم بیشتر از دانه های قهوه تازه آسیاب شده استفاده کنید!

کوکتل برای تهیه سرما
اعتبار تصویر: P-photography ، Shutterstock

کهلوا

افزودن لیکور قهوه کاملاً اختیاری است و اگر الکل نمی نوشید یا می خواهید کالری را کاهش دهید می توانید از آن صرف نظر کنید. واقعاً طعم غنی تر و باطراوت تری به گرانیت می بخشد! می توانید از کهلوا ، تیا ماریا استفاده کنید و یا لیکور قهوه خود را در خانه درست کنید.

لیکور قهوه خانگی

درست کردن لیکور قهوه در خانه بسیار آسان است – تمام آنچه شما نیاز دارید چند ماده اولیه ساده و یک یا دو هفته تعطیل است!

این دستور خوشمزه را امتحان کنید!

لیکور قهوه ذخیره می شود

مجموعه ها

راحت ترین غذای کنار این دسر خامه فرم گرفته است. آن را در خانه با خامه تازه ، وانیل و کمی شکر درست کنید و یا یک شیرینی از قبل آماده شده خریداری کنید. همچنین می توانید ادویه های مورد علاقه خود را روی آن بپاشید یا برای تفریح ​​بیشتر مقداری شکلات چیپسی اضافه کنید.

قهوه خامه زده
اعتبار تصویر: Unsplash

هم زدن

برای تهیه گرانیت ، باید طی فرآیند انجماد مرتباً هم بزنید. هم زدن بلورهای یخ را خرد می کند ، و این بافت متمایز و صاف را تشکیل می دهد. اگر به هیچ وجه هم نزنید ، یک مکعب قهوه یخ زده غول پیکر خواهید گرفت! بنابراین یک تایمر تنظیم کنید و گرانیت خود را مرتبا هم بزنید.

جدا کننده 3

افکار نهایی

که همه دوستان! امیدواریم از یادگیری طرز تهیه قهوه گرانیت لذت برده باشید و امیدواریم از خوردن دسر منجمد خوشمزه خود حتی بیشتر لذت ببرید. تهیه این نوع شیرینی یخی بسیار آسان است ، اما همچنین یک شیرینی چشمگیر برای سرو در یک مهمانی تابستانی است.

بازخوانی های مرتبط:


تصویر پیشنهادی: النا وسلووا ، Shutterstock

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *