آیا به دنبال یک دسر آسان برای پذیرایی از جمعیت هستید؟ قهوه ، بستنی و شیر غلیظ را مخلوط کنید تا این غذای خوشمزه جنوبی را تهیه کنید. این یک میلک شیک خامه ای و گوارا است که تهیه آن برای مهمانی بسیار راحت تر است. یک هشدار صادقانه: این دسر بسیار اعتیاد آور است!
ما به شما ساده ترین راه برای تهیه یک منگنه شگفت انگیز قهوه را نشان خواهیم داد. داشتن فقط یک لیوان سخت است!

ضربه آسان برای قهوه
این دستور ساده پانچ قهوه باعث می شود که مهمانان شما گوش به گوش شما لبخند بزنند! این خامه ای ، شیرین و کمی کافئین دار است – البته لازم به ذکر نیست که طراوت ندارد.
تجهیزات
-
کاسه پانچ بزرگ
-
قهوه ساز دلخواه
-
قاشق یا لیسک بزنید
-
کاسه یا فنجان سرو
-
کاسه مخلوط کردن
عناصر
- 3 فنجان ها قهوه دم کرده
- 1 گالن بستنی وانیل یا شکلات فرانسوی
- 1/2 جام قند
- 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
- 1 گالن شیر
دستورالعمل ها
-
با استفاده از روش دم آوری مورد علاقه خود 2 فنجان قهوه درست کنید. پخت و پز سرد ساده ترین روش است ، اما دستگاه های چکاندن قطره ، Keurigs و پر کننده های بزرگ مانند Chemex نیز به خوبی کار می کنند!
-
اجازه دهید قهوه خنک شود. می توانید برای خنک شدن سریعتر آن را روی پیشخوان بگذارید یا در یخچال قرار دهید.
-
در کاسه مخلوط کردن ، شیر ، شکر و وانیل را مخلوط کنید. آنقدر بزنید تا شکر کاملاً حل شود.
-
بستنی را در یک کاسه بزرگ بریزید. سپس مخلوط قهوه و شیر را اضافه کنید. هم بزنید تا ترکیب شود.
-
بلافاصله سرو کنید! ما دوست داریم منگنه قهوه را با نعناع تازه ، دارچین یا پودر کاکائو تزئین کنیم.
تغذیه
کالری: 300کیلو کالری
نکات و تغییرات برای دستور العمل ها
بستنی
ما دوست داریم از بستنی وانیلی فرانسوی با کیفیت خوب در منگنه قهوه خود استفاده کنیم. عطر و طعم اضافی واقعاً به وجود می آید و می توانید از افزودن عصاره وانیل صرف نظر کنید. اما انواع دیگر بستنی نیز می تواند خوشمزه باشد ، مانند شکلات ، کارامل و حتی توت فرنگی! از مارکی استفاده کنید که ساده و هر نوع عطر و طعمی که با قهوه خوب به نظر می رسد بخورید.

نسخه های سبک تر
نسخه سبک تری می خواهید؟ می توانید بستنی را کنار بگذارید و برای درمان کمتر پایدار ، مقدار کمی شکر اضافه کنید. همچنین می توانید به جای شیر و بستنی از خامه فرم گرفته استفاده کنید یا جایگزین غیر لبنی مانند شیر بادام یا نارگیل را جایگزین کنید.
قهوه
ساده ترین روش تهیه قهوه طبق این دستورالعمل ، دم کردن در سرما است. قهوه شما قوی ، خوشمزه و از قبل سرد خواهد بود! بعلاوه ، دم کردن در سرما به راحتی انجام می شود خواه قهوه ساز مخصوص آهک سرد داشته باشید یا نه. اما بسیاری از گزینه های دیگر پخت و پز وجود دارد! برای تهیه قهوه خود از دستگاه قطره ای ، کیوریگ ، فله بزرگ یا پرس فرانسه استفاده کنید. سپس بگذارید حداقل 10 یا 15 دقیقه روی پیشخوان یا یخچال بماند.
طعم و مزه های اضافی
این دستور العمل در حال حاضر چیزهای زیادی دارد: قهوه غلیظ ، شیر خامه ای و بستنی منحط. اما اگر می خواهید طعم دهنده های بیشتری اضافه کنید! یک قاشق چایخوری از ادویه مورد علاقه خود مانند دارچین یا جوز هندی را امتحان کنید. یا پودر کاکائو یا عصاره فندق را اضافه کنید. و فراموش نکنید که غذاهای فرعی سرگرم کننده مانند برگ نعناع ، دارچین آسیاب شده یا چیپس شکلات را امتحان کنید!
افکار نهایی
وقت آن است که از دسر مورد علاقه جدید خود لذت ببرید! قهوه ساز یکی از آن خوراکی های شگفت انگیز است که طعم بسیار خوبی دارد و تهیه آن دشوار نیست. دفعه دیگر که کبابی خوردید یا خانواده شما حال و هوای یک دسر عالی را دارند ، این یکی را امتحان کنید!
همچنین مشاهده کنید:
تصویر پیشنهادی: الکساندرا ناومنکو ، Shutterstock