هیچ چیز به اندازه یک لیوان گرم سیب در یک بعدازظهر تازه پاییزی دنج نیست. پس از یک روز طولانی شانه زدن برگ ها یا کنده کاری کدو تنبل ، شما لیاقت یک غذای شیرین و پاییزی را دارید! اما اگر عاشق قهوه هستید ، چیز بهتری هم داریم: قهوه با سیب.
ما به شما نشان خواهیم داد که چگونه با استفاده از سیب ، شیر ، دارچین ، کارامل و اسپرسو یک نوشیدنی پاییزی عالی تهیه کنید. جوراب های شما را می شکند – به بهترین شکل ممکن!

قهوه سیب با دارچین
قهوه سیب یک غذای دلپذیر پاییزی است که بهترین طعم های فصلی را با هم ترکیب می کند. دارچین ، سیب سیب ، کارامل و قهوه: چه چیزی را دوست نداریم؟ در اینجا یک دستور العمل ساده است!
عناصر
- 2 اونس آب سیب
- 2 اونس شیر هر نوعی
- 1 قاشق چایخوری دارچین
- 1.5 قاشق چایخوری سس کارامل
- 2 عکسها اسپرسو یا … یک فنجان قهوه دم کرده
- خامه زده شده اختیاری
دستورالعمل ها
-
در یک قابلمه کوچک ، شراب ، شیر ، دارچین و سس کارامل را مخلوط کنید. روی حرارت متوسط و مرتب هم بزنید تا مخلوط داغ شود اما جوش نیاید.
-
دو بار اسپرسو بگیرید یا یک فنجان قهوه غلیظ برای او درست کنید. شما می توانید از هر وسیله پخت و پز استفاده کنید!
-
اسپرسو را در یک لیوان بزرگ بریزید. مخلوط سیب کارامل را به آن اضافه کنید. با یک تکه خامه فرم گرفته تزئین کرده و دارچین را بپاشید. با سیب از قهوه خود لذت ببرید!
تغذیه
کالری: 150کیلو کالری
انواع دستور العمل ها
نمی دانید چگونه می توانید این نوشیدنی خوشمزه را سفارشی کنید؟ در اینجا چند نکته وجود دارد.
آب سیب
ما دوست داریم در این دستور العمل دنج پاییز از شراب سیب استفاده کنیم زیرا بدون اینکه خیلی شیرین باشد به اندازه کافی عطر و طعم سیب اضافه می کند. اما می توانید از آب سیب یا پوره سیب نیز استفاده کنید. اگر واقعاً از آب شیرین استفاده می کنید ، ممکن است بخواهید مقدار سس کارامل را کاهش دهید. و اگر از پوره یا رب استفاده می کنید ، به خاطر داشته باشید که نوشیدنی شما بافت متراکم تری خواهد داشت.
شیر
شیر گاو کلاسیک همیشه گزینه خوبی در نوشیدنی های قهوه است ، اما ما انواع شیرهای جایگزین را نیز دوست داریم. شیر بادام و بلغور جو دوسر به ویژه در این دستورالعمل خوب است. و اگر عاشق بافت شیر بخارپز هستید ، همیشه می توانید بخار خود را بیرون بیاورید تا از آن در قهوه سیب استفاده کنید!
کارامل
سس کارامل و شربت از افزودنیهای ساده این نوشیدنی با طعم سیب کارامل است. اگر آن را در دست ندارید ، می توانید با حرارت دادن کره و شکر ، سس کارامل را روی اجاق درست کنید. اگر نگران مصرف قند هستید ، دریغ نکنید که کاملاً از کارامل صرف نظر کنید!
ادویه ها
دارچین عطر و طعمی است که شما نمی توانید در قهوه با سیب از دست بدهید و قبلاً در برخی از سیب های سیب مخلوط شده است. اما اگر یک نوشیدنی تند را دوست دارید ، چرا ادویه های دیگری مانند جوز هندی ، ادویه کدو تنبل ، زنجبیل یا زردچوبه اضافه نمی کنید؟ قهوه سیب با بسیاری از ادویه ها بسیار مطابقت دارد.
افکار نهایی
وقت آن است که به روز فوق العاده پاییزی خود برگردید! امیدواریم این دستور غذا را برای قهوه با سیب دوست داشته باشید ، مهم نیست در چه ماه باشد. دارچین ، کارامل و سیب به طور خارق العاده ای با شیر و اسپرسو خوب هستند. سعی کنید و خودتان ببینید!
همچنین مشاهده کنید: