موکا سنتی اسپرسو را با شکلات و شیر ترکیب می کند ، یک نوشیدنی غنی و قهوه صاف را تشکیل می دهد که تقریبا خیلی خوشمزه است. اما گاهی مسافرت به کافه مورد علاقه خود – یا تهیه موکا در خانه – خیلی طولانی می شود. آنجاست که شربت موکا می رود!
زودتر از موعد دسته ای از این شربت خوشمزه موکا را به هم بزنید و در طول هفته از فنجان های غنی و معطر قهوه لذت ببرید. صبح مجبور نیستید اسپرسو بیرون بیاورید یا آن را با شکلات مخلوط کنید. کافی است یک اونس شربت موکا را در قهوه معمولی خود بریزید تا عطر و طعم ساده و ساده موکا داشته باشد. به خواندن در مورد دستور العمل شربت آسان ماکا – با یک ماده غافلگیرکننده ادامه دهید!

شربت آسان موکا
آیا شما آماده یک شربت خوشمزه و غنی هستید که با قهوه معمولی خود مخلوط شود؟ استفاده از قهوه دم کرده به جای آب طعم پیچیده تری به این شربت موکا می بخشد! این قهوه ، شکلات و شکر را با هم ترکیب می کند و یک شربت غلیظ و شیرین درست می کند ، مناسب برای هر فنجان قهوه.
عناصر
- 1 جام شکر سفید
- 1 جام قهوه دم کرده یا آب
- 1/2 جام پودر کاکائو
- 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
دستورالعمل ها
-
در یک قابلمه ، شکر ، قهوه دم کرده و پودر کاکائو را با هم مخلوط کنید. مخلوط را روی حرارت متوسط گرم کنید و مرتباً هم بزنید تا نسوزد.
-
هنگامی که شکر و پودر کاکائو به طور کامل در قهوه حل شد ، ظرف را از روی حرارت بردارید.
-
یک قاشق چایخوری عصاره وانیل اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
-
بگذارید شربت موکا کاملاً خنک شود. سپس آن را به یک ظرف نگهدارنده ضد هوای هوا منتقل کنید. باید تا 2 هفته در یخچال نگهداری شود.
-
یک یا دو قاشق غذاخوری شربت موکا را در هر نوشیدنی قهوه نوش جان کنید! حتما قبل از ریختن ظرف در قهوه خود آن را تکان دهید.
تغذیه
کالری: 40کیلو کالری
شربت موکا را سفارشی کنید
پس از تسلط بر دستور العمل اساسی ، می توانید تناسبات و مواد اولیه را با ترجیحات خود تطبیق دهید.
عطر و طعم اضافی اضافه کنید
از شکلات قدیمی ساده حوصله دارید؟ به راحتی می توانید طعم های دیگر را برای یک فنجان قهوه بسیار خوشمزه مخلوط کنید! با افزودن یک قاشق چای خوری عصاره نعناع فلفلی یا هم زدن یک قاشق کره بادام زمینی ، آن را از شربت موکا نعنا تهیه کنید و از درمان آن الهام گرفته از فنجان های کره بادام زمینی ریز است. همچنین می توانید برای طعم شکلات و میوه ، عصاره تمشک اضافه کنید یا شربت موکا خود را با کمی دارچین به یک شربت موکا مکزیکی تبدیل کنید. گزینه های بسیار خوشمزه زیادی وجود دارد!

نوع دیگری از شکر را امتحان کنید
استفاده از شکر سفید آسان است ، اما همچنین بسیار فرآوری شده است. می توانید یک شربت را با استفاده از عسل ، گون ، شکر نارگیل و یک جایگزین کمتر فرآوری شده تهیه کنید. شاید لازم باشد کمی آزمایش کنید ، زیرا شکل های مایع قند بیشتری به آب زیادی احتیاج ندارند.
آن را به کرم تبدیل کنید
اگر متوجه شدید که به قهوه موکا خود نصف یا نصف یا شیر اضافه می کنید ، چرا روند کار را ساده نمی کنید؟ می توانید شربت موکا را با مخلوط کردن شیر و خامه به کرم موکا تبدیل کنید. نتیجه شیرین ، شکلاتی و کاملا خامه ای خواهد بود.
یک فنجان دنج قهوه جشن می خواهید؟ دسته ای از این کرم نعناع آسان را از موکا برای یک مخلوط کن قهوه بدون درز مخلوط کنید. شما تمام طعم های نعنا و شکلات را دریافت خواهید کرد ، اما کالری بسیار کمتری نسبت به موکا کامل!
این دستور خوشمزه را امتحان کنید!

قهوه را رها کنید
دستور العمل ما از قهوه دم کرده استفاده می کند ، اما در بسیاری از شربت های قهوه به جای آن از آب به عنوان پایه استفاده می شود. استفاده از قهوه در شربت عطر و بوی پیچیده تری برای هدایت مجدد به قهوه به شما می دهد ، اما مصرف کافئین را نیز افزایش می دهد. برای جلوگیری از این کار می توانید آب ساده یا قهوه را بدون قهوه جایگزین کنید. شما یک فنجان قهوه شکلاتی و با شدت کمتر دریافت خواهید کرد!
افکار نهایی
ما دوست داریم شربت موکا را برای یک فنجان قهوه صبحانه آسان و خوشمزه نگه داریم. صبح ها به اندازه کافی سخت هستند و تهیه این دستور آسان است و روز شما را ساده می کند. امیدواریم از این دستورالعمل ساده شربت موکا – و همه فنجان های شگفت انگیز قهوه ای که می توانید با آن بنوشید لذت ببرید!
بازخوانی های مرتبط:
تصویر ارائه شده: النا وسلووا ، شاتر استوک