تمشک جزء کامل آشپزخانه است ، چه آن را روی کیک بپزید و چه با آن نوشیدنی های خوشمزه و گوارا درست کنید. آنها به تنهایی یا در ترکیب با سایر میوه ها عالی هستند و لایه های طعم را به دستور غذاهای شما می رسانند. تمشکها واقعاً همه کاره هستند و می توان آنها را ذخیره و منجمد کرد ، بنابراین می توانید در طول سال از آنها لذت ببرید.
عطر تمشک به همان اندازه محبوب است ، اما بیشتر آنها با مواد مصنوعی و رنگ های غذایی تهیه می شوند. به جای تکیه بر اقلام خریداری شده از فروشگاه ، می توانید یک شربت تمشک ساده اما خوشمزه به عنوان جایگزین طعم دهنده تهیه کنید. این در دستور پخت عالی عمل می کند و با یک فنجان چای ، به ویژه چای های نرم تر مانند بابونه ، طعم فوق العاده ای دارد.
همه چیز برای تمشک
تمشک قرمز روشن و طعم آن ترش است ، تمشک در بسیاری از نقاط جهان رشد و مصرف می شود. رشد آنها بسیار آسان است و حتی یک تکه کوچکتر می تواند مقدار مناسبی تولید کند ، مادامی که بتوانید از کمک به حیات وحش جلوگیری کنید. تمشک از خانواده روبوس است که با سایر میوه ها مانند توت فرنگی ، توت فرنگی و زردآلو ارتباط تنگاتنگی دارد. آنها تقریباً در همه جا رشد می کنند و صربستان بزرگترین صادرکننده تمشک تا به امروز بوده است.

فصل رشد و برداشت تمشک
موارد کمی مفیدتر از پرورش محصولات خود شما هستند. خوشبختانه تمشک یکی از ساده ترین میوه ها برای رشد است ، حتی اگر انگشت شست سبز نداشته باشید. آنها مقدار زیادی میوه در هر گیاه تولید می کنند ، که برای مزارع و خواص کوچکتر عالی است. آنها بین اواخر ماه مه و اوایل آگوست در همه جا شکوفا می شوند و بهترین عملکرد را در زیر نور مستقیم خورشید دارند. وقتی رنگ آنها روشن و کمی لمس می شود ، آماده برداشت هستند. فصل برداشت آنها در همه جا از اواخر ژوئن تا اوایل اکتبر است که به اندازه فصل گلدهی آنها گسترده است.
تمشک در برابر شاه توت
تمشک و توت سیاه اگرچه مرتبط هستند ، تفاوت هایی با هم دارند. تمشک دارای رنگ قرمز روشن و پر جنب و جوش است ، در حالی که توت سیاه به شدت بنفش سیاه است. آنها به میزان قابل توجهی شیرین تر از توت سیاه هستند که طعم ترش قوی تری دارند. تمشک نیز پس از جدا شدن “توخالی” است و هسته داخلی روی شاخه باقی می ماند ، اما توت سیاه پس از برداشت هسته خود را حفظ می کند.

تازه در برابر تمشک یخ زده
وقتی صحبت از پخت و پز می شود ، تمشک یخ زده مناسب است و به طور کلی طعم ثابت دارد. با این حال ، تمشک تازه طعم قوی تری دارد و می تواند یک ظرف را کاملاً بالا ببرد. هر دو تمشک تازه و یخ زده کاربردهای خود را دارند ، اما با دانستن اینکه چه نوع طعمی می خواهید ، تعیین می کنید که به تازه یا منجمد نیاز دارید. اگر می خواهید شربت تمشک شیرین تر از ترش تهیه کنید ، از توت فرنگی تازه استفاده کنید. برای شربت تارتار توصیه می کنیم از تمشک یخ زده استفاده کنید.
شربت تمشک
وقتی میوه ای بیش از حد رسیده است ، پختن یا پختن آن در چیزی بهترین گزینه است ، زیرا می تواند برای خوردن بسیار شیرین یا ترش باشد. تهیه شربت تمشک نه تنها آسان نیست ، بلکه راهی عالی برای نجات تمشک هایی است که در حال زوال هستند. این نیز یک راه عالی برای ساختن عطر خود است که کاملاً طبیعی با آن است واقعی تمشک ، نه طعم پخت مصنوعی خریداری شده در فروشگاه. بهترین بخش این است که انجام آن بسیار آسان است و شما همیشه می خواهید آن را انجام دهید.
مهمترین قسمت این دستور غذا این است که تمشک ها را به آرامی له کنید تا زمانی که خورشت آنها گرفته شود. شما می خواهید بافت مایع با برداشتن توده های بزرگ تمشک با چنگال با شربت مطابقت داشته باشد. این امر در مورد هر نوع شربت مبتنی بر میوه نیز صدق می کند. بخش مهم دیگر این دستور العمل شربت درجه حرارت است ، مطمئن شوید که میوه را بیش از حد گرم نکنید یا نسوزانید. مطمئن شوید که یک الک یا صافی با مش خوب دارید تا بذرهای موجود در شربت را فیلتر کنید. در نهایت ، زمانی که بافت به دلخواه شما بود ، شربت را بجوشانید. هرچه بیشتر آن را بجوشانید ،


یک دستور العمل ساده برای شربت تمشک
از این شربت تمشک خوشمزه با هر چیزی مانند چای ، پنکیک و دستور پخت مورد علاقه خود لذت ببرید و به طعم آن جلوه ای جدید ببخشید!
-
قابلمه
-
صافی خوب یا الک
-
ظرف شیشه ای
- 1 پوند تمشک تازه یا یخ زده
- ¾ فنجان شکر دانه ریز
- ¼ فنجان شکر قهوهای
- -1 فنجان آب تصفیه شده
-
در یک قابلمه ، آب را روی حرارت متوسط گرم کنید و دو قند را به آن اضافه کنید ، سپس مرتباً هم بزنید و مطمئن شوید که مخلوط کارامل نشده یا نسوزد.
-
تمشک ها را به مخلوط اضافه کنید ، آنها را با چنگال یا قاشق چوبی هم بزنید و له کنید. هم بزنید تا تمشکها کاملاً تجزیه شوند و فقط دانه های آن باقی بماند. بجوشانید تا شربت به غلظت مناسبی برسد ، برای شربت غلیظ تر شبیه پنکک مدت بیشتری بجوشانید یا وقتی مایع و نازک است از روی حرارت بردارید.
-
شربت را با دقت و به آرامی در یک الک یا صافی ریخته و بگذارید شربت در ظرف شیشه ای مانند شیشه بنایی جمع آوری شود.
-
شربت را به مدت پنج تا ده دقیقه در دمای اتاق خنک کنید.
-
ظرف چند هفته استفاده کنید و از چای ، نوشیدنی و دستور غذا لذت ببرید!
اگر از تمشک تازه استفاده می کنید ، آنها را بشویید و از نظر وجود کپک مطمئن شوید. آنها را در یک کاسه بریزید و کمی آنها را له کنید تا کمی از هم جدا شوند.
کالری: 30کیلوکالری
افکار پایانی
این دستور العمل شربت تمشک یک دستور عالی است که می توانید برای هر چیزی از آن استفاده کنید. این یک راه عالی برای نجات تمشک است ، که به زودی خراب می شود. این چای به خوبی ترکیب می شود و می تواند طعم را به کیک ها اضافه کند ، بنابراین واقعا همه کاره است. در چای و نوشیدنی خوشمزه است و مورد علاقه شخصی ما چای تمشک سیاه با یخ است. دستور العمل را دنبال کنید و وقت بگذارید تا مطمئن شوید میوه کاملاً مخلوط شده است. هنگامی که شربت آماده شد ، می توانید بلافاصله از آن لذت ببرید!
تصویر توصیه شده: Pixabay